Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 14:55 @Ftou.gr admin
χαχαχχαχ ναι και πως ακριβως κανω αποδεκτη την απαντηση σου? χδ δηλαδη τι παταω?
Πήγαινε στο θέμα: 2 ερωτησεις
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 07:39 @Ftou.gr admin
γεια σου admin!λοιπον μεχρι χθες ειχα 3 αποδεκτες και κανενα μηνυμα.Σημερα οι αποδεκτες μου εγιναν 2 και μου προσθεθηκαν 10μηνυματα.Στα μηνηματα ομως που εχω γραψει σε αλλους, υπαρχουν ακομα 3 αποδεκτες.Πως εγινε αυτο? 2ον πως κανουμε αποδεκτη απαντηση σε καποιον? >< Πήγαινε στο θέμα: 2 ερωτησεις
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 22:05 @Sex
υπαρχουν πολλες κοπελες με το ιδιο προβλημα καμοια ομως δεν εμεινε παρθενα σε ολες αργα η γρηγορα ο υμενας εσπασε οποτε δεν ειναι κατι που πρεπει να σας προβληματιζει, αφιερωστε χρονο στα προκαταρτικα για να γινει υγρη να ανοιξει η περιοχη και να γινει πιο ευκολα κ ανωδυνα Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 22:03 @Sex
αν αποτριχωθεις τελειως θα φαινεται λιγο πουστικο ασε και λιγη τριχα ετσι για αντριλικι Πήγαινε στο θέμα: Έντονη τριχοφυία
Μήνυμα στις 18/1/2014 στις 00:18 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:στην ελλαδα γυρω στο 1, 75-80 ο αντρας και 1, 65 η γυναικαεμενα το αγορι μ ειναι γυρω στο 1, 75 με περναει καμοια δεκαρια ποντους κ ετσι θα θελα να ναι και τα επομενα αγορια μου γενικα σε μια σχεση ειναι ωραιο ο αντρας να περναει τη γυναικα Πήγαινε στο θέμα: Μ.Ο ΥΨΟΥΣ
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 01:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ναι, εχεις ακομα χρονια μπροστα σουστο google θα βρεις διαφορες τετοιες ασκησεις αλλα δεν νομιζω να εχουμ αποτελεσματα για την ηλικια σου μια χαρα εισαι μην ανχωνεσαι, εχεις καιρο να σου μεγαλωσει κιαλλο δεν τις χρειαζεσαι τις ασκησεις:) Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 23:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειναι απιθανο απλα ισως να τα παραλεει καπωςξερεις τι κολλημα εχουν τα αγορια με το μηκος του πραγματος τους:ρ εσυ για την ηλικια σου εισαι μια χαρα μην ανχωνεσαι εχεις χρονια μπροστα σου να σου μεγαλωσει κιαλλο Πήγαινε στο θέμα: 2 erotiseis
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 16:02 @Ftou.gr admin
καλησπερα! εφτιαξα προσφατα λογαριασμο αλλα δεν μου δωθηκε κανενας κωδικος.οταν παταω log in πληκτρολογω το nickname και επειδη οπως ειπα δεν εχω κωδικο παταω 'στειλε κωδικο' μου γραφει επειτα οτι ο κωδικος σταλθηκε επιτυχως στο email μου, οταν μπαινω στο email ομως δεν βρισκω κανενα μυνημα απ το ftou!τι φταιει? Πήγαινε στο θέμα: κωδικος;
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 02:44 @Διάφορα
μαζευε τα ψιλα! οτι νομισμα βρισκεις μεστο σπιτο μαζευε το δεν σου λεω οτι θα πλουτισεις απ τα πενταλεπτα αλλα κατι ειναι κ αυτο, το κανω τον τελευταιο χρονο καο χω φτασει να μαζευω 50ευρω σε ψιλα μονο:ρ γενικα κανε οικονομια περνα και καμοια επισκεψη απο παππουδες γιαγιαδες θειους θειες, παντα κατι δινουν ;) Πήγαινε στο θέμα: 400 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ |