Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 16:24 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ και για τις δυο απαντησεις,κατι απο αυτα μαλλον θα δοκιμασω Οποιος αλλος θελει ας απαντησει. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την πλησιασω
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 17:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.Λοιπον,εγω πηγαινω δευτερα λυκειου και μου αρεσει μια κοπελα που πηγαινει πρωτη λυκειου.Ξερω μονο το ονομα της,δεν γνωριζομαστε ουτε εχουμε κοινους γνωστους.Σημερα ανακαλυψα οτι εχει facebook και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να την πλησιασω απο κει.Εσεις τι λετε?,να το κανω?και αν ναι πως να πιασω κουβεντα και τι να της πω μετα τα συνηθισμενα γεια σου,τι κανεις,αφου δεν γνωριζομαστε... Και μια δευτερη ερωτηση θα ηταν πολυ καλυτερα αν της μιλαγα απο κοντα? Παρακαλω ας απαντησουν και αγορια και κοριτσια. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την πλησιασω
Μήνυμα στις 17/3/2011 στις 18:48 @Διάφορα
Οχι,ουτε θα με εμποδιζαν ουτε θα μου φαινοντουσαν αντιαισθητικα.Μην κολλας σε τετοια θεματα,δεν ειναι κακο αν εχεις σιδερακια και αν καποιος δεν σε θελει γι αυτο τον λογο κακο στα μουτρα του,δεν αξιζει να του δωσεις σημασια.
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια.. :/
Μήνυμα στις 12/3/2011 στις 12:33 @Μηχανήματα
Δυστυχως δεν τους βρηκα,βολευτικα με τους αγγλικους,αλλα αν παρολα αυτα καποιους τους βρει καλοδεχουμενοι.Ευχαριστω για τον κοπο σας.
Πήγαινε στο θέμα: ελληνικοι υποτιτλοι
Μήνυμα στις 10/3/2011 στις 15:51 @Μηχανήματα
Τελικα μου την εβγαλε την σελιδα,αλλα ουτε εκει ειναι...Αν καποιος τους βρει ή τους εχει ας ποσταρει το λινκ... Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: ελληνικοι υποτιτλοι
Μήνυμα στις 10/3/2011 στις 15:48 @Μηχανήματα
Σας ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας.GrandmasterL εψαξα,αλλα δυστυχως δεν το βρηκα oυτε σε αυτη τη σελιδα.Mystickarf μαλλον το λινκ ειναι λαθος γιατι δεν μου ανοιγει την σελιδα...λεει page not found Πήγαινε στο θέμα: ελληνικοι υποτιτλοι
Μήνυμα στις 8/3/2011 στις 20:19 @Μηχανήματα
Μηπως εχει καποιος ή μπορει να μου πει που ακριβος θα βρω ελληνικους υποτιτλους για την ταινια Jamon Jamon(του Λουνα,με τη Πενελοπε Κρουζ)?Απο οτι εψαξα στο google δεν βρηκα τιποτα... Πήγαινε στο θέμα: ελληνικοι υποτιτλοι
Μήνυμα στις 1/10/2010 στις 23:13 @Θ. Κλημεντίνη
Ο Veteranos εχει απολυτο δικιο,αμα χρειαστει να επεμβεις κιολας
Πήγαινε στο θέμα: Το κακό όνομα!
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 14:48 @Διασκέδαση
Ειναι πολυ απλο.Κλεινουν ραντεβου,επειδη εκτος απο σενα μπορει να θελει να παει και αλλος τιν ιδια ωρα,ενω με τα ραντεβου λυνεται το προβλημα...δηλαδη τα ραντεβου ειναι για <<τεχνικους >> λογους.Το μεντιουμ ξερει οτι θα πας(λεμε τωρα...) Ελπιζω να σε καληψα. Πήγαινε στο θέμα: Γιατι ? |