Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 20:33 @Sex
Ναι θα μεγαλωσει κι αλλο μεχρι τα 20 μεγααλωνει...Πανος αν το πεος ειχε μυες θα μπορουσε καποιος να το μεγαλωσει η να το φουσκωσει....Ρε οτι θελουμε λλεμε τωρα Δεν σε βριζω ρε φιλε , αλλα μην γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 20:31 @Sex
Οχι δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα η γυμναστικη ουδεμια σχεση εχει να κανει με το πεος Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 20:30 @Sex
Τι λε ρε φιλε πλακα με κανεις ??? Το ΠΕΟΣ δεν εχει μυες!! ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ και τουτο
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 12:32 @Διάφορα
Requiem for a dream ωραιο , ναι οντος υπαρχουν πολλες καλες ταινιες, ας πουμε τωρα θυμηθικα και to "Hostel".Ταινια για γερα νευρα...
Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 22:03 @Διάφορα
Λοιπον σε αυτο το topic προτεινω να γραψουμε ο καθενας μας τις 5 ποιο αγαπημενες ταινιες μας.Αρχιζοντας εγω λεω αυτες: 1)Scarface 2)Brotherhood of the wolf 3)The good,the bad and the ugly 4)For your eyes only 5)Unforgiven (δεν πιστευω κανεις να θεωρησει πως κανω διαφημιση η κατι τετοιο) Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 21:50 @Sex
Ο καθενας εχει διαφορετικη σταση σε καθε πραγμα.Αν για καποιον κατι ειναι περιεργο μπορει για καποιον αλλον να μην ειναι... ...και ναι ,για μερικους ακομα και για μερικες ειναι ηδονη αυτο που προανεφερες Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις και τσοντες
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 11:20 @Διάφορα
Γεια σας και παλι αρχοντες και αρχοντισες του Internet.χα χα πλακα κανω,οκ θα ηθελα να με απαντησετε δυο αποριες μου, αν μη τι αλλο δεν ειναι και πολυ δυσκολες πιστευω οποτε θελω πολλες γνωμες λοιπον πρωτον ποσες ωρες περνατε την ημερα στον υπολογιστη? πχ εγω 1 με 3 και μια ερωτηση για τα κοριτσια, σας αρεσει ο ογκος η' η γραμμωση?(επιλεξτε ενα απ'τα 2) Πήγαινε στο θέμα: Καλως τους μαγκες!!!
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 00:53 @Διάφορα
Γεια χαρα μαγκες.Λοιπον εγω ειμαι φοιτητης(πρωτοετης)εχω περασει σε μια σχολη στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ εκανα 3 χρονια γυμναστηριο το συνεχιζω,πηγαινω 4 φορες την εβδομαδα, και τωρα αρχισα MUAY THAI και κολυμβητηριο(απο 3 φορες την εβδομαδα το καθενα).Τωρα αν με ρωτησετε με τι θελω να ασχοληθω αμα μεγαλωσω ειλικρινα δεν ξερω , μου αρεσουν ολα αυτα που κανω και τα αθληματα αλλα και η σχολη..οποτε θα δειξει... Θελω λοιπον να μου πειτε την γνωμη σας(αγορια και κοριτσια) σας φαινετε υπερβολικο αυτο δλ.too much ???Διοτι εχω ακουσει φιλουσ μου να με συγχαιρουν και να εντυπωσιαζονται, αλλοι παλι λενε πως ειμαι τρελος(lol).OK ακουω... Πήγαινε στο θέμα: Ριξτε μια ματια εδω |