Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 18:57 @Μηχανήματα
κατά την γνώμη μου LG Optimus L7 P700
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού
Μήνυμα στις 3/9/2013 στις 17:48 @Μηχανήματα
Γεια ! Βλέποντας το κόστος αντικατάστασης εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις έστω 1-2 θύρες που λειτουργούν να πάρεις μια συσκευή που την συνδέεις σε 1 θύρα όπως αυτή αν όλες είναι χαλασμένες η μόνη λύση είναι του dmylonas1993
Πήγαινε στο θέμα: Επισκευή Θυρών Λάπτοπ!
Μήνυμα στις 31/8/2013 στις 17:11 @Μηχανήματα
ίσως σε βοηθήσει αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να αλλάξω τον κωδικο ρουτερ
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 14:21 @Μηχανήματα
home premium έχω το πρόβλημα έχει λυθεί βρήκα την εικόνα που είχα ταπετσαρία και την αντεκατέστησα με μια άλλη με το ίδιο όνομα και τώρα αλλάζουν κανονικά.. επίσης έψαξα και για ιούς :) ευχαριστώ πολύ !
Πήγαινε στο θέμα: Background
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 02:29 @Μηχανήματα
αφού δεν μας δίνεις ούτε τη motherbraad,ram,cpu,gpu που έχεις να σου πω , αλλά κατά την γνώμη μου πήγαινε σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει. Το κόστος εξαρτάτε από τι θα αλλάξεις και τι θα βάλεις επίσης για να λες ότι το έχεις 5-6 χρόνια θα θέλει αλλαγές οπότε το κόστος αυξάνεται :)
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να φτιάξω λίγο το παλιό μου pc
Μήνυμα στις 10/7/2013 στις 13:34 @Μηχανήματα
επέλεξε την αυτόματη επιλογή για τα δύκτια
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με Samsung Sii
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 09:38 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:προσπάθησε να ενώσεις την κάρτα πάνω σε κάποια άλλη συσκευή και από εκεί στον υπολογιστή αποθήκευσε τα και ύστερα βάλε την στο κινητό σου και διαμόρφωσε την αν ούτε η άλλη συσκευή την αναγνωρίζει δυστυχώς τα αρχεία πάνε χαμένα..Πήγαινε στο θέμα: καρτα SD
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 11:20 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:διάβασε εδώ μπορεί οι εκδόσεις να είναι παλιές αλλά δεν παύουν να είναι δωρεάν !Πήγαινε στο θέμα: κανένα καλό πρόγραμμα !
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 10:12 @Μηχανήματα
Γεια σας, έχω windows 7 service pack 1 και το background δεν αλλάζει καμία λύση ?
Πήγαινε στο θέμα: Background |