Μήνυμα στις 23/11/2013 στις 09:28 @Διάφορα
Ψαρόκολλα φίλε... Αν θες σίγουρα αποτελέσματα, ψα-ρό-κολ-λα!
Πήγαινε στο θέμα: Γαντια Τερματοφυλακα
Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 10:18 @Ftou.gr admin
Με γεια* ρε κούτσουρο...
Πήγαινε στο θέμα: Διαγραφη καποιου ποστ μου
Μήνυμα στις 12/4/2013 στις 23:13 @Μηχανήματα
Καλησπερα. Εχω μια σελιδα στο facebook και προωθησα καποιες δημοσιευσεις για τις οποιες χρεωθηκα στον λογαριασμο του paypal τον οποιο δηλωσα (γνωριζα εξ αρχης για την χρεωση). Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα χρηματα μεσα στο paypal και στην ουσια τα χρωσταω. Τωρα που εβαλα ενα ποσο στο paypal παω να τακτοποιησω την πληρωμη μου στο facebook και δεν με αφηνει. Πρωτα μου λεει να βαλω μια πηγη χρηματοδοτησης. Βαζω το paypal και δεν την δεχεται επειδη εχω ενα υπολοιπο να εκρρεμει... Και φτου και απο την αρχη... Φαυλος κυκλος. Γνωριζει καποιος;
Πήγαινε στο θέμα: Facebook και Paypal
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 14:27 @Διάφορα
Αν παρει παπουτσια με ταπες ειναι πολυ ευκολο να "ανοιξουν" στο πλαστικο. Δηλαδη να χαλασουν. Επιπλεον ειναι πολυ κακο για τα ποδια σου...Γιατι στην ουσια τα πλαστικα γηπεδα στην Ελλαδα ειναι τσιμεντα... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις σχαρα για τα γηπεδα με πλαστικο και παπουτσια με ταπες για το χορτο... Αν ψαξεις μπορεις αν βρεις απο κανενα outlet τα δυο ζευγαρια 70-80 ευρω...
Πήγαινε στο θέμα: παπουτσια με ταπες
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 23:30 @Διασκέδαση
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας; Καγκουρες
Πήγαινε στο θέμα: ονομα για facebook
Μήνυμα στις 3/11/2012 στις 13:39 @Διασκέδαση
Ξερει κανεις αλλες εκτελεσεις απο αυτο το κομματι; Τραγουδι
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 12:36 @Sex
Φωναξε τους φιλους του στο σπιτι σου και μεινε μονο με τα εσωρουχα κι εσυ...Θα του αρεσει;
Πήγαινε στο θέμα: το πουλι του αγοριου μου-φιλες μου
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 00:27 @Sex
Γεια σας παιδια... Πριν κανα μηνα παρατηρησα πως εβγαλα κατι σαν μυρμηγκια στην βαση του πεους...Σαν αυτα που βγαζουμε στα χερια...Ξερει μηπως κανεις τι μπορει να ειναι; Απο Δευτερα λεω να επισκεφτω εναν ειδικο...Απλα ρωταω μηπως ειναι κατι συνηθισμενο...
Πήγαινε στο θέμα: Μυρμηγκια στο πεος...
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 15:17 @Διάφορα
αυτο σκεφτηκα κι εγω...καποια αλλη γνωμη;
Πήγαινε στο θέμα: δωρο
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 01:31 @Διάφορα
καλησπερα...την αλλη εβδομαδα κλεινω 1 χρονο με την κοπελα μου...το δωρο που σκεφτηκα να της κανω ειναι ενα κοσμημα (κρεμαστο). Ειμαστε και οι δυο 19 χρονων. Εχω τρεις επιλογες... Σταυρος (οχι βαφτιστικος :-P ) , μονογραμμα (το δικο μου), μονογραμμα (το δικο της)....τι λετε;
Πήγαινε στο θέμα: δωρο |