Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα λεφτά μιλάνε... λένε αντίο!
Σάββατο, 19 Απριλίου

Aναπτυξη και τσιγαρο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119409 από suzukiFx στις 06 Απριλίου 2013, 3:49μμ

suzukiFx

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2013
Καλησπερα λοιπον καπνιζω απο τα 12 και τωρα ειμαι 17 δλδ 5 χρονια περιπου πριν 1 χρονο πρωτη λυκειου παρατηρησα πως δεν αναπτυσομαι αλλο βεβαια εχω ενα ικανοποιητικο υψος 1,78 περιπου αλλα θα ηθελα να ψηλωσω και αλλο..εχω ακουσει οτι εμεις τα αγορια αναπτυσσομαστε μεχρι τα 20-21 εχω την εντυπωση...και η απορια που εχω ειναι αν κοψω το τσιγαρο τωρα στα 17 υπαρχει περιπτωση να ψηλωσω λιγο ακομα?ακομα και με καποιες βιταμινες ισως κατι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119411 από Gray στις 06 Απριλίου 2013, 6:25μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
δεν εκπλησσομαι που κανεις τετοιες ερωτησεις , αφου στα 12 αρχισες να καπνιζεις .

Η αληθεια ειναι πως .. οντως στα 20-21 σταματαει το ανδρικο φυλο να αναπτυσεται . Αυτο ομως δεν σημαινει πως θα συμβει σε ολους την ιδια ηλικια . Καποια αγορια σταματανε στα 17 η 18 .. κλπ κλπ ..

Τωρα μπορεις να μου πεις , σε παρακαλω πολυ , Ποιος σου ειπε πως το "Τσιγαρο" σταματαει την αναπτυξη και οτι αν το σταματησεις θα ψηλωσεις? ο ιδιος που σου ειπε " Καπνισε στα 12 , θα εισαι αντρακι και μαγκακι?"

Ρε αστε τα τσιγαρα , πιαστε κανενα βιβλιο ! γιατι ετσι οπως το παει η νεα γενια , θα συνεχισει να κανει τετοιου ειδους Ερωτησεις και χειροτερες ! Η γνωση και η ικανοτητα , η δυνατοτητα κανει τον ανθρωπο μαγκα , οχι το τσιγαρο ..

Και , Σορρυ που στο λεω αλλα , σου ειπαν ψεματα για ολα , ουτε σε δειχνει γαματο και κουλατο , ουτε σου φερνει γκομενες , ουτε σε χαλαρωνει "απο τα πολλα προβληματα/στρεσ που εσυ ως 12χρονος ειχες 17χρονος εχεις"

//G

p.s. σορρυ αν σε προσεβαλα ! Μερικες φορες η αληθεια ποναει .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121646 από peggu στις 08 Ιουλίου 2013, 9:58μμ

peggu

μέλος από: 8/7/2013
εγω φιλε μου πριν 2 χρονια εκανα μονοζυγο και ψηλωσα πολυ..αν κανεις σιγουρα θα ψηλωσεις 3-4 ποντους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121651 από aglina στις 09 Ιουλίου 2013, 12:16πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Ψηλωσεις δεν ψηλωσεις κοψε το τσιγαρο! προκαλει τοσο προβλημματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122556 από neffel στις 23 Αυγούστου 2013, 10:04μμ

neffel

μέλος από: 23/8/2013
Έγραψε:(peggu@08 Ιουλίου 2013)
εγω φιλε μου πριν 2 χρονια εκανα μονοζυγο και ψηλωσα πολυ..αν κανεις σιγουρα θα ψηλωσεις 3-4 ποντους
όταν λες πως έκανες μονόζυγο.. πρώτον σε τι ηλικία και δεύτερον συστηματικά κάθε μέρα ας πούμε? ρωτάω επειδή το έχω ξανακούσει και μου είχε φανεί περίεργο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login