Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 15:32 @Flame
παμε στον καλο θεουλη! αυτα δεν μας λενε; χαχα το θεμα ειναι αν ξερεις την καταληξη ποιο το νοημα του ταξιδιου; ο κοσμος θα ηταν πολυυυυυυυυυυυ βαρετος αν τα ξεραμε ολα. Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 15:00 @Sex
οχι, δεν δεχομαι να το κανω υπο πιεση, και δεν το εχω κανει σε ολους. βασικα σε εναν το εχω κανει που ειμαστε και μαζι τωρα πολυ καιρο. οπως ολες οι γυναικες τρελενομαστε για στοματικο ετσι και οι ανδρες, αλλα το θεμα ειναι αυτο που ειπες: οτι θελουν να το κανουμε χωρις να μας το κανουν. εκει θελει να του πεις οτι σου αρεσει και εσενα και να σου το κανει Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 22:27 @Sex
μεσος ορος του ελληνα ειναι στα 14 περιπου! το 23 ειναι μεγαλο γενικα!! τωρα κακο εσυ θα το κρινεις.. εμενα προσωπικα δεν ξερω αν θα μου αρεσε ενα τοσο μεγαλο πεος, απο θεμα απολαυσης στο σεξ..
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο ειναι το ιδανικο μεγεθος του πεους..
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 22:37 @Sex
καλησπερα και απο εμενα..το οτι εχεις εξαψεις ειναι ο,τι πιο λογικο και φυσικο..και οτι τις ικανοποιεις μονη σου ειναι φυσικο και δεν βλαπτει.. εγω τις ικανοποιουσα μονη απο τα 14 μεχρι τα 18 που εκανα σεξ πρωτη φορα και δεν επαθα τιποτα χαχα. τωρα οσον αφορα την πρωτη φορα λεω να το σκεφτεις καλα πριν το κανεις. να το θες πραγματικα! και οτι εισαι απειρη σε αυτην την ηλικια ειναι πολυ φυσικο και δεν θα θεωρησει τιποτα χαζο Πήγαινε στο θέμα: περίεργες...διαθέσεις
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 15:47 @Flame
καθηγητης μου στο πανεπιστημιο..δεν εχει δηλωσει βεβαια ανθελληλας (εχει δηλωσει αθεος) αλλα με τα βιβλια του που υπερασπιζεται τους τουρκους στην μικρασιατικη καταστροφη που ειναι υπερ των τζαμιων και των μουσουλμανων μονο ελληνα δεν τον λες. γενικα τωρα σε καιρο κρισης πολλοι ειναι αυτοι που δεν διακατεχονται και απο τοσο φιλλεληνικα αισθηματα..
Πήγαινε στο θέμα: Άθεος Ανθέλληνας
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 17:35 @Sex
οχι! που ξερεις οτι θα της αρεσει να το κανεις; φυσικα πριν κανεις κατι πρεπει να ρωτας το αλλο. δεν ειναι αντικειμενο να κανεις ο,τι σου αρεσει..
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 16:43 @Διάφορα
απ'οτι ξερω (ο πατερας μου ειναι μαθηματικος) γραπτα δινουν και το σεπτεμβριο
Πήγαινε στο θέμα: Μεταξεταστέα:προφορικά ή γραπτά
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 16:28 @Sex
δεν καταλαβα ακομα τι ειδους site.. τι εννοεις με γυψους; εγω παντως δεν ξερω τετοιο site!
Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ |