Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Web 2.0, καλάθι της νοικοκυράς, Μολώχ της ασφάλτου, φιλανθρωπία εταιρειών. Ισοδύναμα ανύπαρκτα πράματα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Καλως τους μαγκες!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57102 από GiannistheGreat στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 11:20πμ

GiannistheGreat

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/12/2009
Γεια σας και παλι αρχοντες και αρχοντισες του Internet.χα χα πλακα κανω,οκ θα ηθελα να με απαντησετε δυο αποριες μου, αν μη τι αλλο δεν ειναι και πολυ δυσκολες πιστευω οποτε θελω πολλες γνωμες
λοιπον πρωτον ποσες ωρες περνατε την ημερα στον υπολογιστη?
πχ εγω 1 με 3
και μια ερωτηση για τα κοριτσια, σας αρεσει ο ογκος η' η γραμμωση?(επιλεξτε ενα απ'τα 2)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57103 από Seorge στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 12:44μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Ωρες στον υπολογιστή??εχει τύχει και να συμπληρώσω ...(πολυ)ωρο.Ακομα αναρωτιέμαι πόσες ήταν εκείνες οι ώρες που με κόπο και ιδρώτα οταν τερμάτιζα το hawx :D ..γενικα παντως εξαρτάται απο τη μέρα..Οταν εχω προπόνηση ή γυμναστήριο(σχεδόν όλη τη βδομάδα) kai σχολή αντε να κατσω το πάρα πολυ καμια ωρα σtον υπολ αλλιως αν και θα θελα να συμπληρώνω υπερωρίες(4plus) οι φίλοι δεεεεν αφήνουν..!!!και καλύτερα...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57127 από Doctoras στις 01 Ιανουαρίου 2010, 4:07πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oχι πολλες 2-3 οταν εχω σχολειο ,προπονησεις κτλ.
Ομως στις διακοπες ουτε που ξερω ειναι τοσες πολλες που δεν ξερω ηλικρινα.Και οχι γιατι παιζω καποιο game αλλα γιατι κατεβαζω,μουσικη ταινιες και οτι μπορει να φανταστητε με τι ωρεςςςςςςςςς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login