Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Spit on the devil τρεις times και say: ftou ftou ftou διαολικό. Then say .gr και είσαι ok!
Τετάρτη, 16 Απριλίου

ΜΠΡΑΤΣΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99091 από panosx στις 25 Απριλίου 2012, 7:11μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
λοιπον παω 3η γυμνασιου κι θελω να φτιαξω λιγο το σωμα μου.μπακα δεν εχω αλλα θελω να γυμνασω λιγο κυλιακους,αν κι ποιο πολυ θελω γραμωση στα μπρατσα.θελω μεχρι τον Ιουλιο να εχω κανει δουλεια.ποιος ειναι ο ποιο καλος τροπος; μου εχουν πει για πους απς αλλα δεν μπορω :(
σκεφτωμαι να αγωρασω αυτα τα 'λαστιχα'.καμια ιδεα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99093 από άσχετος στις 25 Απριλίου 2012, 7:36μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έχεις ακούσει ποτέ για γυμναστήριο?Λοιπόν εκεί πρέπει να πας.....Μπορείς και να αγοράσεις βαράκια και να κάνεις σπίτι σου.Για κοιλιακούς πρέπει να κάνεις την κλασσική άσκηση ή να πας να τρέξεις(στίβο,ποδόσφαιρο).Εγώ έφτιαξα σώμα με μπράτσα,τετρακέφαλους,γάμπες και κοιλιακούς "πέτρα" από το ποδόσφαιρο και είμαι ακόμα Β'Γυμνασίου.Τώρα το καλοκαίρι θα πάω να πάρω όγκο στο γυμναστήριο.Αυτά από μένα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99095 από Rafailia sagapw στις 25 Απριλίου 2012, 8:22μμ

Rafailia sagapw

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/4/2012
εγω πιστευω πως η καλυτερη ασκηση για τα μπρατσα ειναι το μονοζυγο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99096 από άσχετος στις 25 Απριλίου 2012, 8:28μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Είναι αλλά όχι για αρχάριους πρώτα πρέπει να αρχίσεις από τα βαράκια και μετά να πας στο μονόζυγο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99102 από panosx στις 25 Απριλίου 2012, 8:49μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
γυμναστηριο δεν παιζει να παω.κι πως κανεις μπρατσα με το ποδοσφαιρο;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99128 από myname στις 26 Απριλίου 2012, 2:59μμ

myname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011
και εγω γυμναστηριο θα σου προτινα γιατι λες στον γυμναστη εκει αν θελεις να κανεις μπρατσα πλατες ποδια κωλο οτιδηποτε και σου βγαζει προγραμμα ειδικο, απο την αλλη αυτο που ειπε ο φιλος,αγοραζεις βαρακια και ψαχνεις για ασκησεις με βαρακια στο ιντερνετ,κιλιακους πρεπει να κανεις καθε μερα αρκετους,ακριβος δεν μπορω να σου πω παντως εγω που ειμαι κοριτσι κ 16 χρονον κανω γυρω στους 70,απο εκει και περα παρε μια γνωμη απο καποιον γυμναστη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login