πως να βγαλει μια εφηβη λεφτα?
Μήνυμα #136243 από theonipapad στις 29 Ιανουαρίου 2016, 5:23μμ
![]() |
ειμαι 16 ετων δηλ Α λυκειου και θελω να βγαζω τα δικα μου λεφτα παιρνω 10 ευρω την εβδομμαδα απο τους γονεις μου αλλα δεν με φτανουν παντα αλλα ντρεπομαι και να τους χηταω συνεχεια... ειδικα το καλοκαιρι!:/ μπορειτε να με βοηθησετε να βρω μια λυσει που να ειναι καιρδοφορα;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #136246 από Dieftharmenos στις 29 Ιανουαρίου 2016, 8:31μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΕχ...αν δεν εχεις κανα γνωστο που να σε προσλαβει για να δουλευεις Σαββατοκυριακα σε καμια ταβερνα/καφετερια/μπαρακι/μαγαζι οχι.Τοσος κοσμος ψαχνει δουλεια...λες να παρουν εσενα? :DΕγω στην ηλικια σου(το 2011 που βεβαια ηταν αρκετα καλυτερες οι εποχες) αν δεν μου εφταναν τα λεφτα(κανα 25-30 ευρω την βδομαδα επαιρνα) εκανα μια βολτα απο γιαγιαδες ![]() Η μονη επιλογη που σου δινω ειναι να μαθεις excel και να βρισκεις δουλειες απο site τυπου Freelancer.Εκει βεβαια ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και ειναι δυσκολο να ξεφυγεις απο το πληθος.Εγω δουλευω καμια φορα μεσω του site σε μεταφρασεις/excel και σε θεματα λογιστικης αλλα ειναι δυσκολο και θελει και τυχη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136252 από Azatoth στις 31 Ιανουαρίου 2016, 4:20πμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
Όπως είπε και ο φίλος Dieftharmenos, η καλύτερη σου επιλογή μετά τους συγγενείς είναι το internet. Μπορείς να μάθεις να χειρίζεσε προγράμματα σα τον MS Office και να κάνεις μικροδουλείες, ή αν ξέρεις πολύ καλα μια ξένη γλώσσα μπορείς να μεταφράζεις κείμενα. Ιστοσελίδες σαν το Freelancer, Elance, Fiverr προσφέρουν την δυνατότητα να φτίαξεις την δική σου προσφορά. Υπάρχει βέβαια μεγάλος ανταγωνισμός. Εγώ είμαι αρκετά τυχερός που βρήκα δουλεία μέσω του gaming σε έναν online server σα community manager, και πληρώνουν και σχετικά καλά για τα δεδομένα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |