Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Η κλασική φράση που προδίδει την μόνιμη ανασφάλεια του Έλληνα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ταινίες

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67943 από Σηπτικό Βόδι στις 11 Νοεμβρίου 2010, 5:47μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Τι του προτείνεις του ανθρώπου ρε ΠανοΧί;
Το να σε βάλει κάποιος να δεις ταινία των κακοποιών Aaron Seltzer και Jason Friedberg είναι χειρότερο και από κινέζικο βασανιστήριο... Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τόσο ΚΑΚΟΙ που ακόμα και η αδερφή μου με την κάμερα ενός Sony Ericsson, θα μπορούσε να τραβήξει κάτι καλύτερο... Τόσο απαίσιοι που κατάφεραν να περάσουν σε μαλακία και κρυόκωλο χιούμορ, και τέλος σε ένα ΚΑΚΙΣΤΟ αποτέλεσμα που ονομάζουν "ταινία" ακόμα και τον Uwe Boll! Μη δεις ταινία τους, είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου, και λογικά να το δεις δηλαδή: παίρνεις 25 ταινίες με εμπορική επιτυχία και τις παρωδείς... Τι θα βγει στο τέλος; Η λογική τους είναι "βάλε μια ατάκα από μια ταινία γνωστή από 'δω, μια απ' την άλλη και μερικούς ηλίθιους να τσακίζονται και βουαλά ένα Χολυγουντιανό αριστούργημα", που ονομάζεται "κωμωδία" και αποσκοπεί στο να διασκεδάσει χαζοχαρούμενα αμερικανάκια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67950 από GrandmasterL στις 11 Νοεμβρίου 2010, 10:57μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Σηπτικε ευχαριστω πουλ ρε για την λιστα!Αν και δεν την εστελνες σε μενα. :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67951 από boy_18 στις 11 Νοεμβρίου 2010, 11:05μμ

boy_18

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2010
Σου βαζω και μερικες επιστημονικης φαντασιας!
Πέρσι Τζάκσον: Η κλοπή της αστραπής (εμενα αυτο μου αρεσε παρα πολυ και σου προτεινω να το δεις)
Minority Report
Η Τιτανομαχία
Άβυσσος
FANTASTIC FOUR
Λεγεώνα
2012

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67952 από boy_18 στις 11 Νοεμβρίου 2010, 11:09μμ

boy_18

Εικονίδιο
μέλος από: 7/11/2010
α! εψαξα για τις κριτικες που ειθελες για το
I Love You Phillip Morris και βρηκα αυτο Αξιολόγηση:(6.25/10)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67953 από panosx στις 11 Νοεμβρίου 2010, 11:16μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Έγραψε:(Σηπτικό Βόδι@11 Νοεμβρίου 2010)
Τι του προτείνεις του ανθρώπου ρε ΠανοΧί;
Το να σε βάλει κάποιος να δεις ταινία των κακοποιών Aaron Seltzer και Jason Friedberg είναι χειρότερο και από κινέζικο βασανιστήριο... Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τόσο ΚΑΚΟΙ που ακόμα και η αδερφή μου με την κάμερα ενός Sony Ericsson, θα μπορούσε να τραβήξει κάτι καλύτερο... Τόσο απαίσιοι που κατάφεραν να περάσουν σε μαλακία και κρυόκωλο χιούμορ, και τέλος σε ένα ΚΑΚΙΣΤΟ αποτέλεσμα που ονομάζουν "ταινία" ακόμα και τον Uwe Boll! Μη δεις ταινία τους, είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου, και λογικά να το δεις δηλαδή: παίρνεις 25 ταινίες με εμπορική επιτυχία και τις παρωδείς... Τι θα βγει στο τέλος; Η λογική τους είναι "βάλε μια ατάκα από μια ταινία γνωστή από 'δω, μια απ' την άλλη και μερικούς ηλίθιους να τσακίζονται και βουαλά ένα Χολυγουντιανό αριστούργημα", που ονομάζεται "κωμωδία" και αποσκοπεί στο να διασκεδάσει χαζοχαρούμενα αμερικανάκια.

δν ειπα ποτε πως εκτιω αυτες τις ταινιες αλλα οταν ειναι να περασει η ωρα σου ειναι οι καλυτερες.δν θελει ουτε να σκεφτεις το τι γινετε ουτε αστεια με υπονουμενα.δν λεω ειναι μπιχλικες αλλα εχουν κι αυτες τη φαση τους.οσο για το παιδι που ζητισε ταινιες θα σου ελεγα κι αλλες αλλα το εχω ριξει στο south park τν τελευταιο μηνα κι εχω μπλοκαρει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67956 από Σηπτικό Βόδι στις 12 Νοεμβρίου 2010, 12:05πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Τέλος πάντων, απλά η γνώμη μου για τους συγκεκριμένους είναι απ' τις χειρότερες... Γκραντομάστερ: να 'σαι καλά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67958 από Jken στις 12 Νοεμβρίου 2010, 12:43πμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να δει κάτι καλό ορίστε 6 ταινίες που αξίζουν, κατά την γνώμη μου πάντα. Feel free to comment

1)Shutter Island--Leonardo DiCaprio (Δραματικό θρίλερ θα το έλεγα, είναι ίσως η ποιο ωραία ταινία που έχω δει φέτος, σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα)

2)The Last Exorcism 2010 (Παρόμοια γυρισμένο όπως και το paranormal activity, ίσως ένα από τα ποιο ωραία θρίλερ που έχω δει)

3)Monster Ball 2001 (βραβευμένο με oscar, απίθανη και sexy halle berry τα δίνει όλα όσον αφορά την υποκριτική)

4)Adventureland 2009 (Η γνωστή σε όλους μας Kristen Stewart πρωταγωνιστεί, αρκετά καλή ταινία για να περάσει η ώρα)

5)The Messengers 2007 (Η γνωστή σε όλους μας Kristen Stewart πρωταγωνιστεί και εδώ σε ένα θρίλερ πολύ αξιόλογο μπορώ να πω, γυρισμένο από τον ίδιο σκηνοθέτη της κατάρας.)

6)Fight Club 1999 (To κατατάσσω στο top10 με τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, τρομερό με λίγα λόγια)

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login