Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, αυτοί που δίνουν ζουν διπλάσια χρόνια.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Επαγγελματικος προσανατολισμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126707 από Panos98 στις 25 Απριλίου 2014, 5:00μμ

Panos98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/9/2013
Καλησπερα, παω Α' λυκειου και οπως και πολλοι αλλοι δεν εχω αποφασισει ακομα τι να σπουδασω αλλα θελω κατι που να μ'αρεσει αλλα παραλληλα να εχει και λεφτα και ζητηση. Μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι με την γυμναστικη και γενικα να δινω συμβουλες για την γυμναστικη, επισης μου αρεσει να ασχολουμαι και με θεματα υγειας και επισης να δινω συμβουλες. Κατι αλλο που μου αρεσει ειναι επαγγελματα με δραση.. και οχι της ρουτινας που πας καθε μερα σε ενα γραφειο και απλως καθεσαι και θα μου αρεσε και ενα επαγγελμα που βγαζεις πολλα λεφτα οπως να εισαι σε μια μεγαλη εταιρια. Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε μερικα επαγγελματα που εχουν σχεση με αυτα που ειπα δηλαδη, με την γυμναστικη, με θεματα υγειας η συμβουλες, με δραση, με πολλα λεφτα η μελη σε εταιριες οπως συγκεκριμενουσ τομεις μανατζερ η συμβουλων. Οσο πιο πολλα γραψετε τοσο το καλυτερο!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126709 από pi8hkos97 στις 25 Απριλίου 2014, 6:54μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Φίλε αν είσαι καλός στη χημεία και τη βιολογία (και τη φυσική με το νέο σύστημα) μπορείς να γίνεις γιατρός επειδή λες ότι σε ενδιαφέρει η υγεία. Τώρα αν γίνεις γυμναστής ναί μεν θα είσαι τούμπανο αν θες, θα έχεις γκομενάκια αλλά από λεφτά είναι λίγα για τους περισσότερους. Επίσης αν γίνεις στέλεχος εταιρείας, όσο πολλά λεφτά και αν παίρνεις θα είσαι σε ένα γραφείο να στα πρίζουν με τηλεφωνήματα και όλα τα σχετικά, να κανονίζεις γραφιοκρατίες και τέτοιες ρουτινιές.
Ενώ γιατρός τα λεφτά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά, αν και είναι 6 χρόνια σπουδές και πρέπει να πάρεις και ειδικότητα (βάλε άλλα 2 χρόνια, αν και όσο κάνεις ειδικότητα κάνεις και πρακτική νομίζω επί πληρωμή). ΕΠίσης αν είσαι καλός μαθητής σε συμφέρει το νέο σύστημα διότι οι βάσεις θα πέσουν κατακόρυφα και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ιατρικές σχολές (προτίμησε του ηρακλείου, είναι από τις καλύτερες). Στρώσου να διαβάσεις, 2 χρόνια είναι ρε γαμώτο θα περάσουν. Εκτός του ότι άμα γίνεις γιατρός όλη μέρα θα συναναστρέφεσαι νέο κόσμο, θα κάνεις γνωριμίες, θα έχεις επαφές με την καλή κοινωνία θα είσαι μια χαρά, και θα νιώθεις ότι κάνεις κάτι χρήσιμο. Για να σου δώσω μια γεύση. ΑΝ γίνεις π.χ. καρδιοχειρουργός μπορεί να πάρεις και 25000 ευρώ σε κάποιες εγχειρίσεις. Και μία τη βδομάδα να κάνεις, παίρνεις αυτά που πέρνει κάποιος σε 2 χρόνια σε μία βδομάδα. Βέβαια η ευθύνη είναι τεράστια, γιαυτό και φοιτητής θέλει επίσης διάβασμα και οι γκόμενες έρχονται δεύτερες.
Ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126733 από Panos98 στις 26 Απριλίου 2014, 1:16πμ

Panos98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/9/2013
Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη σου και με καλυψες απο την μια μερια αλλα απο την αλλη οχι. Περισσοτερο ηθελα να μαθω αρκετα επαγγελματα σε σχεση με αυτα που ρωτησα. Οσο για βιολογια χημεια και φυσικη. Πιστευω οτι ειμαι καλος σε ολα αν διαβασω βεβαια γιατι οκ υπαρχουν και καποιοι που οσο και να διαβασουν δεν βγαζουν ακρη. Αλλα εγω βιολογια τα παω αρκετα καλα και..., φυσικη και χημεια τα παω μετρια λογω διαβασματος επειδη δεν διαβαζω οπως πρεπει και ειδικα την χημεια την εχω παρατησει λιγο. Τωρα για γυμναστης, με τιποτα δεν ηθελα αυτο ετσι και αλλιως αλλα επαγγελματα εννοω οπως personal trainer, αθλητικοσ γιατρος, προπονητης και αλλα πολλα, αλλα αυτο ζηταω τα πολλα επαγγελματα για να μαθω και αλλα που ισως να μην ξερω και ισως μου τραβηξουν το ενδιαφερον. Επισης για καρδιοχειρουργος και τετοια δεν θα το ηθελα γιατι μου αρεσει περισσοτερο να δινω συμβουλες για θεματα υγειας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126738 από άσχετος στις 26 Απριλίου 2014, 10:33πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Φυσιοθεραπευτής!
Πολλά λεφτά,μεγάλη ζήτηση,πολύ διάβασμα.
Από όσα λες σου ταιριάζει απόλυτα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126739 από Dieftharmenos στις 26 Απριλίου 2014, 10:37πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(άσχετος@26 Απριλίου 2014)
Φυσιοθεραπευτής!
Πολλά λεφτά,μεγάλη ζήτηση,πολύ διάβασμα.
Από όσα λες σου ταιριάζει απόλυτα :)

δεν εχει πολυ διαβασμα...ειναι χαμηλες οι βασεις...αλλα θα συμφωνησω.Αν ξερεις να κανεις την δουλεια σου εχει αρκετα λεφτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126747 από Anonymous99 στις 26 Απριλίου 2014, 1:10μμ

Anonymous99

Εικονίδιο
μέλος από: 25/4/2014
Φιλε εφοσον σου αρεσει η γυμναστικη θα σου ελεγα να πας σε μια γυμναστικη ακαδιμια..Απο εκει μετα θα εχεις αρκετες επιλογες για να ασχολιθεις με το αθλημα που σου αρεσει.Μετα απο εκει κανε και κανενα σεμιναριο πανω στο αθλημα που θα ασχολιθεις (αν κ δεν ειναι απαρετητο) και εισαι κομπλε.Τωρα για την πληρωμη..Αν γινεις γυμναστης σε σχολειο θα παιρνεις εναν καλο μισθο σταθερο.Αν ασζοληθεις με συγκεκριμενο αθλημα θα πληρωνεσε με βαση της δυνατοτητες σου.Εγω θα σου προτεινα αυτο καθως ανοιγονται πολλοι δρομοι μπροστα σου..

Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login