Γυμναστική Ακαδημία(ΤΕΦΑΑ)
Μήνυμα #116946 από άσχετος στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 5:21μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 427 0 |
Πόσα μόρια πρέπει να γράψω στις πανελλαδικές για να περάσω στην γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης;Και μπορείτε να μου πείτε,ποια μαθήματα έχει η Τεχνολογική κατεύθυνση σε γενικό λύκειο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116948 από Gray στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 5:40μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
η τεχνολογικη κατ. εχει : Μαθηματικα κ. , Φυσικη Κ. , Υπολογιστες , ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων) τα μορια δεν τα ξερω , στο ιντερνετ αμα ψαξεις θα τα βρεις ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116957 από άσχετος στις 02 Φεβρουαρίου 2013, 8:12μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 427 0 |
Οι υπολογιστές και ΑΟΔΕ τι σχέση έχουν με την Γυμναστική,εγώ θέλω να βγάλω μπω γυμναστική ακαδημία,και να δουλέψω ως προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου ή γυμναστής σε σχολείο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #116968 από panamas στις 03 Φεβρουαρίου 2013, 12:39πμ
μέλος από: 14/9/2010 μηνύματα: 23 0 |
Αποδεκτή απάντησηΟι σχολές ΤΕΦΑΑ είναι στο 1ο και στο 2ο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι είναι προσβάσιμες από όλες τις κατευθύνσεις χωρίς απώλεια μορίων.Συνολικά υπάρχουν 3 κατευθύνσεις: η Θεωρητική, η Τεχνολογική και η Θετική. Θα εξεταστείς πανελλαδικά σε 6 (ή 7 μαθήματα αν σε ενδιαφέρει και το 5ο πεδίο) μαθήματα οπου τα 2 από αυτά είναι γενικής παιδείας (κοινά για όλους) και 4 κατεύθυνσης ανάλογα με την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει. Αναλυτικότερα: Μαθήματα Γεν. Παιδείας Έκθεση 1 επιλογής από: Ιστορία, Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά, ΑΟΘ Μαθήματα κατεύθυνσης ανά κατεύθυνση: θεωρητική: αρχαία, κείμενα λογοτεχνίας, λατινικά, ιστορία τεχνολογική: μαθηματικά, φυσική, ΑΕΠΠ (ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον), ΑΟΔΕ (αρχές οικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων) θετική: μαθηματικά, φυσική, βιολογία, χημεία. Ποια κατεύθυνση θα επιλέξεις χρειάζεται στρατηγική και σκέψη ανάλογα με τα πεδία που θες να ανοίξεις αλλά και με τις δυνατότητες σου. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα Όλα τα παραπάνω ισχύουν με το υπάρχον σύστημα το οποίο αναμένεται να αλλάξει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |