Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες της ανάπαυσης.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Θελω να αδυνατισω.....

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #52478 από taz17 στις 20 Απριλίου 2009, 7:08μμ

taz17

μέλος από: 5/1/2009
Γεια σας ειμαι 15 χρονων με υψος 1,75 και 85 κιλα....
Θελω να αδυνατισω αλλα δεν εχω χρονο για γυμναστηρια και γυμναστικες γιατι δεν προλαβαινω με τα φροντηστιρια....θελω να αδυνατισω γιατι αυτα τα παραπανησια κιλα εχουν επιρεασει αρκετα την ζωη μου γενικα τις σχεσεις που ειχα κατα καιρο και το σημαντικοτερο τον εαυτο μου νιωθω τον εαυτο μου παχυσαρκο....Ολα αυτα τα κιλα προεκυψαν απο καποιες ερωτικες απογοητευσεις, οταν στεναχωριεμαι ή θυμωνω πηγαινω στο ψυγειο και τρωω μεχρι να σταματησω να βλεπω κατι που μου αρεσει... Επισης ειμαι βαρυκοκαλος....Θα ηθελα αμα εχετε καμια ιδεα για το πως να αδυνατιζα ευκολα και γρηγορα αν γινεται....

Ευχαριστω εκ των προτερων.....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52481 από Webmaster στις 20 Απριλίου 2009, 11:03μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Το πρόβλημα είναι το μυαλό και όχι τα κιλά. Πρέπει να χτυπήσεις τη ρίζα του κακού που είναι οι τιμωρίες που κάνεις στον εαυτό σου και η ιδέα ότι εσύ δεν αξίζεις, άρα τρως νευρικά για να γίνεις ακόμα χειρότερα.

Αν δεν σταματήσεις να τρως σαν ζώο, δε θα δεις προκοπή και μην πιστέψεις τίποτ' άλλο.

(btw μη φτάσεις και στο άλλο άκρο να πεθάνεις στην πείνα)

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52582 από gardenia στις 05 Μαΐου 2009, 2:01πμ

gardenia

Εικονίδιο
μέλος από: 5/5/2009
βασικα δεν υπαρχει ευκολος τροποσ να αδυνατισεις...
απλα συμβιβασου με τον εαυτο σου και να δεις που θα φυγουν μονα τους...
αν θες οπωςδηποτε μια διαιτα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο ισορροπημενη διατροφη και φρουτα...
οχι μονο αυτα...
αλλα να τρως και απο αυτα...
βοηθουν στο μεταβολισμο των λιπων εν μερει...
και περπατα οσο πιο πολυ μπορεις...μεταξυ φροντηστηριων...
αλλα επιμενω πως αν χαλαρωσεις θα τα δεις να φευγουν μονα τους...
η ψυχολογια βοηθα περισσοτερο σε αυτη την περιπτωση...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52692 από Firewind91 στις 13 Μαΐου 2009, 6:32μμ

Firewind91

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2009
προσπαθησε οσο περισσοτερο μπορεις να βγαινεις με τους φιλους σου και να εισαι γενικοτερα μακρια απο το ψυγειο! να διασκεδαζεις και μην τρως επειδη εχεις απογοητευσεις που ειπες κ τετοια :) οσο περισσοτερο μπορεις διωξε αυτη την ιδεα που εχεις στο μυαλο σου πως εισαι παχυσαρκος, γτ σου παταει την ψυχολογια... θα δεις που θα φτιαξουν ολα πολυ γρηγορα ειδικα με το τελος των φροντηστηριων, που θα χεις χρονο για τον εαυτο σου. σταματα το αυτο τωρα που ειναι ακομα νωρις γτ δεν θεωρεισαι κ χοντρος!!! καλη τυχη :)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52701 από _aC3_ στις 14 Μαΐου 2009, 2:23μμ

_aC3_

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2009
Αλλο να θες και αλλο να το παρεις αποφαση...
Αν το παρεις αποφαση και δεν σπασει ποτε τον ορκο στον εαυτο σου να μην τρως Μ@λ@κ135 θα αδυνατησεις...
1η γυμνασιου ημουν 1,72 και ζυγιζα 77κιλα...
2α γυμνασιου( αφου το πηρα αποφαση) ημουν 1,76 και 63 κιλα
φετος ειμαι 1,84 και 72-74 κιλα (αρχισα και γυμναστηριο)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52710 από SouvlakiMaster στις 15 Μαΐου 2009, 3:09μμ

SouvlakiMaster

μέλος από: 15/5/2009
Kαταρχάς πρεπει να κοψεις τις ποσότητες στο βραδινο φαγητό γιατι οτι τρως μενει...Οσο για το φαι ολα ειναι στο μυαλό σου...Μπορείς να αντικταστήσεις τα σουβλακια και τις πιτσες με κανονικο φαγητο γιατι και αυτο χορταινει... Θα αισθανθεις μεγαλη ικανοποιηση αμα καταφέρεις να αντισταθεις σε τετοιου ειδους φαγητα..
ΥΓ Αγνοησε το username :P
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52943 από kyriakosss στις 29 Μαΐου 2009, 10:49μμ

kyriakosss

μέλος από: 27/5/2009
να τρως αρκετο φαγητο ποιοτηκο και με λιγες θερμιδες ετσι θα χιρτανεις και δεν θα παχενεις.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login