Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δηλώνω ότι θα παρατήσω κάθε σχέση με τα pc και θα γίνω κωδωνοκρούστης σε εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στη Συγγρού! ©NoCTuRNe, irc.ftou.gr
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Πως να δώσω το σχήμα που θέλω στο μαλλί μ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114132 από άσχετος στις 12 Δεκεμβρίου 2012, 8:06μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!Θέλω να μάθω πως να κάνω το μαλλί μου έτσι ώστε να βγει όπως θέλω...Έχω σγουρά μαλλιά περίπου 4 εκατοστά πάνω και 7-8 χιλιοστά πλάγια και πίσω...Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω?Παιδιά αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα αύριο έχω ραντεβουδάκι και θέλω να κάνω ένα καλώ χτένισμα :D
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #114150 από Rossonero στις 12 Δεκεμβρίου 2012, 10:52μμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπον θα κανεις ενα μπανακι η θα λουσεις τα μαλλια σου τελος παντων...στη συνεχεια θα σκουπισεις ΠΟΛΥ καλα τα μαλλια σου με μια πετσετα...μετα θα χρεισιμοποιησεις το πιστολακι αναλογος πως θες να κανεις τα μαλλια σου δηλαδη αν θελεις κοκορακι παραδειγμα θα τα κανεις μια απο την αριστερη μερια μια απο την δεξια με το πιστολακι παντα...εε αφου παρουν κατα καποιο τροπο το σχημα περνεις ζελε και τα φτιαχνεις λιγο καλυτερα η αν τα πετυχεις οπως θες με το πιστολακι απλα βαζεις λακ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114178 από άσχετος στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 3:10μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
αυτό ή αυτό γίνεται να πετύχουν σε σγουρά μαλλιά?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114181 από KwnstantinosS στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 3:35μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Επειδη εχω και εγω σγουρα μαλλια και τα σηκωνα παλια .......πλεον καταλαβα πως δεν αξιζει να τα σηκωνεις......σ λεω πως για να πετυχεις τετοιο μαλλι πρεπει πρωτα να τα λουσεις επειτα να τα στεγνωσεις με το πιστολακι αλλα να αφησεις να ειναι λιγο υγρα ,πολυ λιγο,μετα παρε ζελε και καντα .......μετα απο τοσσα χρονια προσπαθειας σ λεω αυτο ειναι ο καλυτερος τροπος.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login