Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εσείς οι άνθρωποι, είστε όλοι ίδιοι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

400 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123711 από Epistimon στις 28 Οκτωβρίου 2013, 3:38μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε καποιους τροπους ωστε να μαζεψω 400 ευρω το πολυ σε 2 μηνες.Το ξερω μπορει σε καποιους να φαινεται μεγαλο το ποσο και σε καποιους μικρο. Επειδη ομως τα χρειαζομαι προτεινετε οτι μπορειτε. Να σημειωσω οτι τα γενεθλια μου ειναι Ιανουαριο και η γιορτη μου εχει περασει οποτε μην πειτε κατι απο αυτα τα 2!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123718 από άσχετος στις 28 Οκτωβρίου 2013, 6:23μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
1.να ψάξεις για προσωρινή δουλειά..δεν είναι και τόσο δύσκολο..π.χ. να μοιράζεις φυλλάδια ή κάτι τέτοιο..μπορείς να πας σε ένα σούπερ μάρκετ και να ρωτήσεις..
2.να μαζεύεις όσα πιο πολλά μπορείς..π.χ. από το χαρτζιλίκι που παίρνεις,να μην τα χαλάς..
δεν υπάρχει τίποτα άλλο..
Μπορείς να δοκιμάσεις και την τύχη σου σε κάνα τυχερό παιχνίδι ή στοίχημα(πάμε στοίχημα) αλλά αν δεις πως δεν,μην χαραμίζεις τζάμπα τα λεφτά..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124576 από mikri neraida στις 07 Ιανουαρίου 2014, 2:44πμ

mikri neraida

banned
μέλος από: 7/1/2014
μαζευε τα ψιλα! οτι νομισμα βρισκεις μεστο σπιτο μαζευε το
δεν σου λεω οτι θα πλουτισεις απ τα πενταλεπτα αλλα κατι ειναι κ αυτο, το κανω τον τελευταιο χρονο καο χω φτασει να μαζευω 50ευρω σε ψιλα μονο:ρ
γενικα κανε οικονομια
περνα και καμοια επισκεψη απο παππουδες γιαγιαδες θειους θειες, παντα κατι δινουν ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124582 από Bluejack στις 07 Ιανουαρίου 2014, 3:13μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Και φυσικά αν βρείς κάτι πιο επικερδές,
μη ξεχάσεις να μοιραστείς τον τρόπο σου       
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login