Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 22:42 @Κλάψιμο
ευχαριστώ για την απάντηση σου :) αν γνωρίζει κάποιος έναν καλό και σχετικά οικονομικό (γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά ποσά) διατροφολόγο εντός Αθηνών αν μπορεί να μου πει Πήγαινε στο θέμα: σωματικό βάρος
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 22:11 @Κλάψιμο
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. πριν ακριβώς μια εβδομάδα ήμουν 40 κιλά με ύψος 1.60. αυτό συνέβενε όλο τον τελευταίο μήνα+. δεν έκανα δίαιτα ακριβώς απλά έτρωγα πιο πολλά φρούτα- λαχανικά και καθόλου γλυκά και ελάχιστα ζυμαρικά. πήγα διακοπές και άκουγα πολλά σχόλια ότι εχω αδυνατίσει πολύ και μοιάζω με άρρωστη. γύρισα στην αθήνα και τις τελευταίες πέντε μέρες τρώω σαν βουλιμική. η ζυγαρία με δείχνει 44 κιλά και αναρωτιέμαι αν πάχυνα η απλά είναι ενα φούσκωμα. θέλω να φτάσω το 46 κιλά και να τα διατηρήσω αλλά να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι μονο στην κοιλιά (το οποίο τρέμω, γιατί συνήθως αυτό γίνεται). τι μου προτείνετε? να πάω μήπως σε εναν διατροφολόγο?
Πήγαινε στο θέμα: σωματικό βάρος
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 22:04 @Διάφορα
όταν λες πως έκανες μονόζυγο.. πρώτον σε τι ηλικία και δεύτερον συστηματικά κάθε μέρα ας πούμε? ρωτάω επειδή το έχω ξανακούσει και μου είχε φανεί περίεργο Πήγαινε στο θέμα: Aναπτυξη και τσιγαρο |