str8 ή gay;;;
Σελ. 2
Μήνυμα #64391 από xrysoulinaki στις 31 Ιουλίου 2010, 12:57μμ
μέλος από: 28/7/2010 μηνύματα: 105 0 |
φυσικα και δεν θα παψω να τον αγαπαω σαν φιλο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64393 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2010, 1:19μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Τhen there is no problem here!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64399 από -Nom στις 31 Ιουλίου 2010, 3:25μμ
μέλος από: 27/7/2010 μηνύματα: 6 0 |
Κανετε λες και ειναι ασθενεια η ομοφυλοφιλια. Ναι μπορει να ειναι γκεη. Ναι μπορει να φαντασιωνεται γυμνα αγορακια βουτηγμενα σε σοκολατα να τα γλειφει. Εσενα τι σε νοιαζει αν ειναι γκεη ή στρεητ; Ετσι ξαφνικα αρχιζουμε και κανουμε κουμαντο στη συναισθηματικη ζωη των αλλων; Αφου η ιδια λες οτι δεν εχετε και τεραστια οικειοτητα μεταξυ σας, ασ'τον ησυχο. Μπορει να θελει να γινει μοναχος καλογερος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64402 από xrysoulinaki στις 31 Ιουλίου 2010, 5:24μμ
οικιοτητα δεν εχουμε γιατι το επελεξε αυτος, εγω τον αγαπαω και τον νοιαζομαι... και ποτε δεν ειπα οτι θελω να κανω κουμαντο στη ζωη του, αλλα το να εισαι γκει δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο πραγμα νομιζω... δεν λεω θα τον αγαπαω παλι, αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο, δλδ θα ερχεται και θα μου ζηταει τιν οζα μου και εγω θα του τιν δινω??? λολ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64403 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2010, 5:56μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Δυο ερωτησεις. 1η:Γιατι το να ειναι καποιος γκει το βλεπεις κακο.Και δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις μαζι τους αλλα απο την στιγμη που δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα κανενα και τους βλεπω απολυτα φυσιολογικους. 2η:Τι ειναι η οζα?xD. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64407 από VeTeRaNoS στις 31 Ιουλίου 2010, 6:22μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Οι ομοφυλόφιλοι είναι το ίδιο άνθρωποι με τους στρέιτ και εσωτερικά και εξωτερικά το μονο που αλλάζει είναι η σεξουαλικές προτιμήσεις. 1.Doctora αφού λέει η κοπέλα δεν θα άλλαζε τίποτα θα τον αγαπούσε το ίδιο όπως είναι απλά λογικό είναι θα στεναχωριόταν λιγο. 2.Όζα λένε στην Θεσσαλονίκη το μανό για τα νύχια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64583 από Dinosaur στις 05 Αυγούστου 2010, 3:38μμ
μέλος από: 5/8/2010 μηνύματα: 18 0 |
Μπορει να ειναι υπερβολικα ντροπαλος ή απλα ακομα να μην εχει βρει μια κοπελα που να την <<ξεχωρισει>> και να την γουσταρει πολυ.Επισης αμα τον βλεπεις ετσι ειδικα οταν ειστε μαζι δεν ειναι αδυνατον να ειναι ερωτευμενος μαζι σου.Προσπαθησε να τον πλησιασεις λιγο ακομα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64600 από mariposa στις 05 Αυγούστου 2010, 8:50μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
εγω πιστεω οτι αυτο που ειπες για τν αδερφο του εχει παιξει ρολο...η οικογενεια ειναι αυτη που μας επηρεαζει περισσοτερο και συνηθως σε τετοιες καταστασεις η επιρροη ειναι μεγαλη...βεβαια να ειναι 17 και να μν ειχε ας πουμε ποτε σχεση δν ειναι και το πιο φυσιολογικο...αλλα αυτο δν σημαινει πως ειναι γκει...απο τν αλλη και γκει να ειναι δν εχει να λεει...σιγουρα αν μαθεις κατι τετοιο στν αρχη θα ειναι περιεργα αλλα θα το ξεπερασεις...στν τελικη σκεψου οτι θα ειναι και μια νεα εμπειρια! και οσον αφορα το να του μιλησεις η οχι ανοιχτα το συγκεκριμενο θεμα ειναι πολυ λεπτο οποτε αν αποφασισεις να το κανεις που ειναι μια αρκετα καλη επιλογη κατα τν αποψη μου καντο με τροπο ωστε να μν τν φερεις σε δυσκολη θεση...μπορεις πχ να αρχισεις μια συζητησει γενικα για τους γκει...το πιο πιθανο ειναι να σου ανοιχτει απο μονος του |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64618 από xrysoulinaki στις 06 Αυγούστου 2010, 1:07μμ
ευχαριστω ρε παιδια για τον ενδιαφερον σας και για τισ συμβουλες που μου δωσατε... στην ιδεα και μονο να του μιλισω για αυτο το θεμα και τελικα να εχω κανει λαθοσ φοβαμαι μιν το πληρωσω ακριβα.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64623 από mariposa στις 06 Αυγούστου 2010, 1:38μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
κοιτα σιγουρα θα τν πειραξει αμα του το πεις ανοιχτα...εγω για αυτο σου ειπα να το φερεις απ εξω απ εξω πιστευω οτι αν τελικα ισχυει κατι τετοιο θα σου ανοιχτει απο μονος του απλα αν σου πει οτι ειναι γκει μν τν κοιταξεις λες και ηρθε απο τν αρη..σε πρωτη φαση πες του οτι εκανε πολυ καλα που σου το ειπε και δειξτου με τν τροπο σου οτι θα εισαι διπλα του ειτε ειναι γκει ειτε στρειτ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |