Μήνυμα στις 16/6/2008 στις 23:04 @Sex
Αχ βρε φίλε μου, όχι.. Θα έλεγα αντιθέτως πως πρέπει να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες στο θέμα.. Δεν είναι ταμπού και κακώς του έχουμε αποδώσει τέτοια "πινακίδα".. Είναι φυσιολογικότατο, αφού μέσω του αυνανισμού γνωρίζεις το σώμα σου και το τι σου αρέσει και τι όχι.. Θα σε βοηθήσει μετέπειτα στην σεξουαλική σου ζωή..
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 15/6/2008 στις 11:54 @Διάφορα
Σε αυτά που λες για την λέξη "γάμος" είσαι σωστή, με τα σημερινά δεδομένα.. Αλλά αντιστέκομαι στον εκφυλισμό της γλώσσας και την (ηθελημένα) κακή χρήση της, με σκοπό να προκαλέσει παρανοήσεις και σύγχυση στο ευρύ κοινό που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις να προσδιορίσει σωστά την λέξη "γάμος" με βάση και την ετυμολογική της προέλευση.. Ως αποτέλεσμα αυτού, παρατηρούμε κατακόρυφη αύξηση του πνεύματος άκρατου μοντερνισμού, όπου χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψιν οι (χιλιάδες) άλλοι παράγοντες που συντελλούν από κοινού στην διαμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας, οδηγούμαστε -κυρίως από την TV- στο "μέλλον", που το δεχόμαστε με διόλου κριτική σκέψη, διότι πολύ απλά αποστρεφόμαστε καθετί "ήδη υπάρχον" και επιθυμούμε διακαώς να φτάσουμε στο "μέλλον".. Εγώ πιστεύω ότι πάμε "εμπρός προς τα πίσω".. Σκεφτόμαστε όλο και λιγότερο, για θέματα ολοένα και πιο σημαντικά.. Η "συμβουλή" μου, ενός 16χρονου που προσπαθεί ακόμα να σκέφτεται? Μην τρώτε αμάσητα τα σκατά της TV! ΥΓ: Petounia, αν και δεν ρωτάνε τις κυρίες, πόσον ετών είσαι και δεύτερον, τι αντικείμενο σπουδάζεις/σκέφτεσαι να σπουδάσεις? Πήγαινε στο θέμα: Αχ, Ελλάδα μου γλυκιά
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 14:56 @Διάφορα
Κι εγώ Μαντώ συμφωνώ με τα παιδιά.. Έχω πολλές φιλές, χωρίς να τρέχει κάτι ερωτικό μεταξύ μας.. Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα, αλλά δεν δίνουμε σημασία.. Να σου πω την αλήθεια, στην αρχή μάς ενοχλούσε.. Αλλά πλέον σπάμε πλάκα.. Το έχουμε "απενοχοποιήσει" και πολλές φορές αν δούμε αντιδράσεις τέτοιου είδους, όχι μόνο δεν προσπαθούμε να δείξουμε ότι είμαστα απλά φίλοι, αλλά αντιθέτως δίνουμε έδαφος για να συνεχίσουν.. Η κοπέλα μου φυσικά ξέρει ότι δεν τρέχει κάτι ερωτικό με τις φίλες μου, απλά γνωριζόμαστε 4-5 χρόνια και μια οικειότητα είναι λογική.. Άσε που κι αυτή με τους δικούς της φίλους έτσι είναι.. Μην σε νοιάζει τι λένε με λίγα λόγια.. Ζηλεύουν που δεν μπορούν να έχουν την ίδια οικειότητα με τα αγόρια..
Πήγαινε στο θέμα: palio erwtima
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 00:31 @Διάφορα
Δεν αντιτίθεμαι στην συμβίωση ατόμων του ιδίου φύλου.. Αλλά έχω δύο αντιρρήσεις.. Πρώτον, αυτή η πράξη δεν πρέπει να λέγεται "γάμος", αφού ως πράξη (δλδ και το sex) ο γάμος είναι η ένωση ενός άνδρα και μίας γυναίκας.. Αν το ανάγουμε και ετυμολογικά ή λεξιλογικά (ναι, θα πάω θεωρητική :P), παρατηρούμε ότι το αποτέλεσμα προκύπτει το ίδιο.. Η πράξη αυτή, θεωρώ πως επιβάλλεται να γίνεται εφόσον τα ομόφυλα ζευγάρια το επιθυμούν, είναι δικαίωμά τους.. Θα πρέπει όμως να ονομαστεί κάποιος διαφορετικά.. Επίσης, άμεση απόρροια της χρήσης της λέξης "γάμος", είναι και το θέμα της υιοθεσίας.. Δεν θεωρώ σωστό να ανατρέφονται παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια (συνειδητά δεν τα αποκαλώ οικογένεια).. Δεν αρνούμαι πως μπορούν να προσφέρουν αγάπη που είναι απαραίτητη στα παιδιά.. Αλλά πιστεύω πως τα παιδιά έχουν ανάγκη ενός πατρικού και ενός μητρικού προτύπου.. Θα μπορούσατε ως αντίλογο σε αυτό τις μονογονεϊκές οικογένειες.. Αλλά δεν συνιστώ να το κάνετε.. Ξέρετε γιατί? Είναι εξαιρέσεις και καλώς ή κακώς αυτά τα παιδιά θεωρούνται κατά κάποιο τρόπο "δυστυχισμένα".. Δεν λέω όντως αν είναι ή όχι.. Αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να "οδηγούμε" εμείς τα παιδιά σε συνθήκες "μονογονεϊκής οικογένειας", με ένα μόνο πρότυπο... Πήγαινε στο θέμα: Αχ, Ελλάδα μου γλυκιά
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 00:11 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά, ας συστηθώ ως νέο μέλος της παρέας.. Είμαι ο Χρήστος, 16 ετών.. Χαίρομαι για την γνωριμία.. Λοιπόν.. Δεν μπορώ να πω ότι ο Σεργιανόπουλος μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.. Δεν είναι ότι είχα επηρεαστεί από αυτά που λέγονταν για την προσωπική του ζωή, άλλωστε δεν ήξερα τα περί ομοφυλοφιλίας κτλ.. Αλλά από την στιγμή που δεν προκαλούσε με την συμπεριφορά του, που ήταν χαμηλών τόνων και δεν το έπαιζε "zen premier" (σύμφωνα πάντα με τον χαρακτηρισμό που του είχε δοθεί), δεν έχω τίποτα να του "προσάψω".. Αντιθέτως, θα έλεγα πως μετά από όλα αυτά που έμαθα από τα κανάλια και γνωρίζοντας την εικόνα που παρουσίαζε στο κοινό, μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής μετά θάνατον.. Πάντως προσωπικά, θεωρώ πως η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής με σκοπούς καθαρά ιδιοτελείς, αυτούς της υψηλής τηλεθέασης δλδ, με πρόσχημα την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, με εξοργίζει, όχι μόνο για το γεγονός της δολοφονίας του Ν. Σεργιανόπουλου, αλλά γενικότερα ως πάγια στάση των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης/Εξαχρείωσης) και ιδιαίτερα της TV... Πήγαινε στο θέμα: Σεργιανόπουλος vs Μ.Μ.Ε. |