Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως γινεσαι ιερεας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116777 από Αντωνης Ανταν στις 29 Ιανουαρίου 2013, 1:13πμ

Αντωνης Ανταν

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2013
παιδια ξερει κανεις πως μπορει καποιος να γινει ιερεας παπας διακοςς
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116779 από nosnti στις 29 Ιανουαρίου 2013, 8:40πμ

nosnti

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/11/2012
Για να γίνεις παπάς υπάρχουν νομίζω κάποιες προϋποθέσεις. Να μην έχεις κάνει τατού και να μην έχεις πάει με γυναίκα πριν τον γάμο σου. Και μετά δεν ξέρω ακριβώς τι διαδικασία γίνεται για να χειροτονηθείς. Όμως να ξέρεις ότι πλέον δεν διορίζουν άλλους παπάδες.. όσοι έγιναν έγιναν.. πλέον διορίζεται ένας στους δέκα που θα φύγουν.. γίνε μουφτής να δέρνεις και την γυναίκα σου με τον νόμο. :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116785 από yomen στις 29 Ιανουαρίου 2013, 2:33μμ

yomen

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2013
Γράψου στο ΠΑΣΟΚ η στη ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ δεν κανει. Αφησε κοντα μουσια τυπου τρεντυ παπας όχι δεσποτης 70 χρονων. Απο εκεί και πέρα θα ρωτήσεις μέσα στο κόμμα και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Άλλωστε δικό του παιδί θα είσαι! Πιστεύω ο Μπένυ μπορεί να σε βοηθήσει πολύ.

Σημείωση moderator: Ο άνθρωπος ρώτησε σοβαρά κάτι και πάνω σ' αυτό πρέπει να πάρει σαφή απάντηση. Κι εγώ ξέρω και μάλιστα καλύτερα από σένα να ειρωνευτώ τον απεχθή αυτό κλάδο, αλλά όταν ο άλλος θέλει να πάρει μια πληροφορία, οι απαντήσεις πρέπει να δίνουν την πληροφορία αυτή. Η μαλακία του καθενός είναι περιττή και άμα σε ξαναπετύχω να μειώνεις θέματα άλλων θα φας ban που θα πάει σύννεφο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login