Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Τα οστά μας έχουν ανάγκη από ασβέστιο. Επίσης από κάλλιον και κοκκάλιον.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Με θελει σοβαρα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90169 από gossipgirl στις 01 Δεκεμβρίου 2011, 8:49μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Αγαπητα μελη του ftou χρειαζομαι τα φωτα σας.Εδω κ μια βδομαδα μιλαω με ενα παληκαρι ο οποιος ειναι φανταρος στην Σαμο.Ειχαμε βρε8ει το καλοκαιρι σε μια παρεα μιλησαμε αλλα τοτε ημουν σε σχεση κ δεν εδωσα περισσοτερη σημασια.Πριν λιγο καιρο αρχισαμε να μιλαμε κ εδω κ μια βδομαδα στελνουμε κα8ημερινα.Μου ειπε προχ8ες οτι περνει αδεια κ οτι 8α παει 4 μερες στους δικους του στην Σιφνο κ 4 μερες με ρωτησε αν μπορουσε να ερ8ει να με δει στην Α8ηνα οπου μενω.Του ειπα οτι τις μερες που λεει οτι μπορει να ερ8ει να με δει εγω 8α ειμαι Λαμια εκει που σπουδαζω κ προσφερ8ηκε ,εαν δεν εχω προβλημα,να ερ8ει Λαμια.Του ειπα οκ κα8ως 8ελω πολυ να τον δω.Χ8ες επειτα απο μια συζητηση που τον ψαρευα μου ειπε οτι εχει καταλαβει οτι ειμαι κοπελα για σχεση κ πως του αρεσει πολυ αυτο.Κ εδω τι8εται το μεγαλο ερωτημα..Με 8ελει σοβαρα?Ή μουφιες για να ερ8ει να γαμ...σει κ να φυγει?(Να τονισω οτι μου ειπε το εξης : Μην νομιζεις οτι 8ελω να ερ8ω για κατι πονηρο.Θελω να σε δω,να αραξουμε αγκαλιτσα κ να γνωριστουμε καλυτερα'') Δεν ειναι σιγουρο οτι 8α κανουμε σεξ αλλα αμα κατσει να μν κανω?Τι λετε? Πως να το χειριστω?Θελω καποιον για σχεση κ οχι για ξεπετα.Επισης να σημειωσω οτι μετα απο αυτην την βδομαδα που 8α ερ8ει 8α τον δω μετα τις 30.Εαν η8ελε να π..δ.ξει μονο 8α εκανε τοοοσα χιλιομετρα?Αχ βοη8ηστε με :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90177 από Νίκος-Ρόδος στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 2:49μμ

Νίκος-Ρόδος

Εικονίδιο
μέλος από: 10/10/2011
Τι να σου πω...απο αυτα που λες υπαρχει και η περιπτωση να θελει μονο σεξ αλλα δεν το νομιζω. Αν ηθελε μονο αυτο θα μπορουσε να το βρει και καπου πιο κοντα δεν θα χρειαζοταν να τρεχει στην Λαμια.Τωρα αμα τυχει και φτασει η φαση να κανετε σεξ και το θελεις και εσυ γιατι οχι..
Παντως δες πως θα παει η κατασταση και κανε οτι σου βγει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90182 από HiddenBoy στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 4:24μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Το ποιο πιθανον ειναι να σε θελει για σχεση... Αλλα μην αποκλειης και το ενδεχομενο να σε θελει και για σεξ μονο αλλα φενετε λιγο απιθανο ναρχετε απο αθηνα για ενα σεξ ενω θα μπορουσε να το βρει και ποιο κοντα με μια αλλη κοπελα οποτε ενα 80% οτι ενδιαφερετε πραγματικα για σενα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90184 από gossipgirl στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 4:51μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Λετε ρε παιδια? Κ γω αυτο λεω...Σιγα μην ερχοταν απο Σαμο για σεξ μονο..Ωραιο παληκαρι ειν αι,8α μπορουσε να βρει το σεξ κ αλλου.Νικο μηπως ομως αν κατσει φαση για σεξ κ το κανουμε με περασει για καμια ευκολη?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #90187 από Νίκος-Ρόδος στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 5:03μμ

Νίκος-Ρόδος

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

δεν νομιζω να περιμενει να δει αν εισαι ευκολη απο αυτο...
αν εισαι καμια της μιας βραδιας πιστεψε με θα φαινοταν αμεσως και θα το ειχε καταλαβει πιο νωρις...
Εγω λεω να κανεις οτι νιωθεις εκεινη την στιγμη και μην σε απασχολουν αυτα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90188 από gossipgirl στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 5:06μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
Σιγουρα δεν εχει καταλαβει κατι τετοιο γτ μου ειπε πως αν δεν αξιζα δεν 8α μου μιλουσε...:) Λοιπον επειδη και των 2 σας οι απαντησεις με καλυψαν 8α δωσω αποδεκτη σε εκεινον με τις λιγοτερες :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90189 από Νίκος-Ρόδος στις 02 Δεκεμβρίου 2011, 5:09μμ

Νίκος-Ρόδος

Εικονίδιο
Αντε καλη τυχη... και καλα να περασεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login