Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 18:32 @Διάφορα
προσπαθησε οσο περισσοτερο μπορεις να βγαινεις με τους φιλους σου και να εισαι γενικοτερα μακρια απο το ψυγειο! να διασκεδαζεις και μην τρως επειδη εχεις απογοητευσεις που ειπες κ τετοια :) οσο περισσοτερο μπορεις διωξε αυτη την ιδεα που εχεις στο μυαλο σου πως εισαι παχυσαρκος, γτ σου παταει την ψυχολογια... θα δεις που θα φτιαξουν ολα πολυ γρηγορα ειδικα με το τελος των φροντηστηριων, που θα χεις χρονο για τον εαυτο σου. σταματα το αυτο τωρα που ειναι ακομα νωρις γτ δεν θεωρεισαι κ χοντρος!!! καλη τυχη :)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να αδυνατισω.....
Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 18:21 @Sex
η επομενη φορα ερχεται :Ρ αλλα να δουμε τι θα γινει πια!!! οσον αφορα αυτο που μου πες, δλδ να πηγαινει χαλαρα θα του το πω, γτ κ εκεινος ειναι στην ιδια ηλικια κ δν ξερω αν ξερει να φερθει απολυτως καταλληλα σε κοπελα που ειναι παρθενα :/ παντως σε ευχαριστω :) :*
Πήγαινε στο θέμα: Με ή χωρις προφυλακτικο την πρωτη φορα;
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 13:53 @Sex
ναι το οτι νιωθω πολυ ανετα οταν ειμαι μαζι του ειναι αληθεια :) μακαρι παντως να ειναι ετσι οπως τα λες, και να γινει αφου το θελουμε :) ευχαριστω κ παλι :)
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 13:38 @Sex
εχω ακουσει ομως πως με το προφυλακτικο ποναει λιγο πιο πολυ :/ αλλα ευχαριστω πολυ :)
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 11:20 @Sex
επειδη κ εμενα μου χει τυχει κατι παρομοιο, βασικα ενα αγορι με κοιταζε, μου χαμογελουσε κτλ κ εκανα κ εγω το ιδιο (γενικα αρεσαμε ο ενας στον αλλον) στο σχολειο, μια ειναι η συμβουλη μου :) να κανεις καποια κινηση κ να πας να της μιλησεις κ να της πεις και καλα, πως σε λενε κ αλλες τετοιες ερωτησεις για να την πλησιασεις οσο ειναι καιρος γτ αν δεν το κανεις θα ξενερωσει! να φανταστεις εγω καθομουν κ τον περιμενα επι μηνες γτ μου αρεσε πολυ, αλλα λεω αφου δεν κανει κατι, αστο καλυτερα! ε! κ πηγα κ τα εφτιαξα με αλλον! :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: θελω γνωμες
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 11:15 @Sex
Είμαι 18 χρονών και θέλω να ολοκληρωσω τη σχεση μου με το αγορι μου. Αλλά οταν πριν λιγες μερες πηγαμε να "προχωρησουμε" και να "μπει" πονεσα, και δεν συνεχισαμε :/ δεν "μπηκε" ομως, παραλίγο! μιας κ ειμαι παρθενα, δεν ξερω τι να κανω, γτ φοβαμαι λιγο (αν κ νιωθω ανετα με το αγορι μου & γενικοτερα θελω να ολοκληρωσουμε), αλλα κ παλι φοβαμαι :/ βασικα, η ερωτηση μου ειναι αν την πρωτη φορα πρεπει να φοραει προφυλακτικο την πρωτη φορα που θα ολοκληρωσουμε :-)
Πήγαινε στο θέμα: Με ή χωρις προφυλακτικο την πρωτη φορα; |