Μήνυμα στις 5/6/2013 στις 00:38 @Διάφορα
Δεν νομίζω να μπορεί να κάνει καποιος κάτι σοβαρό έχοντας μόνο τον αριθμό της ταυτότητας σου. Αρκετές φορές σε παραγγελίες ζητάνε τέτοιου είδους προσωπικά στοιχεία για να εξασφαλιστούν.
Πήγαινε στο θέμα: αριθμος ταυτοτητας
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 23:03 @Διάφορα
δεν νομιζω να χρειαζεσαι βοηθημα αλγεβρας της α λυκειου ουτε κατι απο το γυμνασιο εφοσον εχεις τις βασεις.... φανταζομαι ξερεις να λυνεις δευτεροβαθμιες εξισωσεις και ανισώσεις, πινακες προσήμου κτλ. απο β νομιζω αλγεβρα και μαθημτικα εισαι ενταξει αντε και καμια φυσικη γενικης.... σε τι σχολη στοχευεις ? Πήγαινε στο θέμα: κενά στα μαθήματα...!
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 00:46 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν, μιας και τώρα πάω δεύτερα θετική και έχω ξεκινήσει ύλη τρίτης η άποψη μου (ανα μάθημα) είναι η εξής:Μαθηματικά Κατ. Όλα είναι σημαντικά. Από τα διανύσματα γιατί ουσιαστικά οι μιγαδικοί είναι διανυσματικές ακτίνες μέχρι και τις κωνικές τομές που θα σε βοηθήσουν στους γεωμετρικούς τόπους. Τα βοηθήματα που χρησιμοποίησα: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ εκδ. ΚΕΔΡΟΣ συγγραφέας ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -> πάρα πολύ καλό με εξαιρετικά δομημένη μεθοδολογία και παρουσίαση αναλυτικά λυμένων ασκήσεων όλων των ειδών και σε πολύ καλή τιμή (12ε). και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ. Β λυκ. του ΜΠΑΡΛΑ για πιο απαιτητικές ασκήσεις. όμως νομίζω ότι το πρώτο σε καλύπτει μια χαρα απο μονο του και θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα κενά σου. Φυσική Κατ. Είναι άχρηστη! Ειδικά η θερμοδυναμική, απλά ξέχνα την. Το μόνο που είναι λίγο χρήσιμο ΜΟΝΟ ως φαινόμενο είναι το φαινόμενο της επαγωγής στο τελευταίο κεφάλαιο το οποίο το πιο πιθανό είναι να μην προλάβετε να το κάνετε μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά δεν έχει σημασία. Φυσική Γεν. Ειναι αρκετά χρήσιμη με πιο σημαντικό το Κεφάλαιο 2: Διατήρηση της ορμής λόγο της ΑΔΟ (Αρχή Διατήρησης της Ορμής) που ειναι πολυ σημαντική. καλό βοήθημα: κλασικά για φυσική: Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος Χημεια Γεν. και Κατ Τα περισσότερα ειναι άχρηστα. Γεωμετρία το ίδιο, θα σου χρειαστούν μερικά θεωρήματα σε φυσική και μαθηματικά τα οποία ο εκάστοτε καθηγητής θα τα ξανα-αναφέρει. Άλγεβρα Όλα είναι σημαντικά. Γιατι πρέπει να ξέρεις να λύνεις ενα σύστημα, βασική τριγωνομετρία, πολυώνυμα, συναρτήσεις και οπωσδήποτε εκθετικές και λογαρίθμους. βοήθημα: του μπαρλα. α λυκείου πολύ βασικά είναι τα μαθηματικά και η φυσική (πρέπει να ξέρεις πολύ κάλα δυναμική και ενεργειακή μελέτη, ΘΜΚΕ, ΑΔΜΕ....) όπως καταλαβαίνεις πάρα πολλά σου είναι άχρηστα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να ασχολείσαι μαζί τους γιατί μονό έτσι θα αναπτύξεις σταδιακά την λογική σου και πιο προχωρημένη σκέψη. συμβουλή: αν δεν σε ενδιαφέρει το 3ο πεδίο πήγαινε τεχνολογική του χρόνου μιας και στη θέση της βιολογίας κατ θα έχεις ενα μάθημα με μονο καμια 50αρια σελιδες παπαγαλία που άνετα το βγάζεις μονός σου (ΑΟΔΕ). Γενικά μέχρι και την δευτέρα λυκείου δεν είχα κάνει κανένα μάθημα (φροντιστήριο -ιδιαίτερα) και όλα είναι καλά (συνήθως 18-19 βγάζω) ρώτα ότι απορία έχεις ;) Πήγαινε στο θέμα: κενά στα μαθήματα...!
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 00:49 @Μηχανήματα
Ναι, να οδηγείς με ταχύτητα μικρότερη ή ίση του ορίου ταχύτητας, έτσι θα είσαι σίγουρος πως δεν θα σε φωτογραφήσουν.
Πήγαινε στο θέμα: radar ταχυτητας
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 00:39 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Οι σχολές ΤΕΦΑΑ είναι στο 1ο και στο 2ο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι είναι προσβάσιμες από όλες τις κατευθύνσεις χωρίς απώλεια μορίων.Συνολικά υπάρχουν 3 κατευθύνσεις: η Θεωρητική, η Τεχνολογική και η Θετική. Θα εξεταστείς πανελλαδικά σε 6 (ή 7 μαθήματα αν σε ενδιαφέρει και το 5ο πεδίο) μαθήματα οπου τα 2 από αυτά είναι γενικής παιδείας (κοινά για όλους) και 4 κατεύθυνσης ανάλογα με την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει. Αναλυτικότερα: Μαθήματα Γεν. Παιδείας Έκθεση 1 επιλογής από: Ιστορία, Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά, ΑΟΘ Μαθήματα κατεύθυνσης ανά κατεύθυνση: θεωρητική: αρχαία, κείμενα λογοτεχνίας, λατινικά, ιστορία τεχνολογική: μαθηματικά, φυσική, ΑΕΠΠ (ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον), ΑΟΔΕ (αρχές οικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων) θετική: μαθηματικά, φυσική, βιολογία, χημεία. Ποια κατεύθυνση θα επιλέξεις χρειάζεται στρατηγική και σκέψη ανάλογα με τα πεδία που θες να ανοίξεις αλλά και με τις δυνατότητες σου. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα Όλα τα παραπάνω ισχύουν με το υπάρχον σύστημα το οποίο αναμένεται να αλλάξει. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική Ακαδημία(ΤΕΦΑΑ)
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 03:18 @Μηχανήματα
Πήγαινε στο θέμα: Αντιγραφή cookies
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 05:46 @Μηχανήματα
Πιστεύω ότι η ανάλυση που θες δεν σου χρειάζεται για απλή καθημερινή χρήση. Στην Ελλάδα πάντα επικρατει ο μύθος "όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη ή μυθος των megapixels". How to Define Megapixels Megapixels Myth Άρα με μια φωτογραφική 14megapixels μπορεις να εκτυπώσεις έως 45.7cm X 60,9cm (18" x 24" inches ) χωρίς να χάσεις καθόλου ποιότητα. Συνεπώς πρέπει να σκεφτείς τι εκτυπώσεις θες γιατί δεν σημαίνει οτι θα έχεις διαφορετική ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Η Fujifilm FinePix είναι κάτι σαν εισαγωγή στις επαγγελματικές και αν θες να έχεις μια καλή σε αυτό το επίπεδο φωτογραφική αλλα προσιτή σου προτείνω μια απο την Nikon D Series δες Nikon D3000 ή Nikon D3100 που εχουν και δυνατότητα αλλαγής φακών και πολλά άλλα προτερήματα. Πήγαινε στο θέμα: αγορα φωτογραφικης μηχανης
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 18:29 @Μηχανήματα
Πήγαινε στο θέμα: αγορα φωτογραφικης μηχανης
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 20:07 @Μηχανήματα
Ποσό καιρό έχεις το laptop;
Πήγαινε στο θέμα: laptop πρόβλημα |