Μήνυμα στις 21/11/2010 στις 15:06 @Διάφορα
Υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορω να κοβω τα βιντεο που τραβαω( οταν λεω να τα κοβω ενοω αν εχει καπιο κοματει που να μην μου αρεσει να το κοβω και να μενει το υπολιπο βιντεο
Πήγαινε στο θέμα: Video
Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 08:41 @Sex
Αυτο σου λεμε... :) και εφοσον σε εχει δει και στην παραλια κανενα προβλημα δεν θα εχει!! Γιαυτο συνέχισε γιατι αμα δεν σε ειθελε θα στο ελεγε απο την αρχη Πήγαινε στο θέμα: Μικρό στήθος
Μήνυμα στις 16/11/2010 στις 23:49 @Sex
Κοίτα μπορει αμα του το πεις να ξενερωση( αν το πεις εκεινη την στιγμη) τωρα αν το πεις σε καπια αλλη φαση δεν ξερω πως ακριβως θα αντιδράσει αλλα αμα σε θελει θα το είχε προσεξει απο την αρχη και δεν θα σε ειθελε... ;) οποτε εγω σου λεω να αφισεις τα κομπλεξ και να μην ανησυχείς καθε φορα για το στηθος σου απλα να σκεφτεσαι οτι αφου σου κολαει σε θελει αλλιως θα προσεχε το στηθος σου απο την αρχη... Πήγαινε στο θέμα: Μικρό στήθος
Μήνυμα στις 16/11/2010 στις 14:58 @Sex
Πολλα ζευγαρια κανουν ομαδικο... βεβαια δεν ξερω εσυ πως θα νιωσης εκεινη την στιγμη αλλα αμα θες να δοκιμασεις καντο γιατι ειναι μια εμπειρια και αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικο
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 21:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αμα θελεται και οι δυο πρωτον εκεινον δεν θα τον νιαξει το στηθος σου!! Ενταξει παιζει καμια φορα ρολο αλλα αμα σε θελει δεν θα το κοιταξει!!Δευτερον αν και εσυ τον θες εκεινη την στιγμη δεν θα σκεφτεσε το στηθος σου!! Και γενικοτερα αμα ερθει εκεινη η στιγμη να μην σκεφτεσαι αν το στηθος σου ειναι μικρο αλλα να σκεφτεσαι αλλα πραγματα!! Γιατι ποτε δεν ξερεις μπορει και εκεινος να εχει μικρο πεος... οποτε μην ντρεπεσαι για τιποτα και να κανεις αυτο που θες Πήγαινε στο θέμα: Μικρό στήθος
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 20:58 @Διάφορα
Ναι απλα στο λεω αμα παρεις και απο κανα αλλο site.. ;)
Πήγαινε στο θέμα: αγορα απο internet
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 16:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγω εχω παρει... δεν υπηρξε κανενα προβλημα και η ποιοτητα μια χαρα ειναι αρκει να εισαι σιγουρος για το νουμερο... μην πας και παρεις μικροτερο ή μεγαλυτερο γιατι εσυ μπορει ας πουμε να φορας Μ και σε αυτα τα ρουχα να πρεπει να βαλεις S ή L γιατι καθε ρουχο εχει δικια του γραμμη άλλα ειναι στενά και αλλα φαρδια!! ;)Πήγαινε στο θέμα: αγορα απο internet
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 23:42 @Sex
Νομιζω οτι μπορεις... εδω κοριτσια ολοκληρονουν απο τα 15 και αλλα εχουν κανει μονο την μια δοση και αλλα καμια!!! Πιστευω οτι μπορεις και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: εμβόλιο καρκινου μητρας και σεξ |