Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Σελ. 3
Μήνυμα #35469 από goga στις 25 Ιουλίου 2006, 5:38πμ
μέλος από: 2/7/2006 μηνύματα: 18 0 |
ειναι μεταφορά ρε καθηστερημένο. θέλω να πω οτι είσαι κρύα σαν τον πλούτονα. Αλλη φορα θα σου τα αναλύω γιατι δεν μπορείς να τα καταλάβεις απο μόνη σου
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35470 από Unicorn στις 25 Ιουλίου 2006, 5:47πμ
μέλος από: 20/1/2004 μηνύματα: 111 0 |
Εγώ ο Πλούτων εσύ ο Χάρων άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά . Ρε τον παπάρα του μάθανε και τις μεταφορές ααααχαχαχαχαχαχ Δώσε κι άλλα μαλάκα έχεις γέλιο τελικά . Κοίτα να δεις που καμιά φορά και τα σκουπίδια προσφέρουν θέαμα !!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35471 από goga στις 25 Ιουλίου 2006, 5:57πμ
μαλάκα να πείς αυτόν που εκεινη την γαμημενη νυχτα ξέχασε να βάλει προφυλακτικο, με αποτέλεσμα...εσένα.ρε τον μαλάκα. Αντε παίξε με τις κούκλες σου και πάρε και καμια πίπα απο τον γκόμενο της μπάρμπι. Εισαι η αποκορύφωση της μαλακίας, δεν λεω τιποτα αλλο. Αντε τράβα καμια μαλακία τωρα με τις τσόντοσελίδες σου. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35476 από Unicorn στις 25 Ιουλίου 2006, 4:10μμ
Όταν γίνεις άντρας με αρχίδια (και δεν εννοώ φυσικά αυτά που είναι χρόνια σφηνωμένα στον κώλο σου ) έλα μίλα μου . Μέχρι τότε στη γωνιά σου και φρόνιμα . Για τους γονείς σου δεν θα αναφερθώ από σεβασμό και μόνο προς τους νεκρούς μιας και βλέποντάς σε το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοκτόνησαν οι άμοιροι . |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35499 από McAntonio στις 25 Ιουλίου 2006, 8:19μμ
μέλος από: 24/7/2006 μηνύματα: 201 0 |
Pedia iremia olo nevra iste . Pantos tetoia glossa den ti perimena . alloste ime siguros oti deneiste oute askimoi oute gay |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35503 από goga στις 25 Ιουλίου 2006, 9:49μμ
Εγω είμαι ΑΝΤΡΑΣ και τα αρχίδια μου δεν είναι στον κώλο μου. Αλλα πολύ θα ήθελες να είναι στον δικό σου. Υ.Γ. Το οτι σ' αρέσει να είσαι στην γωνία δεν σημαίνει οτι αρέσει και σε άλλους. Υ.Γ.2 Δέν έχω κάτι να σου πώ, γιατί οτι και να σου πω δεν θα το καταλάβεις μιας και είσαι στον κόσμο σου. Υ.Γ.3 Οι δικοί σου γονείς μάλλον σου μοιάζουν, έτσι οτι και να είδαν δεν θα τους φάνηκε περίεργο. Κάτι τέτοιο περίμεναν... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35507 από tHoDwRiS στις 26 Ιουλίου 2006, 5:15πμ
μέλος από: 18/2/2006 μηνύματα: 64 0 |
Παίδες για πάρτε το αλλιώς γιατί θα βρείτε...δε χρειάζεται να εξαντλήσουμε αυτό το θέμα με την προσωπική σας διαμάχη,άλλο είναι το θέμα που πρέπει να συζητήσουμε και για όσους ακόμη δεν το κατάλαβαν κοιτάξτε τον τίτλο "Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό"...webmaster....που είσαι όταν γράφονται όλα τα παραπάνω...?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35529 από Unicorn στις 27 Ιουλίου 2006, 3:04πμ
Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης, Η αλήθεια δεν είναι καθολική αλλά προσωπική. Υπάρχουν τόσες αλήθειες όσοι είναι οι άνθρωποι που τις πιστεύουν. Οι αισθητικές εμπειρίες και οι πεποιθήσεις είναι αληθινές εφόσον ο άνθρωπος νομίζει ή πιστεύει ότι είναι αληθινές. Κάθε άνθρωπος είναι από μόνος του κριτήριο της αλήθειας. Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια εξίσου έγκυρη για όλους. Κριτήριο αληθινότητας είναι η υποκειμενική αντίληψη και εμπειρία. Η γνώμη κανενός ανθρώπου δεν είναι περισσότερο έγκυρη από την γνώμη κάποιου άλλου. "Στήριξη θέσης είναι: "Χαρακτήρισα τον ταδε ως τσοντοσελιδάκια, με βάση τα post του. Στο ταδε post έγραψε......". Εκεί θα έληγε και το θέμα. " Με την ίδια λογική λοιπόν δεν θα έπρεπε να απαντήσεις και συ ανάλογα για να καλύψεις το θέμα τις διαφορετικότητας των δυο φύλων ? Η απάντηση που ζητάς από μένα είναι στην διάθεσή σου οποιαδήποτε ώρα θελήσεις . Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το περιεχόμενο . Αντίθετα εσύ εκ του ασφαλούς έδωσες κάτι το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο . Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι αν είχες διαβάσει έστω και μια αράδα από τα βιβλία που αναφέρεις το πρώτο πράγμα που θα έκανες για να μου βάλεις τα γυαλιά έστω θα ήταν να γράψεις κάποιο απόσπασμα . "Αυτά πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια να τα δω επιστημονικά τεκμηριωμένα....". Το έκανα λοιπόν, τι άλλο θέλεις?" Επιμένεις ακόμα ? Μα εσύ καλά δεν θεώρησες καν σημαντικό το γεγονός αν τα έχεις διαβάσει ή όχι και μου λες ότι απάντησες ? Δεν σου ζήτησε κανένας να γράψεις το μισό βιβλίο για να με πείσεις . Μπορούσες πολύ απλά να βρεις κάτι που να αντιπροσωπεύει το θέμα . "τα 2 post π.χ απο τα 34, τι είναι ενικός? : Αν μιλάμε για 12 αντί των 2 που ανέφερες εσύ τότε τι έχει να σου λέει ? "Τελικά, θα προσπαθήσεις να αποδείξεις δημόσια οτι ο Leonheart είναι τσοντοσελιδάκιας με βάση τα κείμενά του, όπως δημόσια το δήλωσες????" Τελικά θα προσπαθήσεις να αποδείξεις δημόσια την δική σου θεωρεία ? Την αδικία στην δήλωσή μου, όπως απάντησες στον Θοδωρή ποιος την κρίνει ? Εσύ ? Βάση ποιών κριτηρίων ? Γιατί το θέμα ξέφυγε τόσο που δεν έχεις καν απαντήσει σ’ αυτό . Aν δεν γνωρίζεις προσωπικά το συγκεκριμένο άτομο τότε το ποσοστό να κάνεις λάθος είναι ίσο με το δικό μου . Αν φυσικά τον γνώριζες θα είχες περισσότερα να πεις υπέρ του άρα θεώρησε ρητορική την ερώτηση . |
προφίλάλλα... |