Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 01:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν εχεις φιλήσει με γλωσσοφιλο τότε δν ειναι τιποτα το φιλι χωρις γλώσσα.. Βάλε μα δεις ταινίες,, στις περισσότερες ταινίες αλλα και ελληνικές σειρές οι ηθοποιοί συνήθως χωρις γλώσσα φιλιούνται., δες τι κάνουν και δοκίμασε το κι εσυ.. Στην αρχη χωρις και μετα με γλώσσα..Πήγαινε στο θέμα: Φιλι χωρις γλωσσα
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αν κανεις κατι με τα χέρια σου θα ειναι καλύτερο κι ας ειναι και χάλια.. Θα γέλασετε τουλάχιστον... Οσο για το μέρος αυτο με το σπιτι ειναι καλή ιδέα απλα το δώρο να το βάλεις κάπου στο δωμάτιο και να βάλεις αναμμένα κεριά προς τα εκει οπως στις ταινίες.. Ή σε παραλια αλλα το βρίσκω αρκετά δύσκολο να στηθεί εκτός κι αν εχεις αμάξι ή μηχανακι.. Χρονια της πολλα να την χαίρεσαι!Πήγαινε στο θέμα: Εκπληξη στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 22:38 @Sex
Μεσα πιο βαθιά οχι εξωτερικά εε;; Κι εγω το ιδιο παθαίνω.. Αν ξέρει κάποιος να μας λύσει την απορία..
Πήγαινε στο θέμα: πονος αιδοιου
Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 00:00 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Οχι δν ειναι αναγκαίο! Θα μπεις με τον 8ψηφιο απο το καρτελάκι και τον κωδικό π εχεις βάλει και θα πάτησες επόμενο στα στοιχεία αυτα! Μετα θα σε βγάλει στις σχολές και θα τις βάλεις με σειρά προτεραιότητας και οταν ειςαι σίγουρος οριστικοποίηση.... Ειναι εύκολο απλα να κοιτάξεις οτι οριστικοποιήθηκε...:)Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικό
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 15:27 @Sex
Ναι απλα ο πιο συχνός λόγος αυτος ειναι π λεει η lenaki19! Αν ηταν μόλυνση δεν θα πονούςε μόνο κατα την διάρκεια του σεξ αλλα και οταν ουρουσε και θα υπήρχαν και αλλα συμπτώματα,, οι περισσότερες κοπέλες π το εχω συζητήσει κ ειναι κλειστές εχουν το ιδιο πρόβλημα.. Πονάνε οταν μπαίνει το πέος μεσα πολυ και τσούζουν... Αν το αγορι σ ειναι πιο προσεκτικό και ξεκινήσετε σιγα σιγα με τον καιρό θα ανοίξεις..
Πήγαινε στο θέμα: πονος στο σεξ
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 02:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο πόνος ειναι πριν η κατα την διάρκεια του σεξ; Αν ειναι κατα την διάρκεια μπορεί να ειςαι κλειστή αρκετά και να πονάει οταν μπαίνει μεσα πολυ το πέος.. Αν ειναι μετα το σεξ μην ανησυχεί δν ειναι κατι.. Κι εγω πονάω τις περισσότερες φορές μετα κατω χαμηλά. Αν ειναι μεγάλος ο πόνος καλυτερα να μαζέψεις με κάποιο τροπο λεφτά και να πας να το κοιτάξεις. Αλλα δν νομιζω να ειναι κατι.. Πονάκια εχουν οι περισσότερες κοπέλες μετα το σεξ..Πήγαινε στο θέμα: πονος στο σεξ
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 00:38 @Θ. Κλημεντίνη
Τι καλος! Απλα δεν ξερω πως να αγοράσω μηνύματα.. Θα το ψάξω.. Σ ευχαριστω πολυ!:) Ααα κ επειδή θυμάμαι οτι έδινες πανελλαδικες καλα αποτελέσματα:))
Πήγαινε στο θέμα: Εμμονες
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν μπορούμε να σ πούμε εμεις τι να κανεις αφου αυτο ειναι καθαρά ψυχολογικό και αφορά εσένα.. Ναι οπως ειπε ο πάνω να της μιλήσεις αλλα και παλι δν σ φεύγουν.. Ως ενα βαθμό αυτο που νιώθεις ειναι φυσιολογικό αλλα μεχρι ενα σημείο μετα ναι ειναι εμμονή και δν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος παρα μόνο εσυ..Να σκεφτεσαι ολα αυτα που σ εχει πει, τις όμορφες στιγμές σας, ολα αυτα που σε κάνουν τοσο ευτυχισμένο κ γεμάτο απο αυτή την σχεση.. Κανε όνειρα για εσάς τους δυο πες της για τα όνειρα σου και οταν βλέπεις τον ενθουσιασμό στα ματια της θα αισθάνεσαι σιγουριά και οτι ειςαι ο μοναδικός για εκείνη.. Δεν πρόκειται να σταματήσει να σε θελει απο την στιγμή που ειστε τοσο καλα και ταιροαζεται.. Προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ κι οταν σου έρχεται στ μυαλό αμέσως να σκεφτεσαι τις ωραίες σας στιγμές.. Πήγαινε στο θέμα: Εμμονες
Μήνυμα στις 11/6/2014 στις 04:00 @Sex
Οχι απο την στιγμή που σου ηρθε περίοδος δεν ειςαι έγκυος! Η καθυστέρηση ηταν απο το άγχος που είχες μηπως τελικα ήσουν έγκυος! Το εχω πάθει κι εγω και σε καταλαβαίνω.. Χαλάρωσε και ειναι ολα μια χαρα:))
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση
Μήνυμα στις 9/6/2014 στις 21:32 @Θ. Κλημεντίνη
Νομιζω πως όσοι διαβάσουν το θέμα σου θα συμφωνήσουν με τον pi8hkos97.. Γιατι να κανει πράγματα για την κοπέλα του απο τη στιγμή που μόνο εκείνος δίνει στη σχεση κ προσπαθεί! Μέγα λάθος.. Η κοπέλα οπως περιγράφει ειναι εγωίστρια και πιστεύει οτι μπορεί να τον κανει οτι θελει(που για να λέμε την αληθεια απο αυτα π λες σε κανει).. Μόνο αν νιώσει οτι σε χανεί οριστικά θα αλλάξει.. Συμφωνώ με αυτα που σ ειπε ο pi8hkos97.. Πιστεύω οτι σίγουρα σε εχει απατησει με τον Κ. Γιατι κι εγω ως κοπέλα το εχω κανει κι ας μην ειμαι τοσο ξεπεταγμενη οσο η κοπέλα σ.. Κι επίσης αν δν δεις το φβ της δεν θα ξερεις σίγουρα αλλα τα μηνύματα αυτο δείχνουν.. Εκει μπροστά σου επιτόπου να στα δείξει και οχι μετα απο λιγο γιατι μπορεί να τα σβήσει.. Αν κι εγω θα σ έλεγα να προχώρησεις.. Τωρα που θα πας φαντάρος θα ξεχάσεις και θ μπορεις έπειτα να κανεις μια καινουρια αρχη.. Εχει χαθεί η εμπιστοσύνη σου και φαντάσου τι θα κανει οταν πα στρατό αν ειστε μαζί.. Τέτοιες κοπέλες δν αλλάζουν και στο λεω με σιγουριά... Τωρα οτι κλαίει και δείχνει να σ αγαπάει ναι προφανώς γιατι ειστε τοσο καιρό μαζί αλλα αυτο δν σημαίνει οτι δεν θα παει με τον Κ. Και τν καθε Κ. Δεν θα νιώθει τύψεις και θα συνεχίζεται αυτο..
Πήγαινε στο θέμα: Αισθανομαι οτι κατι κρυβει |