Πως να σφυριζω δυνατα
Μήνυμα #100629 από takatakaros στις 16 Μαΐου 2012, 12:13πμ
![]() ![]() μηνύματα: 144 ![]() |
Μπορει κανεις να μου εξηγησει ή να μου πει που μπορω να δω πως να σφυριζω δυνατα με τα δαχτυλα μου και το στομα μου ή χωρις τα δαχτυλα μου ; Ευχαριστω… |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100665 από kalakalatom@@to στις 16 Μαΐου 2012, 6:17μμ
![]() |
Δίνεις στα χείλη σχήμα σα να θέλεις να φιλήσεις. Στη συνέχεια, διόρθωσε το σχήμα τους: Φαντάσου ότι το στόμα σιυ είναι ένας κώνος με τα χείλια στην κορυφή του. Πρέπει να αφησεις ενα μικρό άνοιγμα διαμέτρου χιλιοστών περίπου. Η γλώσσα δεν πρέπει να αγγίζει τον ουρανίσκο. Τώρα δοκίμασε να ρουφήξεις αέρα. Σκοπός είναι να ακούσεις ένα σφυριγματάκι. Δοκίμασε ξανά και ξανά. Άπαξ και το καταφέρεις κάνε το πολλές φορές μέχρι να νιώσεις ότι το κάνεις με άνεση. Ωραία, τώρα, χωρίς να αλλάξεις τίποτα στη θέση που έχεις δώσει στη στομαυτική σου κοιλότητα μπορείς να δοκιμάσεις να σφυρίξεις κανονικά, δηλαδή φυσώντας. Δε θέλουμε να βγει πολύς αέρας. Λίγος- λίγος και χωρίς ένταση. Και πάλι, δούλεψέ το. Στην αρχή θα είναι άχαρος και στεγνός ο ήχος, αλλά αν το δουλέψεις και προσπαθήσεις να σφυρίξεις μελωδίες- απλές στην αρχή- σιγά σιγά θα βελτιωθεί. Βοηθάει πολύ αν ακούς ένα καλό σφύριγμα. Εγώ έμαθα ακουγοντας και παρατηρώντας τον παπού μου που είχε καταπληκτικό σφύριγμα, και τον πατέρα μου. Δουλεύοντάς το, θα μπορείς να του προσδώσεις κι άλλα χαρακτηριστικά, πχ να το κάνεις μεταλλικό, βιμπράτο, ή κελαηδιστό. ειναι copy paste :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102041 από avatar32 στις 01 Ιουνίου 2012, 3:32μμ
![]() |
Για να σφυριξεις με δατυλα ι οτηδηποτε αλλο πρεπει να σου εχει δειξει καποιος!!! Ομως μπορω να προσπαθησω!!!! δημιουργησε ενα κυκλο με τον αντιχειρα και τον δεικτη του αριστερου σου χεριου!!!! Τωρα βαλε τα δακτυλα σου στο στομα σου και αγγιξε τα πανω στην γλωσσα σου την οποια θα εχεις κανει προηγουμενος να κοιταει προς τα πανω (να ειναι στα προθηρα να αγγιξει τον ουρανισκο σου δηλαδη)και φυσιξε!!! ειναι δυσκολο και θελει προσπαθεια!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |