Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 17:35 @Θ. Κλημεντίνη
Nai..tous teleuteous mines imoun afosiomenos ston ipologisth kai den asxoliomoun me tipota alo...prin apo 3-4 meres exo ksekolisei apo auto...Oso gia auta pou proanefera , enas logos pou kolisa me ton ipologisth itan autos.. Ti protineis na kanw? Ksekolisa apo ton ipologisth kai idi niw8w gamata! Ksanavrika tous filous mou , tin autopepithesi mou kai alla polla.. Omws to problhma paramenei... Ti na kanw ?????? Πήγαινε στο θέμα: Kameno mialo
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Tha ithela na zitiso tapina signomh pou grafw sta greeklish , omws kati simvenei me to laptop mou kai den boro na giriso tin glossa. Signomh kai pali. Ksanaerxome edw gia na zitiso ti voithia sas gia alh mia fora. Kati simvenei teleutea re.Ton teleuo xrono vasika... Palia skeftomoun olh mera , to mialo mou itan se egrigorsh...Skeftomoun kathe deuterolepto , ta pada ola prin ta kanw. Ola htan tzet.Mexri pou kapia mera parakalousa na min skeftome TOSO POLY giati den ginotan alo... Etsi tora , vlepw kapies diskolies....Telika authn i euxh itan katara...Stamatisa na skeftome opws skeftomoun palia ta pragmata kai kapies fores KOLAW.Na px simera den boro na GRAPSW EKTHESI ME TIPOTA! Den kserw re ti fteei. Boreite na me voithisete?Pistevo pws ine psixologiko to thema... Signomh kai pali gia ta greeklish Πήγαινε στο θέμα: Kameno mialo
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
Καλίσπερα στο community είμαι ο Γιάννης και ειμαι 17 ετών. Θα ήθελα να σας πως το "πρόβλημα" μου. Γενικα καθ'όλη την εφηβική ζωή μου έχω κάνει πολλές σχέσεις , φασεις , γενικά εχω ζήσει καταστάσεις , αλλα σπάνια παθαίνω τέτοιο πράμα... Πριν 2 βδομάδες περίπου ξεκίνησε το φροντιστήριο μου. Καινούργιοι συμμαθητές κλπ Έτσι λοιπόν στο τμήμα μου , μου αρχικά είδα μια κοπέλα ονόματι Μ..... Οκ είπα , όμορφη είναι απο κει και πέρα δεν μου τράβηξε κατι το ενδιαφεέρον. Έτσι περνούσαν οι μέρες. Πριν 1 βδομάδα έτυχε να αργήσςω για το μάθημα Οταν μπήκα στην τάξη όλες οι θεσεις ήταν πιασμένες και έτσι διστακτικά έκατσα μαζι της! Και εκεί αρχίζει η ιστορία ουσιαστικά...Πωωωωωωωωωωωωω!Δεν περιγράφεται αυτο που έπαθα!Καταρχάς ένιωθα τοσοοοοοοοοοοοοοο ντροπαλός!Την κρυφοκοίταζα απο πανω μεχρι κάτω!Ένιωσα αυτο που αποκαλούνε κεραυνοβόλος έρωτας!Τρελάθηκα! Για να μην πολλυλιλογώ , έπαθα την πλάκα μου μαζί της. Καθως καθόμασταν μαζι εκείνη την ημέρα παρατήρησα κάποιο ενδιαφέρον και απο μέρος της. Για παράδειγμα μου μιλούσε...Ντρεπόταν να με κοιτάξει...Έκανε σχεδόν οτι κάνω...Και στο διάλλειμμα ενώ δεν κατέβαινε ποτε κάτω στα διαλλείμματα στο μέρος που παω....Τσουυυυυυυυυπ την είδα! Είρ8ε εκατσε κοντά μου με την φίλη της και μιλούσαμε , γενικα σαν τάξη.Της έριξα κατι χαμόγελα,κατι ματιές...Μετα στην ώρα του μαθήματος με ρώτησε σε ποιο σχολείο παω...Τελοσπαντων οσο περνάνε οι μέρες τρελαίνομαι όλο και πιο πολύ.Την βλέπω κατεβαίνει κατω με τις φιλες τις και κάθονται καπου κοντά μου...Ρίχνει κατι κρυφες ματιες. Τελοσπαντων . εγω προσπαθω να της δείξω ενδιαφέρον..Την κοιτάω πάντα στα μάτια , ακούω οτι έχει να πει με πολύ ενδιαφέρον , μέσα στο μάθημα την κοιτάω και ας μη το παίρνει χαμπάρι , το βλέπει η φιλη της. Και τελοσπάντων για να μην γράψω άλλα περιττά πραγματα , θέλω να μου πείτε τι να κάνω...πως να την πλησιάσω....Μου αρέσει τρελλά , ολη την ημερα την σκέφτομαι...Νιώθω ένα αίσθημα έρωτα και ταυτόχρονα κατάθλιψης... Help me pls :) Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει τρελά! |