Άθεος Ανθέλληνας
Μήνυμα #109157 από άσχετος στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 3:13μμ
μέλος από: 27/2/2012 μηνύματα: 427 0 |
Έχω έναν φίλο που δεν πιστεύει στο Χριστιανισμό και λέει πως είναι Άθεος Ανθέλληνας,έχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109158 από Silentattack στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 3:32μμ
μέλος από: 21/8/2012 μηνύματα: 72 0 |
άθεο έχω ξανακούσει αλλά ανθέλληνα τέτοια εποχή όχι συνήθως αυτοί ήταν παραπάνω την περίοδο του 1821 που υποστήριζαν του τούρκους ( οι παραπάνω ήταν Άγλλοι )βασικά αυτός ο φίλος σου δεν πιστεύει σε καμοία θρησκεία ούτε σε θεούς, ανθέλληνας τώρα σημαίνει οτι μισάει την Ελλάδα και θέλει το κακό της . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109159 από marouli στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 3:47μμ
μέλος από: 8/9/2012 μηνύματα: 8 0 |
καθηγητης μου στο πανεπιστημιο..δεν εχει δηλωσει βεβαια ανθελληλας (εχει δηλωσει αθεος) αλλα με τα βιβλια του που υπερασπιζεται τους τουρκους στην μικρασιατικη καταστροφη που ειναι υπερ των τζαμιων και των μουσουλμανων μονο ελληνα δεν τον λες. γενικα τωρα σε καιρο κρισης πολλοι ειναι αυτοι που δεν διακατεχονται και απο τοσο φιλλεληνικα αισθηματα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109269 από sorkatis στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, 3:17πμ
μέλος από: 18/8/2011 μηνύματα: 97 0 |
Κοιτα εγω ειμαι αθεος αλλα οχι ανθελληνας εχω μια ταση προς της αριστερα και τον κομουνισμο ομως. Επισης δεν γουσταρω τους χριστιανοφασιστες και τους εθνοφασιστες . Εμενα και αρκετους σαν και εμενα εχω ακουσει να μας αποκαλουν ανθελληνες. Εγω πιστευω πως ενας Ελληνας που εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα δεν μπορει να ειναι ανθελληνας(υπαρχουν και εξερεσεις βεβαια), αυτη η λεξη νομιζω πως εχει γινει μοδα , τους τελευταιους μηνες, απο τους χρυσαυγιτες και αποκαλουν ετσι οποιον δεν συμφωνει με την ιδεολογια και τις πραξεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |