Μήνυμα στις 5/4/2013 στις 15:56 @Διάφορα
ειχα βαλθει απο το καλοκαιρι να ξαναμακρυνω τα μαλλια μου(ηταν μεχρι κατω απο το στηθος μου κ τα εκοψα καρε στ σαγονι) και εφτασαν στους ωμους μ πριν κανενα μηνα:/ ηθελα κατι να τα κανω κ μαλακια πηγα κ εκοψα τα πισω κοντα, στ σβερκο κ φιλαριστα, κ μπροστα εχω τ πλαινα μεχρι τους ωμους:/ ξερει καμια(γτ αγορια δν νμζω:ρ) καποιο συμπληρωμα που μπορω να βρω στο φαρμακειο για να μακρυνουν γρηγορα? μια φιλη μου ειπε πως ειχε παρει σε μια γνωστη της που ηθελε και εκεινη να μακρυνει τα μαλλια της και ειχαν μακρυνει 4 δαχτυλα σε ενα μηνα:$ την εχω ρωτησει και περημενω να μ απαντησει αλλα θα ηθελα κ απο καποια αλλη κοπελα αν ξερει καποιο προιον που μπορω να βρω στο φαρμακειο:$ :)
Πήγαινε στο θέμα: Μακρια μαλλια
Μήνυμα στις 5/4/2013 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αφου εσυ την κανεις πιο ευτυχισμενη απο αυτον...ρωτησε την, αν θελει να ειστε μαζι, γιατι δεν υπαρχει λογος να ειναι μαζι του αν δεν ειναι ευτυχισμενη και θελει εσενα:/ απλα πες της πως αν το θελει, εσυ εισαι προθημος να την κανεις ευτυχισμενη και να εισαι μαζι της...:)
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει,την θέλω,έχει σχέση...
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 17:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά προσπάθησε εκ του ασφαλούς...;)αφού είναι στην τάξη σου, κοίταζε την, άστην να σε πιάσει και όταν σε κοιτάξει στα μάτια χαμογέλα της(όχι μέχρι τα αυτιά, ένα μικρό χαμόγελο, με νόημα) και αν δεις ότι χαίρεται όταν σε πιάνει να την κοιτάς, ξεκίνα να της μιλάς στο φβ πχ, που θα είναι πιο εύκολο για σένα(αν ντρέπεσαι εξαρχής απο κοντά) και να την χαιρετάς στο σχολείο, να την ρωτάς πως είναι...και όταν θα πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα, πες της αν θέλει να πάτε καμία βόλτα, για καφέ, σινεμά, ότι έχετε κοινό;) εάν φτάσεις μεχρι εκεί λογικά θα της αρέσεις κ συ, οπότε δοκίμασε να πλησιάσεις το κεφάλι σου στο δικό της και να την φιλήσεις..αν σε αφήσει να την φιλήσεις ρώτησε την "θες να γίνεις το κορίτσι μου?" ...το "θες να τ φτιάξουμε" είναι λίγο ξενέρωτο όπως και να το κάνουμε:Ρ ελπίζω να σε κάλυψαα:) καλη επιτυχίαα:) Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με κοριτσι
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 17:36 @Διάφορα
(είναι η δεύτερη φορά που το γράφω, την πρώτη σβήστηκε κατά λάθος:@@@) Λοιπόν, πάω δευτέρα λυκείου και είμαι θετική κατεύθυνση...έβγαλα 17 στο τετράμηνο και το θέμα μου είναι πως έχω κενά από τα προηγούμενα 3 χρόνια....οικονομικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω φροντιστήριο(ή ιδιαίτερα που χρειάζομαι λόγο των κενών) και η μόνη λύση θα ήταν να αγοράσω κάποια βοηθήματα...δεν ξέρω όμως σε ποια μαθήματα, ποια θα πρέπει να πάρω πρώτα και ποια ουσιαστικά δεν βοηθάνε(γιατί ακούω από συμμαθητές πως του τάδε είναι καλό ή του δήνα δεν είναι..:/) τα μαθήματα που θέλω να καλύψω τα κενά μου είναι μαθηματικά κατεύθυνσης, άλγεβρα, γεωμετρία, φυσική γενικής παιδείας, φυσική κατεύθυνσης, χημεία γενικής παιδείας και χημεία κατεύθυνσης...μου αρέσει να ασχολούμαι με τα μαθήματα και με αυτά συγκεκριμένα και με "κόβει" αρκετά σε αυτά αλλά έχω τόσα κενά που δεν μπορώ να συμβαδίζω με το τμήμα μου(κυρίως γιατί όλοι τα έχουν κάνει από τον Οκτώβριο αυτά και τώρα κάνουν την ύλη της τρίτης..)έχω προσπαθήσει να καλύψω τα κενά ξεκινώντας από τα φετινά, αλλά επειδή είναι διαφορετικά μαθήματα και αρκετή ύλη, δεν μπορώ να βγάλω άκρη, και επειδή όλοι πηγαίνουν φροντιστήριο (μέχρι και αυτοί που βγάζουν 14 μέσο όρο...:ο:/) νιώθω ανασφάλεια ότι εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω χωρίς φροντιστήριο:/ Κανένας καμία ιδέα για το πως μπορώ να καλύψω τα κενά και ποια βοηθήματα θα ήταν χρήσιμα? Με ποια σειρά είναι καλύτερα να πιάσω τα μαθήματα?:/ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:/ Πήγαινε στο θέμα: κενά στα μαθήματα...!
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 17:03 @Sex
Συμφωνώ πως μάλλον για να το έκανε μαζί σου(και μάλιστα για πρώτη σου φορά, γιατί κολλητός σου είναι σίγουρα το ήξερε) κάτι νιώθει για σένα....ρώτα τον και συζητήστε το..λογικά θα βρείτε κάποια λύση...
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με τον κολλητό
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 16:47 @Κλάψιμο
κ μενα μ τ εχουν κανει αυτο:Ρ μαλλον απλα ετσι τ ηρθε κ ηθελε ν κανει φαση μαζι σ, ισως ηλπιζε κ σε κατι περισσοτερο, κ αφου δν εγινε, απλα πηγε στην επομενη:Ρ μην ασχολησε δν εκανες εσυ τπτ....απλα οσο κ να μν τ θελουμε, μαλακες παντα θα υπαρχουν;)
Πήγαινε στο θέμα: απογοητευση
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 15:20 @Sex
στις περισσοτερες πρεπει να κανεις σεξ....πολυ σπανια σπαει με ενα δαχτυλο(στ αληθεια πολυ πολυυ σπανια) αλλα με δυο δαχτυλα ειναι αρκετα πιθανο...(εξαρταται και τα δαχτυλα του αγοριου σου) ;) τωρα αν εισαι πολυ προσεκτικος στο τι νιωθεις,μπορεις να μην την σπασεις και με δυο...εξαρταται την κοπελα, πολλες φορες μπορεις να παρεις παραδειγμα απο την μητερα σου(αν της εσπασε ευκολα) αλλα τουλαχιστον σε μενα δεν ειχε καμια σχεση:Ρ (της μανας μου εσπασε πολυ δυσκολα η δικη μου οχι...)
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο**
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 00:32 @Sex
είσαι μικρή ακόμα....μεσα στα επομενα δυο χρονια θα γινει και αυτο...δεν εχει αναπτυχθει ακομα το σωμα σου, λογικο ειναι, εισαι μονο 14;)
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 16:28 @Διάφορα
δεν μπορώ να σου πω τι είναι....αλλα μπορώ να σου πω πως κανείς δεν ξέρει τι είναι αλλα όλοι το χρησιμοποιούν και το παίζουν μαγκιά:Ρ;) προσωπικά μου θυμίζει αυτό που ξερώ σαν στυλ των "scene kids" σε λίγο πιο ήπιο:Ρ κανείς δεν ξέρει όπως είπα κ πριν, αλλα όλοι το λένε;) Πήγαινε στο θέμα: Swag
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 16:19 @Κλάψιμο
Λοιπόν:3 Είμαι με ενα παιδί σχεδόν 10 μήνες...κ τον αγαπάω κ με αγαπάει...με καταλαβαινει αρκετα, αλλα συχνα συμπεριφερετε με τροπους που δν μου αρεσουν...καταλαβαινομαστε με εναν περιεργο τροπο, αλλα μ εχει πληγωσει γτ δυο φορες που χωρισαμε, αμεσως κανονισε κτ με αλλη(δν εγινε τπτ αλλα τ κανονισε αμεσως) κ την μια φορα μου ειπε πως σκεφτοταν εδω κ κανενα μηνα μια αλλη κ "δν μπορουσε να τν βγαλει απ'το μυαλο του" ....είναι σχεση απο αποσταση(3 μηνες απο κοντα)εχει κανει αρκετα και του τ εχω συνχωρεσει, και το αναγνωρισε τν τελευταιο καιρο μονο, κ εχει αλλαξει καπως τν συμπεριφορα του...αλλα οσο να πεις εχω νευρα μαζι του, κ με εχει απογοητευσει πολυ..απ τν αλλη ομως τν αγαπαω(οχι οπως παλια αλλα τν αγαπαω) κ τρ που αρχισε να αλλαζει δν θελω να τν "κοψω" ...οτν ειν καλος μαζι μ ειμ οκ,οχι οπως παλια(ενθουσιασμος κ ετσι, ουτε τν θελω οπως παλια, απλα τν αγαπαω)....αλλα εχω κανει τοσα σ αυτη τ σχεση κ για αυτον...κ δν θελω να τ αφησω απ τν μια:/ συγνωμη για το μπερδεμα αλλα αληθεια ειναι πλ μπερδεμενα κ μεσα στ κεφαλι μμ:/ καμια γνωμη ρρ παιδιααα:3 ευχαριστω εκ τν προτερωων:33:) Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα-σχεση |