Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Mου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι. Eιδικά όταν τους κάνουν ενοχλητικά άτομα.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Φιλι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84953 από HiddenBoy στις 31 Αυγούστου 2011, 11:17μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτισο κατι τα εχω με μια κοπελα (15 εγω 13 αυτη) και ειναι η πρωτη μου σχεση... και αυριο θα συναντιθουμε και εχω ανχος πως θα την φιλισω? να της αρεσει θελω καταρχας αλλα και εγω δεν εχω ξαναφιλισει και δεν ξερω πως τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #84954 από psixakias στις 31 Αυγούστου 2011, 11:22μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

Θα την πάρεις αγκαλιά με τα δύο σου χέρα στην μέση της και θα την φέρνεις με μεσέα ταχύτητα προς το πρόσωπο σου το πρόσωπο της και θα ακουμπήσεις τα χίλια σου και θα κάνεις ματσ μουτσ.. πως να το εξηγήσω... κουνα τα χίλια σου πανω κατω και στην τελική βαλε γλωσσα μεσα στο στόμα της να ακουμπήσεις την δικια της γλωσσα.. καλο θα ειναι να δεις κανένα φιλί στο διαδίκτυο να δείς πως ειναι.!!! αυτά από εμένα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85043 από thanos4ever στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 12:26πμ

thanos4ever

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2011
κοιτα αρχικα θα πατε σε ενα μερος που να μην εχει κοσμο για α μην ντραπεις .στη σθνεχεια θα της κρατησεις το προσωπο με ταδυο σου χερια απγοτερα αρχισε να πλησιαζεις σιγα σιγα στο προσψπο τησ, στην αρχη φιλα την αργα και οσο περναρι ο καιρος ολο και πιο γρηγορα (για να δειν πως να την φιλισεις πατα στο γιουτιουμπ how to kiss my girlfriend ,θα μαθεις..)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85083 από aswtos στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 9:29μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι! και αυτη 13ων χρονων ειναι. ποσες φορες πιστευεις παιζει να εχει φιληθεί με καποιον; Ηρεμησε, πλησιασε το προσωπο της, ακουμπησε τα χειλι σου στα δικα της και ολα τα αλλα θα βγουν απο μονα τους. Α! και αν δεν σε ικανοποιησει το πρωτο και το θωρησεις ξενερωτο μην κωλωσεις! μετα απο λιγο καντο παλι! το θεμα ειναι να αποκτησεται οικειοτητα μεταξυ σας σιγα σιγα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login