Μήνυμα στις 24/4/2009 στις 20:04 @Διάφορα
webmaster γιατι εχω την ενυπωση πως απαντησες ειρωνικα στο θεμα που επεσα??? 'Η αυτη απλα ειναι αποψη σου...???
Πήγαινε στο θέμα: Oπερα για ομοφιλοφιλους???
Μήνυμα στις 24/4/2009 στις 14:39 @Διάφορα
Γεια σας παρακολουθησα μια βραδινη σειρα , η οποια σε καποια φαση εδειχνε εναν ομοφιλοφιλο ο οποιος αμηκει στους κεντρικους ηρωες της σειρας και αυτος ειχε το ρολο ενως ομοφιλοφιλου!!! Ο σκηνοθετης για να δειξει την διαφορετικη σεξουαλικη προτιμηση τον εβαλε να πηγαινει στην οπερα, υπενυσοντας ετσι πως οποιος ακουει οπερα ειναι ομοφυλοφιλος..... Δηλαδη ελεος γιατι περνανε λαθος πρωτυπα μπορειτε να μου πειτε??? Εσεις τι πιστευτε πως η οπερα ειναι για ομοφιλοφιλους?? Πιστευετε κατι τετοιο?? Πήγαινε στο θέμα: Oπερα για ομοφιλοφιλους???
Μήνυμα στις 20/4/2009 στις 19:08 @Διάφορα
Γεια σας ειμαι 15 χρονων με υψος 1,75 και 85 κιλα.... Θελω να αδυνατισω αλλα δεν εχω χρονο για γυμναστηρια και γυμναστικες γιατι δεν προλαβαινω με τα φροντηστιρια....θελω να αδυνατισω γιατι αυτα τα παραπανησια κιλα εχουν επιρεασει αρκετα την ζωη μου γενικα τις σχεσεις που ειχα κατα καιρο και το σημαντικοτερο τον εαυτο μου νιωθω τον εαυτο μου παχυσαρκο....Ολα αυτα τα κιλα προεκυψαν απο καποιες ερωτικες απογοητευσεις, οταν στεναχωριεμαι ή θυμωνω πηγαινω στο ψυγειο και τρωω μεχρι να σταματησω να βλεπω κατι που μου αρεσει... Επισης ειμαι βαρυκοκαλος....Θα ηθελα αμα εχετε καμια ιδεα για το πως να αδυνατιζα ευκολα και γρηγορα αν γινεται.... Ευχαριστω εκ των προτερων..... Πήγαινε στο θέμα: Θελω να αδυνατισω.....
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 19:18 @Διάφορα
Γειά σας, θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα που θέλω να απαντήσετε όλοι.... Μπορεί να δημιουργηθεί φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας??? Είναι φυσιολογικό ή ειναι δείγμα ομοφυλόφιλου?????? Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας???
Μήνυμα στις 5/1/2009 στις 23:52 @Διάφορα
Ρε αντρεα τωρα τι λες στο παιδι να του αρεσει ο στρατος ??? Εννοεις να αρεσει να σκοτωνει και να ειναι πολεμοχαρης??? Πήγαινε στο θέμα: Podosfairo=antras???? |