Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άντρες με σκουλαρίκι είναι έτοιμοι για γάμο. Έχουν εμπειρίες και πόνου και αγοράς κοσμημάτων.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Κάπνισμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128750 από panagiotis97 στις 08 Ιουλίου 2014, 2:05μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
Γειά σας μέλη του φτου. Αν και είμαι φανατικός αντικαπνιστής, έκανα το Σάββατο το πρώτο μου τσιγάρο και σήμερα το δεύτερο. Ημουν πάντα αυτός που τον ενοχλούσε ο καπνός και ενώ όλοι οι φίλοι μου κάπνιζαν τους κοροιδευα. Δεν ξέρω γιατί όμως, αλλά τις τελευταίες μέρες βρήκα στο κάπνισμα τον εαυτό μου. Ίσως φταίει το διάβασμα για τις Πανελλήνιες και όλη αυτή η πίεση και το άγχος. Γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το τσιγάρο αλλά θα ήθελα να κάνω μία στο τόσο. Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να καπνίζω σπάνια ή να το κόψε εντελώς; Θα μπορέσω να το ελέγχω; Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128754 από Dieftharmenos στις 08 Ιουλίου 2014, 4:31μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Χαχαχα...μου θυμιζεις πολυ τον ευατο μου.Και εγω τους κοροιδευα ολους που καπνιζανε και αρχισα με 1 τσιγαρο.Σαν εσενα ελεγα και εγω να κανω μια στο τοσο αλλα...καταντησα σε πολυ περισσοτερα.

Κοψτο...!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128757 από ScandalousAngel στις 08 Ιουλίου 2014, 6:48μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
Να το κόψεις τώρα που προλαβαίνεις και είναι νωρίς. Καταλαβαίνω ότι το άγχος των πανελληνίων επιβαρύνει την κατάσταση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσουμε στα βαριά:Ρ Το ότι ήθελες να κάνεις μια στο τόσο μου δίνει την αίσθηση ότι σου ψιλοαρεσε αλλά θα πρέπει αφού λες ότι είσαι φανατικός αντικαπνιστης να ψάξεις μέσα σου και να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που θες να κάνεις ή αν απλά είναι ένα λάθος της στιγμής. Είναι λάθος από κάθε πλευρά να αρχίσεις το κάπνισμα αλλά εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσει. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128783 από panagiotis97 στις 09 Ιουλίου 2014, 5:01μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login