Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διάβασα τόσα για τους κινδύνους του ποτού και του τσιγάρου, που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Πανελληνιες Εκθεση

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127626 από Dieftharmenos στις 28 Μαΐου 2014, 2:02μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Καλησπερα,σημερα εγραφα εκθεση.Τα εδωσα ολα,ημουν τερμα αναλυτικος και γενικως το εχω το μαθημα.Εκανα ομως μια μεγαλη χαζομαρα.

Το πρωτο σκελος ζητουσε τα αιτια του ελλειματος του ανθρωπισμου.Εγραψα ρατσισμο και βια,και οικονομικη εκμεταλλευση και τα συνδεσα οπως και εγραψα την αλληλεπιδραση πομπου-δεκτη και πως μπορουν να αλλαξουν οι ρολοι.

Στο δευτερο σκελος ζητουσε δραστηριοτητες που αποσκοπουν στον περιορισμο του ελλειματος του ανθρωπισμου.Εκανα ωραια την συνδεση μεταξυ πρωτου και δευτερου σκελους χρησιμοποιοντας μια φραση του Μπρεχτ.Παρολα αυτα εγραψα ο χαζος τι ΘΑ πρεπει να γινει και οχι τι ηδη γινεται.Δηλαδη εγραψα για τον εθελοντισμο,συμμετοχη σε οργανωσεις που προστατευουν τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα ολα αυτα με το ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.Επισης εγραψα και για την παιδεια και παλι χρησιμοποιησα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.Το θεμα δεν ζητουσε τι ΘΑ αλλα τι γινεται τωρα...

Την πατησα αγρια?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127627 από Dieftharmenos στις 28 Μαΐου 2014, 2:07μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Παρολα αυτα σε απαντησεις φροντιστιριων βλεπω παλι το θΑ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127631 από Darkwin στις 28 Μαΐου 2014, 2:51μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Βασικά το 1ο ζητούμενο δεν είναι ακριβώς "Αίτια". Απλώς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα ελλείμματος ανθρωπιάς. Όπως είπες και εσύ σωστά, βία, οικονομική εκμετάλλευση. Τώρα για το δεύτερο, έ αναλόγως τώρα. Αμα θα σου κάτσει καλός διορθωτής, μην σου κώψει και πολλές μονάδες, που δεν πιστεύω. Είσαι κουλ μην αγχώνεσαι τώρα για αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127635 από Dieftharmenos στις 28 Μαΐου 2014, 3:41μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μακαρι αδερφε...αν και αποφετος ο βαθμος βγαινει απο τον μεσο ωρο 3 βαθμολογητων.Ελπιζω να εχω 3 τεμπελιδες και να ειναι και τα 3 αλανια :D ...

Επομενο μαθηματικα γενικης...αιντε με το καλο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127642 από Darkwin στις 28 Μαΐου 2014, 4:25μμ

Darkwin

banned
Βασικά το δεύτερο ζητούμενο, ήθελε τρόπους αντιμετώπισης (έγκυρες πηγές απο φροντιστήρια). Δήλαδη τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να μην έχουμε έλλειμα ανθρωπιάς. Δεν νομίζω να είσαι λάθος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127643 από Dieftharmenos στις 28 Μαΐου 2014, 4:31μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Το ελπιζω...αλλα αν το διαβασεις προσεκτικα δεν λεει τι θα μπορουσε να γινει αλλα τι γινεται...μακαρι να εχεις δικιο μαγκα.

Εκανα ολη την θεωρια σωστη και τερμα αναλυτικη,προσεξα τις χρονικες αλλαγες στην περιληψη και τα σκατωσα λιγο στα συνωνυμα,αντωνυμα οπως ολοι.Θα ηταν κριμα να ειμαι εκτος θεματος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127645 από Darkwin στις 28 Μαΐου 2014, 4:36μμ

Darkwin

banned
Καλά οι ασκήσεις ήταν λίγο γελοιές. Λίγο.
Είδα μία τα συνώνυμα και λέω καλά ήμαστε. Αλλά αντώνυμα, τι κοινόχρηστος και μαλακιες. Πραγματικά δεν ήξερα τι να γράψω σε αυτήν την λέξη. Μια σκεφτόμουνα, τα κοινόχρηστα της πολυκατικίας, ασε τρομερά γέλια. Η περιλήψη ήταν λίγο δυσκολούτσικη. Αυτός που έγραψε το κείμενο κάτι θα είχε πάρει όταν το έγραφε. Μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά καλά τα πήγα. (Για εναν τεχνολογικό που είναι σκράπας στην Έκθεση)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127648 από natassaa στις 28 Μαΐου 2014, 5:17μμ

natassaa

Εικονίδιο
μέλος από: 22/4/2014
Στο πρώτο όντως φαινόμενα ήθελε αλλα καλα νομιζω τα έγραψες και στο 2ο δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στη μείωση του φαινομένου αυτού., όλοι θα πιστεύω γράψαμε δν μιλούσε για τωρινές δραστήριες καθότι δν ειναι και παρα πολλές εδω στην Ελλάδα.. Καλα ναι όντως τα αντωνυμα ηταν., κι εγω τα κοινόχρηστα σκεφτόμουν και στο αδιάκοπης σκεφτόμουν τις συνεχείς συναρτήσεις του Bolzano.. Ηταν δύσκολα τα αντωνυμα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127655 από Dieftharmenos στις 28 Μαΐου 2014, 7:09μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Καλα αντωνυμα συνωνυμα ηταν τελειως αθλια.Λογω της μητερας μου(τρελη φιλολογος) που με ειχε στρωσει εδω και χρονια το εχω μαθημα.Περιληψη επρεπε να προσεχεις της εναλλαγες του χρονου (παρελθον-παρον) καθως και τους αναλογικους ορισμους με τους πραγματικους.

Και εγω τεχνολογικη ειμαι...καλη συνεχεια να εχουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127666 από pi8hkos97 στις 28 Μαΐου 2014, 9:30μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Το θέμα έτσι όπως το είδα "Γ1. Σε άρθρο σας, που θα δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα, να αναφερθείτε σε φαινόμενα που αποδεικνύουν το έλλειμμα ανθρωπιάς στην εποχή μας, αλλά
και σε δραστηριότητες, ατομικές και συλλογικές, που αποσκοπούν στον περιορισμό αυτού του ελλείμματος (500-600 λέξεις)." το 2ο σκέλος πιστεύω ότι είναι κάπως αδιευκρίνιστο αλλά και εγώ κατάλαβα ότι ζητάει τί πρέπει να γίνει και όχι τί γίνεται ήδη.
Τέσπα καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα μαθήματα.
Υ.Γ. σε ποια σχολή θες να περάσεις αν πιάσεις τα μόρια;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login