Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Απαισιόδοξος λέγεται ο αισιόδοξος με εμπειρία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σεργιανόπουλος vs Μ.Μ.Ε.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #49690 από death στις 12 Ιουνίου 2008, 11:29μμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007
αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει τη τελευταια εβδομαδα για την δολοφονια του Ν. Σεργιανοπουλου.
επεισης σχεδον ολοι εχουμε μαθει τη ζωη του κ τις "αμαρτιες" του απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης.
ο ανθρωπος ηταν ομοφιλοφυλος κ ναρκωμανης, παρ'ολα αυτα ηταν ενας υσηχων τονων χαρακτηρας.
ποια ειναι η γνωμη σας κ κατα ποσο συμφωνητε με την δημοσιευση της προσωπικης του ζωης στα καναλια?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49691 από Juan στις 13 Ιουνίου 2008, 12:11πμ

Juan

μέλος από: 12/6/2008
Καλησπέρα παιδιά, ας συστηθώ ως νέο μέλος της παρέας.. Είμαι ο Χρήστος, 16 ετών.. Χαίρομαι για την γνωριμία.. Λοιπόν..

Δεν μπορώ να πω ότι ο Σεργιανόπουλος μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.. Δεν είναι ότι είχα επηρεαστεί από αυτά που λέγονταν για την προσωπική του ζωή, άλλωστε δεν ήξερα τα περί ομοφυλοφιλίας κτλ.. Αλλά από την στιγμή που δεν προκαλούσε με την συμπεριφορά του, που ήταν χαμηλών τόνων και δεν το έπαιζε "zen premier" (σύμφωνα πάντα με τον χαρακτηρισμό που του είχε δοθεί), δεν έχω τίποτα να του "προσάψω"..

Αντιθέτως, θα έλεγα πως μετά από όλα αυτά που έμαθα από τα κανάλια και γνωρίζοντας την εικόνα που παρουσίαζε στο κοινό, μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής μετά θάνατον..

Πάντως προσωπικά, θεωρώ πως η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής με σκοπούς καθαρά ιδιοτελείς, αυτούς της υψηλής τηλεθέασης δλδ, με πρόσχημα την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, με εξοργίζει, όχι μόνο για το γεγονός της δολοφονίας του Ν. Σεργιανόπουλου, αλλά γενικότερα ως πάγια στάση των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης/Εξαχρείωσης) και ιδιαίτερα της TV...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49692 από Arpagmenos στις 13 Ιουνίου 2008, 12:17πμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Εγώ πιστεύω πως το τραβήξανε πολύ το θέμα. Εντάξει να πούνε για την δολοφονία αλλα οχι και για την προσωπική του ζωη.Σε ένα από τα πολλά κουτσομπολίστικα άκουσα την αδερφή του ηθοποιού να παρακαλάει τα κανάλια να μην ασχοληθούν άλλο με θέμα(έλεος).Αυτή είναι η τηλεόραση εκμεταλλεύεται την προσωπική ζωή του αλλου για να κάνει "μαγαλα" νούμερα... και οσο πιο μεγαλα νουμερα τοσο πιο πολλα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #49704 από mantw στις 13 Ιουνίου 2008, 12:02μμ

mantw

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/6/2008
egw ton pigaina kai mou arese polu san ithopoios
den me noiazei ti ekane stin proswpiki tou zwi eksalou oudis anamartitos kai eksalou den itan filos mou gia na mou fanei kapws egw ton anthropo tis tv pigaina me xilia ton k.markora.

oso gia ta m.m.e. autoi gia na anevasoun noumera einai ikanoi na mas poune mexri kai ton patera tou oti p... kai meta tin travagane mazi prin pane sto 2 guro..

i asevia einai to mono pragma pou mou anevazei to aima sto kefali...

kala re anti na sevastoune oti o anthropos efuge koitane na vgaloune ola ta aplita sti fora gia tiletheasi..ti na pw;;;

skulia..
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #49755 από anastasia!! LP στις 13 Ιουνίου 2008, 9:54μμ

anastasia!! LP

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2008

Αποδεκτή απάντηση

Το θεωρώ γελοιότητα να κάνουν τη ζωή κάποιου τόσο κοινή...Κυρίως όταν αυτός δεν είναι πια σε θέση να αμυνθεί σε όλο αυτό..!Εντάξει,ήταν γνωστός και του άξιζε μια καλύτερη τύχη...η ζωή του δεν παίζει και πολύ ρόλο,ακόμα κι αν ήταν ναρκωμανής δεν του άξιζε κάτι τέτοιο...!!
Εαν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του,κάποιος κοινός άνθρωπος μέσα στην πολιτεία,δεν θα έδινε τόσο βάση κανένα κανάλι,εκτός από κάποια τοπικά...και αν...!!!
Πάντως όπως και να 'χει..επειδή ότι έγινε έγινε..απλά πιστεύω πως δεν έπρεπε να το τραβήξουν τόσο πολύ!Αναζητούν λίγη τηλεθέαση κ για να το πετύχουν κάνουν και τα πιο σοβαρά θέματα κωμικά...Ο άνθρωπος αυτός ήταν άτυχος στη ζωή του,κι εμείς καθόμαστε και την αναλύουμε έτσι..Νομίζω ότι του άξιζε περισσότερος σεβασμός...
Απ'τη Δράμα είμαι και είδα και στην κηδεία τι έγινε...Εμείς οι Έλληνες,αλλά ας πω Δραμινοί καλύτερα για να μην τους πάρει όλους η μπάλα,όπου δούμε γάμο,χαρά ή κηδεία(όπως αποδείχτηκε) πρώτοι είμαστε...Οι μισοί απ'τους οποίους πήγαν,έστω και για να τον τιμήσουν,ήταν απλά εκεί για να δούνε το 'θέαμα'....δηλαδή έλεος...
Τι να πω...μακάρι να τελειώσει γρήγορα το θέμα...Κι η ψυχή του να αναπαυθεί επιτέλους...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login