Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 21:49 @Flame
Εγω είμαι ΑΝΤΡΑΣ και τα αρχίδια μου δεν είναι στον κώλο μου. Αλλα πολύ θα ήθελες να είναι στον δικό σου. Υ.Γ. Το οτι σ' αρέσει να είσαι στην γωνία δεν σημαίνει οτι αρέσει και σε άλλους. Υ.Γ.2 Δέν έχω κάτι να σου πώ, γιατί οτι και να σου πω δεν θα το καταλάβεις μιας και είσαι στον κόσμο σου. Υ.Γ.3 Οι δικοί σου γονείς μάλλον σου μοιάζουν, έτσι οτι και να είδαν δεν θα τους φάνηκε περίεργο. Κάτι τέτοιο περίμεναν... Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 05:57 @Flame
μαλάκα να πείς αυτόν που εκεινη την γαμημενη νυχτα ξέχασε να βάλει προφυλακτικο, με αποτέλεσμα...εσένα.ρε τον μαλάκα. Αντε παίξε με τις κούκλες σου και πάρε και καμια πίπα απο τον γκόμενο της μπάρμπι. Εισαι η αποκορύφωση της μαλακίας, δεν λεω τιποτα αλλο. Αντε τράβα καμια μαλακία τωρα με τις τσόντοσελίδες σου. Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 05:38 @Flame
ειναι μεταφορά ρε καθηστερημένο. θέλω να πω οτι είσαι κρύα σαν τον πλούτονα. Αλλη φορα θα σου τα αναλύω γιατι δεν μπορείς να τα καταλάβεις απο μόνη σου
Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 05:17 @Flame
ΤΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΩ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ??? ΟΛΟΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ( ΔΗΛ. ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ) ΝΑ ΣΚΑΣΩ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΜΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?? ΣΤΟΝ ΑΡΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 04:57 @Flame
ειδες τι σου λεω? εισαι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ που δεν κατάλαβες οτι μιλάω για εσένα τοση ώρα. τα κλπ που ακολυθούν το ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ θα τα βρείς στην καθημερινή σου ζωη. είμαι σίγουρος γι' αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 04:53 @Flame
αντε βάλε τον κώλο σου μέσα τώρα... δεν προκειτε να σε μαμήσει κανείς. και για να αναφέρεσαι σε τσοντοσελίδες, μάλλον εσύ τις χρησιμοποιείς για την προσωπική σου ικανοποίηση, επειδή δεν εχεις ξεπαρθενιαστεί ακόμα ή εχεις πολύ καιρο να βρείς κάποιο ανώμαλο που να σου κάτσει. Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 04:40 @Flame
ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ... ΧΟΝΤΡΗ, ΚΟΝΤΗ, ΑΣΧΗΜΗ, ΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΖΟΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΟΥΝ "ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ"!! ΚΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ EVER!!! Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 25/7/2006 στις 02:58 @Flame
Unicorn εσύ θέλεις μια καλή π**τσα για να στρωσεις... Εισαι κομπλεξική και κακογα**μένη. τα έβαλες με τον LeonHeart χωρίς λόγο... GET A LIFE, YOU BITS!!! Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό
Μήνυμα στις 23/7/2006 στις 01:41 @Θ. Κλημεντίνη
IF SOMEONE CHEAT ON YOU... ALL YOU NEED IS A GUN!!!
Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 23/7/2006 στις 01:31 @Flame
akatanomastos τι ναρκωτικα πέρνεις και γράφεις τέτοιες μαλακίες???
Πήγαινε στο θέμα: Σποτάκια για ραδιοφωνικό σταθμό |