Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 09:31 @Sex
Οχι ρε παιδια μαλακια τραβαω απο μικρος το θεμα ειναι οτι μονο μαλακια τραβαω δεν χυνω!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 23:30 @Sex
Παιδια ειμαι 14ων ετων και δεν εχω εκσπερματωσει ακομα ειναι φυσιολογικο???
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 8/7/2012 στις 16:31 @Sex
Μπορεις να τον ριξεις πανω στο κρεβατι και να πεσεις πανω του και να αρχισεις να τον φιλας να πιασεις την πουτσα του αρχικα εξω απο το παντελονι!! Μετα βαλε μεσα το χερι σου και να του την παιξεις!!! Μετα πες του να σου βαλει δαχτυλακι και τα υπολιπα θα ερθουν!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του σηκωθει ?
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 17:15 @Sex
Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το μεγεθος του πεους μου!!! Ειμαι 14.5 χρονων και μου ειναι 11 εκατοστα ειναι φυσιολογικο??? Γενικα η αναπτυξη μου δεν ειναι και πολυ μπροστα αλλα πιστευω πως επρεπε ηδη να εχει δειξει καποια σημαδια βελτιωσης!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 08:45 @Θ. Κλημεντίνη
Πρωτον αρχισε να μιλας μαζι της με μυνηματα!!!!! πρεπει να υπαρχει καλη εποικινωνια μεταξυ σας!!! Δυο αρχισε λιγο να την πειραζεις θα το βρει γλικουλη αλλα λιγο ετσι!!!! Και αφου εχεις κανει τα παραπανω πες της να βγειτε εσυ αυτη και καμια φιλη της και αργοτερα οι δυο σας!!! Σημειωση αν στο ραντεβου που θα βγητε εσυ αυτη και η φιλη της!! η φιλη της ητε ειναι αρωστη ι δεν μπορει να ερθει σε γουσταρει χιλια τα εκατο και καλα θα κανεις να κανεις κατι παραπανω εκεινο το βραδυ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το προχωρισω το πραγμα
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 16:42 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Σε πρωτη φαση μιλησε της πες πως αυτο που κανει δεν ειναι ωραιο και πως θα πρεπει να συγκρατει τον εαυτο της!!!!Αν αυτο δεν πιασει!!Κανε της οτι σου κανει!!!! Ετσι θα μπει στην διαδικασια και θα σκεφτει πως αυτο ειναι ενοχητικο και θα σταματησει!!!Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου είναι κυκλοθυμική...
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 15:03 @Μηχανήματα
Οντως ειναι πολλα τα 600-700 κατι τετοι οπως αυτο που ειπες θελω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα επιτραπεζιου υπολογιστη!!!
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 13:48 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια τωρα το καλοκαιρι σκοπεβω να αργορασω εναν επιτραπεζιο υπολογιστη!!! θελω να σηκωνει παιχνιδια οπως το call 4 και αλλα τετοια rpg παιχνιδια ποσο περιπου θα μου στοιχισει???
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα επιτραπεζιου υπολογιστη!!!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 08:51 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια εχω ενα παπακι dayang 50αρι και θελω να το κανω γυρο στα 110cc πειτε μου τι χρειαζεται να γινει αυτο και ποσα φραγκα παντα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Dayang 50cc |