Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν υποφέρω από σχιζοφρένεια. Απολαμβάνω το κάθε της λεπτό.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Eππαγγελματικη αποκατασταση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89403 από Me lene στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:19μμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011
Ποια σχολή απο αυτες πιστεύεται εχει επαγγελματικη αποκατασταση?και ειναι ωραια σχολη?
1)Βαλκανικων Σπουδων?
2)Τεχνών ήχου και εικόνας?
3)Θεολογικη?
4)Νοσηλευτική?
5)Λογοθεραπεία?
6)Φυσικοθεραπεία?
7)Ιατρικών Εργαστηρίων?
8)Εργοθεραπείας?
9)Ιστοριας Αρχαιολογιας?
και 10) Κινηματογράφος,Θέατρο

ακούω απόψεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89406 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:25μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Για μενα σαν ωραιεες σχολες μπορω να πω οτι ειναι η θεολογικη η Ιστορια αρχαιολογιας και ιατρος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89407 από pantelis20 στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:39μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα θα μου άρεσε η νοσηλευτική και η φυσιοθεραπεία. Ειδικά η φυσιοθεραπεία πιστεύω έχει αρκετά καλη αποκατάσταση και όχι ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Διότι βγαίνουν κυρίως απο ΤΕΙ. Ενώ νοσηλευτές βγάζουν και τα ιεκ και τα αει και τα τει και πολλά ελληνικα νοσοκομεία παίρνουν νοσηλευτριες και απο βουλγαρία...
Θεολογία λίγο επίφοβη σχολή λόγω του ότι τα θρησκευτικά τείνουν να γίνουν μάθημα προαιρετικό.

Πάντως οι σχολές που αναφέρεις είναι άσχετες μεταξύ τους δηλαδή τέχνη ήχου και εικόνας το κόβω πιο πολύ για τεχνολογική σχολή. Θεολογία και ιστορία για θεωρητικές και νοσηλευτική φυσιοθεραπεία κτλ είναι θετικές. Δηλαδή κάθε σχολή ανήκει σε άλλο πεδίο οπότε πρέπει να βρεις τις κλίσεις σου. Αν ας πούμε δεν σου πολυαρεσει η βιολογία χημεία κτλ δε νομίζω να διαλέξεις μια θετική σχολή γιατί δεν ξέρω κατα πόσον θα ανταποκριθείς σε αυτές.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89417 από Arthas στις 18 Νοεμβρίου 2011, 4:08πμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
6)Φυσικοθεραπεία και ισως 7)Ιατρικών Εργαστηρίων τωρα τα αλλα ειναι αστα να πανε ως προς την επαγγελματικη αποκατασταση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89502 από gossipgirl στις 20 Νοεμβρίου 2011, 2:04μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Λοιπον..ειναι κ θεμα γουστου κ θεμα δυνατοτητων.Σαν κατηγορια τα επαγγελματα υγειας εχουν μελλον καθως και αυξανονται οι ασθενεις (πχ καρκινοπαθεις,φορεις AIDS ) κλπ.Εαν εισαι καλος μαθητης φυσικα πηγαινε για ιατρικη.Εαν ομως εισαι μετριος τοτε τα παραιατρικα ειναι τα ιδανικοτερα.Τωρα ποιο θα επιλεξεις ειναι δικο σου θεμα.Δοξα τω θεω υπαρχει μεγαλη ποικιλια.Εγω διαλεξα την νοσηλευτικη γιατι αυτο με γεμιζε.Pantelis20 οντως νοσηλευτες βγαζουν και τα ιεκ αλλα σε πολλες προκυρηξεις ζητουν αποφοιτους 4ετους τεχνολογικης φοιτησης γιατι εχουν περισσοτερες αρμοδιοτητες κ κανουν πραγματα που αυτοι της διετους (ΙΕΚ) δεν μπορουν να κανουν.Αποφοιτοι των ΑΕΙ καταλαμβανουν υψηλοτερες θεσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89506 από Me lene στις 20 Νοεμβρίου 2011, 2:55μμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011
αχα μαλιστα...αλλα γενικα ειμαι θερωτικη...σε ολα μπορω να παω με βιολογια...

απο την αλλη ολες οι σχολες με αρεσουν γι αυτο το λεω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login