Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Διατηρείτε τις τουαλέτες καθαρές. Η καθαρίστρια δεν ξέρει κολύμπι.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Μου αρέσει τρελά!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85561 από Johnlrr στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 11:47μμ

Johnlrr

μέλος από: 9/9/2011
Καλίσπερα στο community είμαι ο Γιάννης και ειμαι 17 ετών.
Θα ήθελα να σας πως το "πρόβλημα" μου.
Γενικα καθ'όλη την εφηβική ζωή μου έχω κάνει πολλές σχέσεις , φασεις , γενικά εχω ζήσει καταστάσεις , αλλα σπάνια παθαίνω τέτοιο πράμα...
Πριν 2 βδομάδες περίπου ξεκίνησε το φροντιστήριο μου.
Καινούργιοι συμμαθητές κλπ
Έτσι λοιπόν στο τμήμα μου , μου αρχικά είδα μια κοπέλα ονόματι Μ.....
Οκ είπα , όμορφη είναι απο κει και πέρα δεν μου τράβηξε κατι το ενδιαφεέρον.
Έτσι περνούσαν οι μέρες.
Πριν 1 βδομάδα έτυχε να αργήσςω για το μάθημα
Οταν μπήκα στην τάξη όλες οι θεσεις ήταν πιασμένες και έτσι διστακτικά έκατσα μαζι της!
Και εκεί αρχίζει η ιστορία ουσιαστικά...Πωωωωωωωωωωωωω!Δεν περιγράφεται αυτο που έπαθα!Καταρχάς ένιωθα τοσοοοοοοοοοοοοοο ντροπαλός!Την κρυφοκοίταζα απο πανω μεχρι κάτω!Ένιωσα αυτο που αποκαλούνε κεραυνοβόλος έρωτας!Τρελάθηκα!
Για να μην πολλυλιλογώ , έπαθα την πλάκα μου μαζί της.
Καθως καθόμασταν μαζι εκείνη την ημέρα παρατήρησα κάποιο ενδιαφέρον και απο μέρος της.
Για παράδειγμα μου μιλούσε...Ντρεπόταν να με κοιτάξει...Έκανε σχεδόν οτι κάνω...Και στο διάλλειμμα ενώ δεν κατέβαινε ποτε κάτω στα διαλλείμματα στο μέρος που παω....Τσουυυυυυυυυπ την είδα!
Είρ8ε εκατσε κοντά μου με την φίλη της και μιλούσαμε , γενικα σαν τάξη.Της έριξα κατι χαμόγελα,κατι ματιές...Μετα στην ώρα του μαθήματος με ρώτησε σε ποιο σχολείο παω...Τελοσπαντων οσο περνάνε οι μέρες τρελαίνομαι όλο και πιο πολύ.Την βλέπω κατεβαίνει κατω με τις φιλες τις και κάθονται καπου κοντά μου...Ρίχνει κατι κρυφες ματιες.
Τελοσπαντων . εγω προσπαθω να της δείξω ενδιαφέρον..Την κοιτάω πάντα στα μάτια , ακούω οτι έχει να πει με πολύ ενδιαφέρον , μέσα στο μάθημα την κοιτάω και ας μη το παίρνει χαμπάρι , το βλέπει η φιλη της.

Και τελοσπάντων για να μην γράψω άλλα περιττά πραγματα , θέλω να μου πείτε τι να κάνω...πως να την πλησιάσω....Μου αρέσει τρελλά , ολη την ημερα την σκέφτομαι...Νιώθω ένα αίσθημα έρωτα και ταυτόχρονα κατάθλιψης...
Help me pls :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85572 από arMixx στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 2:10πμ

arMixx

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
φιλε αφου μιλατε κανονικα σαν φιλοι και βλεπεις πως και αυτη δειχνει ενδιαφερον τοτε προχορησε λιγο..δλδ πες της αν θελει να βρεθητε κ εχτος σχολειου κτλπ. και μετα απο λιγες φορες αν δεις πως μπορεις να προχορησεις για σχεση(δειχνει κ αυτη πολυ ενδιαφερον) τοτε πες της μια μερα τι νιωθεις γι αυτην..αφου δειχνει ενδιαφερον νομιζω σιγουρα δικη σου ειναι ;) καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85574 από psixakias στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 11:19πμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Συμφωνώ με arMixx. Απλά βγήτε... πηγένται για καφέ και να την κεράσεις εσύ θα την καλό. Και θα δεις πως αντιδράει.. μπορείς πιο μετα αφου γνωριστείτε να την πας σε ένα ωραίο μέρος με το ηλιοβασίλεμα και να την αρπάξεις και να την φιλίσεις όμως εαν δεν σε θελη αυτό θα είναι μεγάλη ήττα άρα προτειμότερο να της μιλησεις. χαχ... καλή τύχη δεν εχει να κανεις τιποτα αλλο!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85576 από tasos41997 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 12:24μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
βγειτε 2-3 φορες να γνωριστητε καλητερα και μετα βλεπεις πως θα αντηδραση και απο εκει καταλαβενεις αν συνεχισεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login