ιδου η αναιστησια μου
Σελ. 1
Μήνυμα #47643 από death στις 17 Μαρτίου 2008, 11:04μμ
μέλος από: 21/4/2007 μηνύματα: 289 0 |
ρε παιδια.. σας ειχει τυχει να αγαπατε εναν ανθρωπο για μεγαλο χρονικο διαστημα π.χ. πανω απο 1- 1,5 χρονο κ χωρις απαρετητα να εχετε κανει κατι σοβαρο μαζι του μεσα σε 1 εβδομαδα να σταματησετε να νιωθετε εστω κ το παραμικρο γι'αυτον?? βεβαια ειναι πολλα αυτα που ειχα περασει κ εκανα κ μ@λ@κιες κ πολλες στραβες κ αυτος τα αντιστοιχα. αλλα μια μερα σηκωθηκα απο το κρεβατι χωρις να εχω την ορεξη να του πω καλυμερα. ενω μιλουσαμε μεσο ορο 2 - 3 ωρες τη μερα κ στελναμε περιπου 30 - 40 μνματα. ειχαμε φοβερη εξαρτηση ο ενας απο το αλλον. κ ξαφνικα ενιωσα ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, βαρεθηκα τα παντα. πως το εξηγητε, πειτε μου.....
|
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #47649 από ksanthoulla στις 18 Μαρτίου 2008, 11:19πμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Αποδεκτή απάντησηΣε ζηλευω φιλη μου..!Τωρα τι να σου πω...Εγω το παθενω αυτο αλλα οχι με καποιον που ειμαι μαζι του τοσο χρονικο διαστημα...Απο την μια ειναι ευλογια να εισαι τελειως αναισθητη αλλα εκεινος θα νομισει οτι δεν τον ηθελες η οτι τον κοροιδευες... Ισως να ξενερωσες μαζι του και να θελεις κατι καινουργιο στην ζωη σου που να περιεχει κατι πιο συναρπαστικο...!! Εκανες την καινουργια αρχη στην ζωη σου τοσο ευκολα που φαινετε απιστευτο.. Σκεφτηκες τι μπορει να εχει κανει εκεινος για να ξενερωσεις?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47656 από lusifer στις 18 Μαρτίου 2008, 7:24μμ
μέλος από: 27/2/2008 μηνύματα: 149 0 |
dn mporume n orisume t kardia ms..mou exi tixi meta pou polla pou ixan simvi m kapia atoma mia mera apo kati asimanto pou apla 3exilise t potiri n po teliose alla g filies gt otan afora tn erota dn iparxi periptosi n m simvi kati tetio!!prose3e n mn pernas mia fasi tora k meta na metaniosis fili m gt meta mpori na ine arga,,pantos na 3eris oti sini8os otan pernis toso simantikes apofasis irema tote to 8ema exi klisi,,an afto nio8is kesi pragmatika tote pestu tn ali8ia tora k pestu n prospa8isi n proxorisi m tn zoi t |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47665 από death στις 18 Μαρτίου 2008, 10:52μμ
αυτος διαβαζε πολυ τον τελευταιο για το σχολειο κ ενιωθα πολυ παραμελημενη. ομως περα απ΄ολα αυτα που περασαμε μαζι κ σβηστικαν με την παροδο του χρονου, εγω ειμαι κ πολυ ζηλιαρα... ετσι οπως καταλαβαινεται δεν αντεχα να με γραφει για μια φυσικη κ για μια οικονομια. ετσι του ειπα να μη μου ξαναμιλησει γιατι βαρεθηκα το ολο σκηνικο κ ετσι ΑΠΛΑ τελειωσε μια σχεση περιποι 1,5 με 2 χρονων. (στο πρωτο μνμ εκενα λαθος κ αντι για 1,5 - 2 εγραψα 1- 1,5) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47692 από death στις 19 Μαρτίου 2008, 7:19μμ
οχι δεν βρηκα κατι αλλο απλος αυτη η κατασταση με το της αγαπης ειχε περισσοτερες ανασφαλειες παρα ασφαλειες κ επεισης πιστευω οτι ηταν ο πιο ακαταλληλος ανθρωπος που θα μπορουσα να κανω σχεση γιατι δεν κοιτουσε τιποτα αλλο εκτος απο οτι εκανε εκεινον να περναει καλα. η κατασταση εφτασε σε σταδιο να μου ζηταει να χασω κιάλλο βαρος γιατι αν δεν το εκανα θα εβρισκε αλλη κ με απειλουσε. ξερω οτι μάγαπουσε αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να μου το δειξει κ δεν ξερω κ τον λογο. δεν ειμαι εγωιστρια αλλα θα ηθελε να με σκευτεται λιγο περισσοτερο απο την ρουτινα την καθημερινοτητας κ να μη με γραφει ετσι. τους τελευταιους 6 μηνες χωριζαμε συνεχεια για προσβολες κ για τα συμφεροντα του που επενδυε πανω μου. δεν προκειται να αλλαξω ΠΟΤΕ γνωμη. αλλωσε κανενας απο τους φιλους μου δεν τον εγκρινε αρα δε μπορει να ειχαν ολοι αδικο εκτος απο μενα... απλα επειδη ειμουν ολο αυτο το διαστημα μαζι με καποιον εννιωθα πιο σιγουρη κ πατουσα καπου σταθερα. τωρα νιωθω σαν φυλλο στον ανεμο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47732 από lusifer στις 20 Μαρτίου 2008, 10:05μμ
μέλος από: 27/2/2008 μηνύματα: 149 0 |
ti sou ipeeee??eprepe n tn diavolostilis kiolas prota k meta n tn xorisis tn vlakaaaaa |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47734 από death στις 20 Μαρτίου 2008, 10:23μμ
ομως ρε παιδια περα απο το οτι ειναι ακρως ακαταλληλος ηταν ο πρωτος μου κ γι'αυτο ειχα κολησει τοσο, νομιζω οτι ειναι λογικο ετσι? επισης ξεχασα να σας πω οτι ενδιαμεσα του 1,5 - 2 χρονων ειχα χωρισει μαζι του "οριστηκα" γιατι γινοταν αυτα που γραφω παραπανω κ ετυχε να κανω μια πανεμορφη σχεση με ενα παιδι της ηλικιας μου κ επιδη το πηρε σαν να τον κερατωνα επειρεαζε την σχεση μου λεγοντας μου οτι θα πεθανει κ οτι θα κοψει τις φλεβες του κ τετοιες μ@λ@κιες κ εγω η χαζη χωρισα με το παιδι κ ξαναγυρισα σ'αυτον με καμια βελτιωση στη τελικη γιατι η κατασταση εμεινε ιδια. κ τωρα που παλυ πηρα αυτην την αποφαση κ δεν προκειται να ξαναυποκυψω, νομιζω οτι δεν θα μπορεσω να ξανακανω καμια σχεση στη ζωη μου γιατι θα με ξαναεμποδισει. ασε που εχω μετανιωσει για το παιδι που το αφησα ετσι. λυπαμαι πολυ γιατι μου εφαγε τζαμπα πολυτιμες στιγμες της ζωης μου. υπαρχει καποια λυση????? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #48740 από White Angel στις 05 Μαΐου 2008, 6:16μμ
μέλος από: 3/5/2008 μηνύματα: 81 0 |
Μου έχει τύχει! Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... Η ο άλλος έχει κάνει τη σχέση βαρετή...οπότε δεν σου ταιριάζει Η βρίσκεσαι στην εφηβεία και: 1. κατάλαβες ότι νόμιζες ότι τον ήθελες (μου έχει τύχει..μετά από 5 χρόνια το κατάλαβα...ευτυχώς άργησα αλλά κατάλαβα!) 2.Η νομίζεις ότι έπαψες να τον αγαπάς (αλλά αυτό γίνεται συνήθως όταν μπαίνεις στην αφηβεία..) Και ένα σωρό άλλοι.. Απλώς ψάξτο! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #48748 από victoria.. στις 05 Μαΐου 2008, 7:58μμ
μέλος από: 5/5/2008 μηνύματα: 5 0 |
meta apo 5 xronia????8ee m!aporo pos t kataferes k tn diagra4es toso efkola meta apo 5 xronia,,ax makari n itan gia olus efkolo n 3exname na sinxorame k n adiaforume toso efkola |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #48752 από White Angel στις 05 Μαΐου 2008, 8:17μμ
μέλος από: 3/5/2008 μηνύματα: 81 0 |
Είπαμε...υπάρχουν πολλοί παράγοντες... Εγώ προσωπικά νόμιζα ότι τον ήθελα και 5 χρόνια μετά που πέρασε η εφηβεία το συνηδητοποίησα! Μάλιστα απορώ και τι του είχα βρει, αλλά στην εφηβεία όλοι κάνουμε τρέλλες... |
προφίλάλλα... |