Η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη..
Μήνυμα #47662 από ksanthoulla στις 18 Μαρτίου 2008, 9:19μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Λεει η παροιμια..Οπως και εγω προσπαθω να πω σε ενα φιλο μου..Δουλευει τουλαχιστο 12 ωρες την μερα και ασε που ειναι και δικη του η δουλεια.. Χωρισε πριν 1μιση χρονο,μετα απο σχεση 7 χρονια,οπου ο λογος που ειχε χωρισει ηταν οτι η κοπελα του ειχε σπουδασει καιεκεινος οχι,και εκεινη θεωρησε οτι ηταν ανωτερη του(ηλιθια)... Λοιπον,για να μην πολυλογο,εκεινος επαθε ψυχωση μετην δουλεια του,ολη την ωρα ειναι στο ποδι,προσπαθει να κερδιζει περισσοτερα λεφτα και να πετυχει σε αυτο που κανει.. Αλλα δεν εχει καθολου προσωπικη ζωη...Καιαπο τοτε που εχει χωρισει δεν ξαναεκανε σχεση.. Τι με συμβουλευετε νατου πω?Τουλαχιστο να ειναι μονο 8 ωρες στην δουλεια..Εχει παθει ψυχωση και αυτο δεν ειναι φυσιολογικο(πιστευω δηλαδη) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47663 από antreas_16 στις 18 Μαρτίου 2008, 9:37μμ
μέλος από: 12/6/2007 μηνύματα: 135 0 |
Κάνει εργασιοθεραπεία... λολ Απλα προσπαθεί να δείξει στην άλλη πως δεν είναι κατώτερος της και καλά κάνει..Μην του πεις τίποτα .Από μόνος του θα το καταλάβει πώς δεν αξίζει να ασχολέιται μέ κάποιον που πιστεύει πως είναι ανώτερος |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47668 από spirooos στις 18 Μαρτίου 2008, 11:54μμ
μέλος από: 4/2/2007 μηνύματα: 364 0 |
Gia ayto kai gw dn kanw tpt apolytws... gia na mhn e8istw kai pa8w ta idia... kai meta me lene tempelh... pfffff... telika kati kserw... |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #47672 από dpap στις 19 Μαρτίου 2008, 7:15πμ
μέλος από: 8/3/2008 μηνύματα: 21 0 |
Αποδεκτή απάντησηΣυμφωνώ με τον antreas_16 εφόσον έχει έτσι η κατάσταση δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνος του θα το καταλάβει κάποια στιγμή και θα χαλαρώσει όπως και μόνος του έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ίσως μπορέσει και το συνειδητοποιήσει και χαλαρώσει πιο γρήγορα εάν κάνει κάποια καινούργια γνωριμία με κάποια ενδιαφέρουσα γυναίκα.Κατά την γνώμη μου ο λόγος που δουλεύει τόσο πολυ είναι για να αποδείξει ακριβώς αυτό που είπαν και οι ΄αλλοι, πως μπορεί και εκείνος να πετύχει και να τα καταφέρει σε αντίθεση με όσα του έλεγε εκείνη, ουσιαστικά του έχει στοιχίσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα και τον τσάκισε μέσα του. Περισσότερο απο το γεγονός οτι διαλύθηκε απλώς η σχέση, βέβαια ας μην ξεχνάμε οτι ήταν και 7 χρόνια και σίγουρα ένιωσε ότι έχει δώσει πολλά όλο αυτόν τον καιρό για την χάσει για αυτό τον λόγο!Και εγώ έτσι θα ένιωθα, μπορεί και χειρότερα ανάλογα τον άνθρωπο. Επίσης, υπάρχει και το έξης πάντα ότι : όταν βγαίνουμε από μία σχέση τόσων χρόνων, όπου νιώθαμε τον άλλον ένα με εμάς και είχαμε συνδιάσει όλη μας τη ζωή και την καθημερινότητα μαζί του ξαφνικά όλο αυτό καταρρέει συνιδητοποιούμε ότι έχουμε απιστευτα ελεύθερο χρόνο τον οποίο δεν γνωρίζουμε πως να διαθέσουμε και τι να κάνουμε γιατί το μυαλό μας συνέχεια πηγαίνει στο τί κάναμε όταν ήμασταν με το πρόσωπο και τί όμορφα περνούσαμε και είναι λογικό. Προκειμένου λοιπόν να μην τρελαθούμε ξεσκιζόμαστε στη δουλειά, συγνλωμη ήθελα να πω καταπιανόμαστε με τη δουλειά μας και για να μην σκεφτόμαστε και να απασχολείτε το μυαλό μας αλλά και για να περάσει και η ώρα. Τέλος πάντων, ο φίλος σου θα χαλαρώσει θα γίνει σιγά σιγά αυτό όμως και με το δικό του τάιμινγκ, μην το πιέσεις για κάτι θα τσακωθείτε στάνταρντ! :p Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του προτείνεις να βγαίνει λίγο περισσότερο να ξεσκάει τίποτα παραπάνω μην αναφέρεις γιατί θα τσαντιστεί. Η δουλειά του αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό που τον βοηθάει να keep on moving και του δίνει κίνητρο να συνεχίζει... ;) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47673 από dpap στις 19 Μαρτίου 2008, 7:31πμ
μέλος από: 8/3/2008 μηνύματα: 21 0 |
Σόρρι κίολας αλλά η τύπισσα είναι γελοία έτσι, ο λόγος για τον οποίο τον χώρισε ήταν επειδή αυτή είχε πτυχίο μεταπτυχιακό και 4 σελίδες βιογραφικό?!?!Έλεος και στα 7 χρόνια συνειδητοποίησε ότι είναι ανωτερή του?! Ότα τον γνώρισε ήταν αυτός ανωτερός της και τώρα που πήρα και doctora και είναι high executive της πέφτει λίγος?! ΕΛΕΟΣ τι σόι γυναίκες είναι αυτές, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν άντρες και πως ο καθενας κοιτάει την πάρτι του και οι σχέσεις δεν προχωράνε και τέτοια. Κοπριά στα μουτρα μας μιλάμε, εμείς οι γυναίκες φταίμε αν κάνουμε τέτοια 'η αναρωτιόμαστε "γιατί αυτός ο συντροφός μου είναι κλειστός και δεν ανοίγεται στη σχέση μας, γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και να προχωρήσει?γιατί φοβάται να μείνουμε μαζί?" ΕΛΕΟΣ, εμείς οι ίδιες τους καταστρέφουμε... Και θα το δείς ksanthoula στην επόμενη σχέση που θα κάνει ο φίλος σου πόσο διαφορετικός θα ειναι! Θα αργήσει βέβαια πολύ να κάνει σχέση αλλά θα είναι εντελώς το αντίθετο απο τα broken pieces he's had before .. women! take it easy with the high heels you ride, girl!! it might be too high for the rest, sugar( για να μην πω beach)! :D |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47695 από ksanthoulla στις 19 Μαρτίου 2008, 8:08μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Εχεις απολυτο δικαιο dpap.Οντως εκεινη ειναι το κατι αλλο..Απιστευτη... Εκανε τον φιλο μου να νιωθει κοπλεξ σε σημειο που σκοτωνεται στην δουλεια για να πετυχει περισσοτερα απο αυτην..!! Δουλευει απο τις 6 το πρωι μεχρι της 7 και κατι,και μεχρι και Κυριακες...Εχω καταντησει να θελω να μιλησω μαζι του(επειδη μενει στο χωριο της γιαγιας μου,που μενω τα Σαββατοκυριακα) και να μην εχει χρονο...Τα ειπαμε την Δευτερα απο μυνηματα και χθες 10 λεπτα στο τηλ..Αυτος ειναι ο χρονος της προσωπικης του ζωης.. Ειλικρινα το σαββατο ετσι μου ερχετε να παω να την βρω εκεινην,και ας μην εχω κανενα δικαιωμα...Εμενα με πληγωνει το οτι μια ζωη τους θυμομουν μαζι,απο τοτε που ημουν 11/12 και πηγαινα στο χωριο,και εκεινη ξυπνησε μια μερα και ειπε οτι δεν ειναι στο επιπεδο της.. Και μετα απο λιγους μηνες,βρηκε καποιον και πριν λιγο καιρο αρραβωνιαστηκε...Ειλικρινα αυτο δειχνει το ποσο Αναισθητη ειναι..Ποσο συμφεροντολογα και Κακομαθημενη... Εκεινος ομως δεν νομιζω να εχει κανει σχεση απο τοτε.. Θελω να του εξηγησω οτι πρεπει να μειωσει τες ωρες,..Τουλαχιστο απο τις 6 μεχρι τις 4/5 αλλα ξερω οτι δεν εχω κανενα δικαιωμα γιατι δεν εχει πολυ καιρο που μιλαμε... Ελπιζω ομως ν ειναι προσωρινη αυτη ολη η εξαρτηση μεχρι να κανει την εταιρια αλλιως θα τρελαθω εγω αντι αυτος..!! Παντως ευχαριστω για οσα μου ειπατε..! |
προφίλάλλα... |