Μήνυμα στις 13/9/2017 στις 01:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα,Λογικα ειναι η συχνοτητα που αυνανιζεσαι,καθως το ειχα παθει και εγω στο παρελθον. Το πετσακι ερεθιζεται στο τελος του ''κεφαλιου'' με αποτελεσμα να νιωθεις πονους και τσουξιμο. Δοκιμασε να το ελαττωσεις και να πλενεσαι καλα σε εκεινο το σημειο. Και λογικα θα δεις αποτελεσμα ;) Πήγαινε στο θέμα: πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 23:55 @Sex
Σαν τι να την τρομαξε;Δεν νομιζω να ειναι κατι στο σωμα μου γτ με εχει δει μοονο με μποξερακι αλλες φορες,..
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 15:34 @Sex
Καλησπερα!Μπαινω κατευθειαν στο θεμα! κ δυο μηνες τα εχω με εινα κοριτσι,ειμαι 15 χρονων.Οι γονεις της για ενα διημερο θα ελειπαν κ ετσι με ειπε αν θελω να παω σπιτι της να κοιμηθουμε μαζι ( τιποτα παραπανω) οταν πηγα εριξε την ιδεα να κοιμηθουμε αγκαλια γυμνη κ χωρις δευτερη σκεψη το εκανα.Παρολα αυτα μολις ειδε το πεος μ φανηκε πως δεν ηταν ευχαρηστιμενη.Εχω διαβασει πως ο μεσος ορος ειναι 15,5 εκ και 13,5 για τον ελληνα.Εγω ειμαι 15 κ κατι χρονων κ το πεος μ ειναι 17 εκ μηκος κ 12,5 παχος.Απο τοτε ντρεπομαι το σκεφτομαι συνεχεια κ ντρεπομαι...Δεν ξερω τι να κανω.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 9/10/2014 στις 21:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπαρχει περιπτωση να μην εχεις μπει στην εφηβεια αλλα να μπεις λιγο αργοτερα(η λεγομενη καθηστεριμενη εφηβεια).Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι αλλα δεν παιζει κ τιποτα σοβαρο..Και εγω αργισα κανα χρονο να μπω.Αν παλι σε προβληματιζει τοσο,συζητησε το με τους γονεις σου για να σε δει γιατρος.Πατα σποδεκτη αν σε καλυψα :D Πήγαινε στο θέμα: 15 ετων
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 21:00 @Sex
Εγω ειμαι 15 χρονων και τον εχω 16 εκ.Και οπως ειπε ο διευθαρμενος 12-15 ειναι το φυσιολογικο για τον ελληνα.
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 20:51 @Sex
Ο μεσος ορος ειναι 12-15 εκ. Το πεος μεγαλωνει ως τα 21 χωρις ομως να σημαινει οτι ολονων μεγαλωνει μεχρι αυτην την ηλικεια.Αλλους μεγαλωνει μεχρι τα 17 αλλους μεχρι τα 21(το περισσοτερο). Αν σε καλθψα πατα αποδεκτη :D Πήγαινε στο θέμα: Ποσα εκατοστα πρεπει να την εχουμε
Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 20:48 @Μηχανήματα
Θα πρεπει να παρεις εναν εξωτερικο σκληρο δισκο κ να τα μεταφερεις εκει.
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το λαπτοπ μου
Μήνυμα στις 2/10/2014 στις 16:47 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Εχει χαλασει λογικα η καρτα γραφικων,πηγενε το απο εκει που το πηρες να το δουν.Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το λαπτοπ μου
Μήνυμα στις 2/10/2014 στις 16:31 @Sex
Το θεμα ειναι ορμονικο,ξερω πολλους φιλους μου που γκαυλωνουν μονο με γκει τσοντες,παρολα αυτα ειναι straight κ εχουν κ σχεσεις μερικοι απο αυτους.Απλα προσπαθησε να το κοψεις κ αρχισε τα στρειτ κ παιζε την κιολας ταυτοχρονα,στο τελος θα σου αρεσει.Αν παλι εισαι γκει,δεν τρεχει τιποτα..Ειναι η φυση σου τετοια κ δεν ειναι κατι κακο... Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη :D Πήγαινε στο θέμα: γκέι τσόντες
Μήνυμα στις 3/7/2014 στις 19:34 @Sex
Εγω ειμαι 14,5 και μου ειναι 15,5 εκ. Εχω δει πως ο μεσος ορος ειναι 12-14 στους ενηλικες οποτε εισαι οκ γτ εχεις ακομα χρονια.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 14 |