Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πάντα βάζουμε πλούσιο δικηγόρο αλλά ποτέ δεν αγοράζουμε από πλούσιο έμπορο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αλλαγη Χώρας

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111110 από ΣχολιαστήςΤωνΠά στις 14 Οκτωβρίου 2012, 8:48μμ

ΣχολιαστήςΤωνΠά

Εικονίδιο
μέλος από: 1/10/2012
Γεια σας!Απο τι βλεπω στην ελλαδα επειδη δεν εχουν μελλον τα παιδια,η νεολαια η σημερινη αποφασισα να φυγω και εγω σε μια αλλη ,ξενη χωρα.Αλλα τωρα εγω αποφασισα μεταξυ Αμερικης και Γερμανιας.Ποιο καλα που ειναι(εγκληματικοτητα,δουλειες)??Εγω λεω να παω για μονιμος πολιτης αλλα υπαρχουν και προβληματα.Δηλαδη οτι εισαι ελληνας οτι θα βριζουν την χωρα σου και τετοια!Εσεις τι θα με προτεινατε?

Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111111 από GloVeRbOY στις 14 Οκτωβρίου 2012, 8:52μμ

GloVeRbOY

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/10/2012
Εγώ φίλε κατά την γνώμη μου πιστεύω πώς καλύτερα θα ήταν να μεινέις εδώ και μην παρατίσεις την πατρίδα σου..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111112 από ΣχολιαστήςΤωνΠά στις 14 Οκτωβρίου 2012, 9:11μμ

ΣχολιαστήςΤωνΠά

Εικονίδιο
Φιλαρακι εδω ομως μελλον για νεους δεν εχει.Δηλαδη πριν 1 μηνα η ξαδερφη μου πηγε γερμανια(και εγω απο εκει επηρεαστικα)και βρηκε δουλεια σε 1 εβδομαδα και παιρνει τωρα 50 ευρω!Φαντασου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111113 από GloVeRbOY στις 14 Οκτωβρίου 2012, 9:54μμ

GloVeRbOY

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/10/2012
Από μια μεριά φίλε έχεις και δίκιο ..οπότε φίλε σε συμφέρει να πας και εσύ Γερμανία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111118 από XxXGreGXxX στις 14 Οκτωβρίου 2012, 10:33μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Φιλε μου εγω προσωπικα δεν θα αφηνα την χωρα μου. Τωρα για να πας σε αλλη χωρα ειναι ρισκο.. οταν δεν εχεις τα "πολλα" πτυχια..Εαν ομως εχεις πετυχει σε πτυχια μεταπτυχιακα και αλλα τοσα. Μπορεις να το σκεφτεις.. Απλα μην νομιζεις οτι και εκει θα ειναι ευκολο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111127 από pantelis20 στις 15 Οκτωβρίου 2012, 2:36πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Εγώ είμαι της λογικής να κάτσεις στην Ελλάδα όσο σε σηκώνει. Αν μπορείς να κάτσεις να βγάλεις ένα πτυχίο ή ακόμα και μεταπτυχιακό κάτσε. Εδώ τουλάχιστον για τους περισσότερους ακόμα έχεις σπίτι και φαγητό (με τους γονείς σου εννοώ) οπότε κάτσε να στρώσεις λίγο.

Αν πας εξωτερικό δουλειά θα βρεις αλλά χρόνο για σπουδές γιοκ και έτσι δε θα εξελιχθείς ποτέ.

Και εγώ το σκέφτομαι να φύγω αλλά να φύγω σε 2 χρόνια. Λέω να κάτσω να βγάλω πρώτα ένα μεταπτυχιακό εδώ και μετά να κυνηγήσεις την τύχη σου αλλού.

Και όχι Γερμανία που θα σε έχουν χειρότερα και από τον αλβανό που έχουμε εμείς εδώ. Αμερική από την άλλη πραγματικά πιστεύω πως υπάρχουν πάντα δουλειές. Δεν ξέρω από εγκληματικότητα κτλ Σίγουρα σε τόσο μεγάλη χώρα θα ποικίλει από πολιτεία σε πολιτεία κτλ...

Εγώ θα γούσταρα Αυστραλία και Αγγλία καθώς έχεις και το πλεονέκτημα ότι ξέρεις την γλώσσα (όπως και στην Αμερική).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111129 από Gray στις 15 Οκτωβρίου 2012, 1:58μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
πολυ σωστος ο απο πανω , και εγω την ιδια ιδεολογια εχω , και μαλλον θα κανω και εγω το ιδιο , παιρνοντας , εχοντας ενα πρυχιο , και ενα μεταπτυχιακο , εχεις μεγαλυτερους οριζοντες εξω . Αγαπαω την πατριδα μου , αλλα Δεν ειμαι υπεριφανος για το Τωρα της ελλαδας , ειμαι λατρης της Αρχαιας Ελλαδας . Δεν θα ντραπω ποτε να πω πως ειμαι Ελληνας , και εχω το λεγειν να κατασπαραξω οποιον προσπαθησει να με γιουχαρει . Ομως ντρεπομαι για το Τωρα της ελλαδας , και πιστευω οτι αν κατσω εδω για παντα η αγαπη θα γινει μισος ..

θα ηθελα να παω : Αμερικη , Καναδα , Αυστραλια , Αγγλια , Ολανδια . Ειναι και βεβαια το τι δουλεια ψαχνεις και τι Κουλτουρα , Απεχθανομαι τους Ρατσιστες , και τους κλειστομυαλους , Οπωτε θελω να παω σε ενα φιλελεφθερο , χωρις ταμπου , στερεοτυπα και προκαταληψεις μερος , Που δεν θα ειναι ημημαθεις και Ξερολες οπως στην Ελλαδα , Που ολοι νομιζουν πως τα ξερουν ολα . Γιαυτο κατασταλαζω περισσοτερο προς Αμερικη , Καναδα και Ολανδια . Φυσικα δεν λεω οτι εκει θα βρω 100% αυτο που ψαχνω , Ισα ισα που μπορει να ειναι χειροτερα , αλλα Δεν θα μαθω ποτε αν δεν προσπαθησω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111137 από Amlet στις 15 Οκτωβρίου 2012, 3:33μμ

Amlet

μέλος από: 25/6/2012
Φύγε όσο προλαβαίνεις γιατί εκεί θα μας πάνε ούτε λεφτά για εισιτήριο δε θα έχουμε να την κάνουμε.Προσωπικά θα πήγαινα Γερμανία.

Κατ ε με η Ελλάδα είναι που μας διώχνει δεν την αφήνει ο κόσμος ειδικά οι νέοι γιατί έτσι τους την κάρφωσε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111141 από ΣχολιαστήςΤωνΠά στις 15 Οκτωβρίου 2012, 4:27μμ

ΣχολιαστήςΤωνΠά

Εικονίδιο
Εγω πρωτα θα παρω πτυχιο και μετα θα παω.20 + ..αλλα τωρα δεν ξερω σε ποια χωρα.Εχω διαλεξει αναμεσα σε Αμερικη και Γερμανια.γερμανια ακουσα οτι ολο μας χλευαζουν και τετοια.Αμερικη πιστευω ειναι πιο καλα..Γερμανια εμενα ειναι και το αλλο.μαρεσει το κλιμα ης(Γιατι αποφασισα να παω να μεινω εκει μονιμα)μαρεσει που ειναι παντα σχεδον χειμωνας και εχει χιονια.Εσεις τι θα λεγατε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111152 από Amlet στις 15 Οκτωβρίου 2012, 5:19μμ

Amlet

μέλος από: 25/6/2012
Μην ακούς τι λένε έχω συγγενείς στη Γερμανία και οι ο ρατσισμός δεν είναι τόσο έντονος όσο νομίζουμε και η bild κλπ είναι μια αντίστοιχη espresso.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login