Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Να μη φοβάσαι τις σκιές, είναι η απόδειξη του ότι υπάρχει φως κάπου κοντά!
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Υπόγειες Στοές

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87039 από peterpan στις 10 Οκτωβρίου 2011, 8:54μμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
τι γνωρίζετε για τις υπόγειες στοές στη θεσσαλονίκη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87040 από psixakias στις 10 Οκτωβρίου 2011, 9:08μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Είχα διαβάσει κάπου για αυτό το θέμα κάτι που το είχε γράψει ένας κύριος που ισχυριζόταν ότι κάνει και αυτός έρευνες με ερευνητές για αυτά.. Έλεγε να μην πιανόμαστε από την μύτη και να νομίζουμε ότι είναι ανεξήγητα φαινόμενα και τέτοια. Είναι απλά κάτι παλιά και νέα υδραγωγεία με γνωστή αρχή και τέλος, δρόμοι για διαφυγή από κάστρα και διάφορα. Εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι. Φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα είναι και κάτι σαν τις κατακόμβες. Κρυβόντουσαν άνθρωποι που διωχνόντουσαν όπως οι χριστιανοί στις αρχαίες εποχές ήτε άνθρωποι σε πόλεμο κ.α.
Δεν υπάρχει κάτι ανεξήγητο για αυτό..

Αυτά από εμένα! :)

ΥΣΤ. Λέω για τα ανεξήγητα γιατί πολλοί λένε διάφορα πράγματα με μύθους και τέτοια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87043 από peterpan στις 10 Οκτωβρίου 2011, 9:35μμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
Και εγώ τα πιστεύω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αλλά όλοι λένε για υπόγειες στοές οι οποίες αρχίζουν στην Άνω πόλη και φτάνουν στο λευκό πύργο. Αλλά κανείς δεν λέει που ακριβώς βρίσκονται.Το χω ερευνήσει και εγώ το θέμα κατά καιρούς αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα.Συμπέρασμα: είναι καλές κρυμμένες οι πύλες. ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87063 από tragikos στις 11 Οκτωβρίου 2011, 1:37πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Πολλη ωραιο θεμα φιλε μου δεν ειχα ιδεα για ολα αυτα!! βρικα αυτο πιστευω να βοηθησα λιγο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87119 από Doctoras στις 11 Οκτωβρίου 2011, 6:17μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Όταν ακούω υπόγιες στοες τρία πράγμαγματα φέρνω στο μυαλό μου.
1)Την σπηλιά του νταβέλη που οι συραγκές απλόνονται σε όλοι την αθήνα και υπάρχουν ανεξερευνιτα ακομά μέρη(εκπληκτικη ιστορία με φάντασμα).
2)Το πηγάδι στο β λιμανακι της βουλιαγμένης(ανατρηχιαστικο και γοιτευτικο παράλληλα)(έχει και ωραία ιστορία πραγματικη για δυο δύτες που χάθηκαν σε αυτό.
3)Σε αυτές θα καταντίσουμε να κρυβόμαστε στο μέλλον αν συνεχίσουν να μας κατακρεουργούν και άλλο μπάς και γλυτώσουμε ή σε αυτές θα μπούμε για να ραπίσουμε τους "πολιτικούς" όταν θα προσπαθούν να κρυφτουν από εμάς.Γιατι μην ξεχνάμε η σπηλια του νταβέλη συνδέεται και με την βουλή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login