Μήνυμα στις 29/1/2016 στις 17:23 @Διάφορα
ειμαι 16 ετων δηλ Α λυκειου και θελω να βγαζω τα δικα μου λεφτα παιρνω 10 ευρω την εβδομμαδα απο τους γονεις μου αλλα δεν με φτανουν παντα αλλα ντρεπομαι και να τους χηταω συνεχεια... ειδικα το καλοκαιρι!:/ μπορειτε να με βοηθησετε να βρω μια λυσει που να ειναι καιρδοφορα;; Πήγαινε στο θέμα: πως να βγαλει μια εφηβη λεφτα?
Μήνυμα στις 29/1/2016 στις 17:16 @Θ. Κλημεντίνη
λπν εγω λεω να πας να του πεις τη συμβαινει να κατσε τε να το συζητησετε.. κοιτα μπορει να εχει βρει αλλες παρεες και γιαυτο να ειναι αποκαμκρος λιγο αλλα αν σε θελει πραγματικα σαν φιλη τπυ θα ξανα γυρισει μονος του αλλα αν περασει πολυ καιρος προτεινω να τον ξεγραψεις (μου χει τυχεει κατι παρομοιο) ή αλλιως αν λογο εγωισμου δεν θες να του μηλησεις αστον και περιμενε απο αυτον (αλλα δεν σου το προτεινω) Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κολλητο
Μήνυμα στις 29/1/2016 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
βοηθεια σοσ.. ειμαι 16χρονων και εχω εναν κολλητο ο οποιος ειναι 17 κανουμε παρεα 4χρονια.. παλια οταν ειχαμε πρωτογνωριστει τα ειχαμε φτιαξει αλλα χωρισαμε.. τελως παντων.. εμενα πλεον μαρεσει ομως επειδη ειμαστε δεμενοι πολυ δεν ξερω αν ειναι σωστο να του το πω γιατι δεν ξερω αν νιβθει το ιδιο για εμενα... ομως οπως και να εχει δεν θελω να τον χασω απο φιλο γιατι ειναι πολυ γαματος Πήγαινε στο θέμα: παρεα,σχεσεις κτλπ |