προβλημα με φιλο
Μήνυμα #82407 από davidvilla στις 21 Ιουλίου 2011, 12:45μμ
![]() |
Γεια σας παιδια...Πριν απο 3 μηνες ενα παιδι απο την παρεα μου πηγε με ενα κοριτσι...Μετα απο εναν μηνα αυτο το κοριτσι κολλουσε σε μενα με αποτελεσμα να τις ριχνω ακυρα για 1 μηνα περιπου...Ο φιλος μου, μου ελεγε αντε πανε κι εσυ μαζι της...Ετσι το εκανα κι εγω μαζι της...Απο εκει και περα ολα μελι-γαλα...Ο φιλος μου ομως μου ειπε να μην ξαναμιλησω μαζι της. Εγω του ειχα ξεκαθαρισει πως κραταω καλες σχεσεις με ολες τις πρωην μου...Πριν απο μια εβδομαδα,επειδη εσπασα το ποδι μου,αυτο το κοριτσι ζητησε να με δει απο κοντα...Βρεθηκαμε μιλησαμε,δεν εγινε τιποτα ολα καλα...Μου εδωσε ομως τα λεφτα της να κραταω και τα ξεχασε...Ετσι προχθες βρεθηκαμε για να της τα δωσω...Κατσαμε καπου και ηρθαμε πιο κοντα...Φιληθηκαμε αλλα εγω μετα απο λιγο τραβηχτηκα και της ζητησα να φυγουμε. Επειδη ενιωθα πως κοροιδευω τον φιλο μου του το ειπα...Μου ειπε πως ειχαμε συμφωνησει να μην ξαναμιλησουμε με αυτην την κοπελα...Του ζητησα συγνωμη. Χθες το βραδυ εξηγησα σ αυτο το κοριτσι πως εχουν τα πραγματα και μου ζητησε να βρεθουμε μια τελευταια φορα...Βρεθηκαμε εγινε οτι εγινε και συμφωνησαμε να μην ξαναβρεθουμε ποτε...ΟΚ...Απο την μια δεν ειναι και γκομενα του φιλου μου να νιωθω τυψεις...Αλλα απο την αλλα αισθανομαι πως τον κοροιδεψα...Πως εκανα κατι με την δικια του...Ποια ειναι η γνωμη σας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82408 από panosx στις 21 Ιουλίου 2011, 12:58μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ιδιοκτησια του φυλου σου ειναι η κοπελα???μια χαρα εκανες.δλδ τη τν ηθελε να ναι μιας χρησησς?δν τν καταλαβαινω καθολου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82409 από davidvilla στις 21 Ιουλίου 2011, 1:08μμ
![]() |
αυτο ακριβως μου απαντησε και η κοπελα...μου λεει : ιδιοκτησια του ειμαι και δεν θες να γινει τπτ...Ενταξει ο φιλος μου ειναι λιγο κομπλεξικος με αυτα τα θεματα αλλα ειναι φιλος..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #82414 από Doctoras στις 21 Ιουλίου 2011, 1:45μμ
Αποδεκτή απάντησηΑμα ειναι καλος φιλος θα βαλει το μυαλο του να δουλεψει και να καταλαβει οτι αν σου αρεσει απο την στιγμη που δεν τα εχει μαζι του πρεπει να κανει υποχωρησεις.Πως γινετε την μια στιγμη να σου λεει πανε μαζι της και την αλλη κανε πισω.Μιλα του και πες τι σκ..α φιλοι ειμαστε πες του να σου εξηγησει τον πραγματικο λογο.Αν απλα την γουσταρει ακομα τοτε ναι κανε πισω αλλα αν δεν την γουσταρει και υποψιαζεσαι οτι απλα ζηλευει απλα πες του να ξεκολησει. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82415 από davidvilla στις 21 Ιουλίου 2011, 1:51μμ
![]() |
Δεν θελω να μπλεκω τωρα...Συμφωνησα με την κοπελια να μην ξαναβρεθουμε και να τελειωσουμε εκει...Απλα πρεπει να αισθανομαι τυψεις γι αυτο που εγινε χθες? Υ.Γ : ο φιλος μου μετα απ αυτην εχει κανει κατι με αλλες 3.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82418 από Doctoras στις 21 Ιουλίου 2011, 2:32μμ
Mιλα με την κοπελα ρε...Δεν δικαιολογιται σε καμια περιπτωση αυτη η συμπεριφορα απο τον φιλο σου.Τρεις κοπελες εχουν υπαρξει απο τοτε.Ειμε της αποψης να το δεις αλιως.Τωρα αν νιωθεις οτι πρεπει να μην κανει κινηση για τον α και β λογο μην το κανεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |