Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δύο πράγματα δεν πρέπει να πιστεύεις ποτέ: το πάντοτε των ερωτευμένων και το ποτέ των μεθυσμένων.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

πως να κανω σχεση;

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85118 από jaxri στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 4:31μμ

jaxri

Εικονίδιο
μέλος από: 3/9/2011
παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα μερικες συμβουλες.
θα ηθελα να με βοηθησεται να προσεγγισω ενα κοριτσι!αν και ντρεπομαι που το λεω ως τωρα δεν τα εχω φτιξει ουτε εχω φιλησει ποτε καποιο κοριτσι(ειμαι 14 χρονων),για αυτο θελω να μου δωσεται διαφορες συμβουλες ωστε να μπορεσω να πλησιασω καποιο.η αληθεια ειναι οτι κολωνω λιγο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85121 από aswtos στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 5:18μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
πρωτα απο ολα ηρεμησε! δεν σε πηραν και τα χρονια! 14 εισαι ακομη. τωρα στην ουσια της ερωτησης σου εγω εχω να σου πω τα εξης. κοιταξε να βρεις ενα κοριτσι απο το σχολειο σου που ειναι και το πιο ευκολο περιβαλλον να γνωρισεις ατομα. για να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου και να τα βρεις και λιγο με την αυτοπεποιθηση σου που απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι και στα καλυτερα της κοιταξε να προσεχεις την εμφανιση σου, κανε λιγο γυμναστικη και γενικα πραγματα για να νιωσεις καλα με τον εαυτο σου. προσπαθησε να εισαι ο εαυτος σου αλλα οχι και πολυ κλειστος και οταν βρεις μια κοπελα που σου αρεσει και πιστευεις πως ειναι στα μετρα σου προσεγγισε την σιγα σιγα για να δεις αν δειχνει και αυτη καποιο ενδιαφερον. ελπιζω να βοηθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85122 από jaxri στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 5:27μμ

jaxri

Εικονίδιο
λοιπον πρωτα απο ολα ευχαριστω ξεχασα να σας πω πολλα για εμενα οπως το υψος κ.α. για αυτο σας λεω πωε ειμαι 1.89, 90 κιλα(απο 96 επειδη προσπαθω να χασω κιλα)γυμναστηριο πηγαινω και επισης μην νομιζεται οτι ειμαι κλειστος χαρακτηρας εγω καλες σχεσεις και πολλους φιλους και φιλες το θεμα ειναι οτι κολωνω στο να τις προσεγγισω σαν γκομενες και οχι σαν φιλες.

παντω φιλε asvtos ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
περιμενω και αλλες ιδεες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85123 από tasos41997 στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 5:31μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Έγραψε:(jaxri@03 Σεπτεμβρίου 2011)
παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα μερικες συμβουλες.
θα ηθελα να με βοηθησεται να προσεγγισω ενα κοριτσι!αν και ντρεπομαι που το λεω ως τωρα δεν τα εχω φτιξει ουτε εχω φιλησει ποτε καποιο κοριτσι(ειμαι 14 χρονων),για αυτο θελω να μου δωσεται διαφορες συμβουλες ωστε να μπορεσω να πλησιασω καποιο.η αληθεια ειναι οτι κολωνω λιγο!

Κι εγω 14 ειμαι και δεν τα εχω φτιαξει οπως βλεπεις δεν εισαι ο μονος η βγες εξω ή καποια απο fb και τωρα θα αρχισουν και τα σχολεια κατι θα κανεις ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85124 από jaxri στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 5:40μμ

jaxri

Εικονίδιο
και οταν θα βγω εξω πως να την προσεγγισω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85130 από partblah1990 στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 8:41μμ

partblah1990

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
κοίταξε βρε αγόρι μου τα μαθήματα σου πρώτα και άσε τις γκόμενες για μετά ,εκτός αν θες να φας τα μούτρα σου από νωρίς ...μικρός είσαι δεν σε πήραν τα χρόνια ακόμη !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85138 από jaxri στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 12:04πμ

jaxri

Εικονίδιο
ρε παιδια με αρεξιγησατε δεν μιλαω για σεξ μιλαω για μια απλη σχεση με μια κοπελα η οποια θα περιλαμβανει αγκαλιτσες και φιλακια.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #85143 από bnnm4eterg στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 1:06πμ

bnnm4eterg

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Βρες μια που να σου αρεσει και βουρρ στον πατσα Αρχικα, γνωρισε την και μετα πες της να βγειτε, η οπως θα μιλατε σε ενα μερος πες της, "μπορεις να μιλησουμε λιγο οι δυο μας ;" και πηγενετε καπου ποιο απομερα. Εκει πες της ποσο σου αρεσει και αναλογα με το πως αντιδραει φιλησε την ή κανε οτι πιστευεις εσυ.
Υ.Γ Βγαλε το e-mail σου απο υπογραφη, γιατι μπορει να πεσει ban
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88345 από george-giorgos στις 01 Νοεμβρίου 2011, 9:41μμ

george-giorgos

Εικονίδιο
μέλος από: 1/11/2011
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ 13 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Π.Χ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΦΕΒΓΕΙ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΟΝΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΣΙΛΟ ΝΙΩΘΩ ΑΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΣΤΑΖΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120293 από jimara2000 στις 16 Μαΐου 2013, 9:07μμ

jimara2000

μέλος από: 16/5/2013
λοιπον παιδια καλησπερα.Εχω ενα προβλημα μου αρεσει ενα κοριτσι και δεν μπορω να την προσεγγισω ειμαστε καλοι φιλοι και την ξερω καλα προσπαθω αλλα παντα υπερβενει η ντροπη μου. οταν ειμαι μαζι της νομιζω πως βρισκομαι στον ουραν δεν ειναι συνησμενο κοριτσι ειναι εξυπνη,ομορφη,ευγενικη,ιθικη,τιμια,σοβαρη και ρομαντικη δεν ξερω τι να κανω σας παρακαλω βοηθηστε με δεν ξερω τι να κανω???
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login