Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διασημότητα είναι ένα άτομο που είναι διάσημο για τη διασημότητά του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ανανέωση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111443 από Mandragoriana στις 20 Οκτωβρίου 2012, 12:42μμ

Mandragoriana

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/8/2012
Είμαι φοιτήτρια και γενικά μαρεσουν πολύ οι αλλαγές και δεν μπορώ να κάθομαι στάσιμη.Ψιλοβγαίνω απο χωρισμό(δεν εχουμε χωρίσει επίσημα) και γενικά θέλω να ανανεωθώ!Ξεκίνησα αθληματα,είμαι όλη μερα σχολή,βγαίνω με φίλους όμως και πάλι κατι λείπει...θέλω να αλλάξω διάφορα!Πχ στην εμφάνιση μου,στο δωμάτιο μου και δεν ξέρω τι άλλο!Ομως μαρέσει πολύ τώρα η εμφάνιση μου και το δωματιο μου,απλά εκεί παντα ξέσπαγα γιατί αυτά βλέπω καθε μερα και μαρεσει να ειναι αλλαγμένα :Ρ...προτείνετε μου πράγματα για να ανανεωθω!!!και να ξεπεράσω και τις ανύσιες σκεψεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111451 από 17χρονος στις 20 Οκτωβρίου 2012, 3:00μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Εχω δει ολα τα post σ και συμπαιρανα πως εχεις χωρισει μετα απο τοσο καιρο ....ξεχνα τον ...ισως λιγο εκτος θεματος αλλα ηθελα να το πω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111453 από Mandragoriana στις 20 Οκτωβρίου 2012, 3:06μμ

Mandragoriana

Εικονίδιο
banned
χαχα οκ..Αν και δεν είναι και πολύυυ ευκολο..Anyway,θελω προτάσεις για ανανέωση!:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111456 από 'mikrh prigkipi στις 20 Οκτωβρίου 2012, 3:23μμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012
εγώ πήρα το πάσχα την απόφαση και έκανα τα μαλλιά μου καρέ στο πηγούνι ενώ τα είχα χαίτη μέχρι λίγο κάτω απο τ σουτιέν;)
είναι μεγάλη αλλαγή κ εμένα μου άρεσε αρκετά, αλλά πρέπει να σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;) εάν φοράς γυαλιά μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις σκελετό ή αν φοράς συναιχεια φακούς να βάλεις σκελετό ή αν φοράς σκελετό να βάζεις συναίχεια φακούς;*
κάτι άλλο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να υοθετήσεις ένα λούκ, πχ goth scene(προσωπικά μου αρέσουν πολύ) emo(όχι τόσο της μόδας)....οι romantic goth είναι αρκετά όμορφο στύλ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111521 από Mandragoriana στις 22 Οκτωβρίου 2012, 12:11πμ

Mandragoriana

Εικονίδιο
banned
Ειμαι 19..οπότε δεν μπορω να κανω κατι τέτοιο αλλα δεν μιλαω μόνο για εμφανιση...ακουω και άλλες ιδέες!:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111560 από 'mikrh prigkipi στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:39μμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012
Άλλες ιδέες για αλλαγή πέρα απο την εμφάνηση....το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να αλλάξεις κάτι που δεν σου αρέσει στον χαρακτήρα σου ή που σου προκαλεί προβλήματα? Αν νευριάζεις εύκολα δηλαδή, αν ζηλεύεις πολύ το αγόρι/τις φίλες σου.... τώρα κάτι απλό είναι να αλλάξεις και τον τρόπο που βάφεσε.... τι να σ πω άλλο:/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111635 από Mandragoriana στις 23 Οκτωβρίου 2012, 8:19μμ

Mandragoriana

Εικονίδιο
banned
Ευχαριστώ πολύ μικρή πριγκίπισσα,παιδιά ακούω και άλλες απόψεις!Θέλω να αλλάξω τη ζωη και την καθημαρινότητα μου!Εσείς τι κανετε για να αλλάξετε και για να αισθάνεστε καλύτερα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111641 από Deadsell στις 23 Οκτωβρίου 2012, 11:40μμ

Deadsell

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/1/2012
μπορείς να αρχίσεις να αθλήσε..γυμναστήριο ή απλά να αρχίσεις το τρέξιμο κλπ...εγώ αυτό κάνω πολλές φορές όταν έχω ανάγκη να ξεσκάσω ή να κάνω κάτι διαφορετικό :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login