Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
24 ώρες έχει η μέρα, 24 μπύρες έχει το καφάσι. Σύμπτωση;
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Δεν νίωθω άνετα με κορίτσια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79011 από kokkinosBazelos στις 08 Ιουνίου 2011, 11:42μμ

kokkinosBazelos

Εικονίδιο
μέλος από: 4/10/2010
Γεία σας μέλη του ftou !

Λοιπόν , Eίμαι γύρο στα 14 και δεν έχω κάνει σχέση (λογικό πιστεύω),;Ήρθε το καλοκαίρι και δεν θελω να χάσω Κι'αλλες ευκαιρίες ! ! !
Το πρόβλημα μου, είναι οτι έτσι πως είμαι με την παρέα μου και λέμε διάφορα .Αν έρθει μια παρέα κοριτσίων ,
να χερετίσουν και άλλα , εγω απλός !!!>>>Τα Χανω<<!!!>> ( κοιτάω αλλου (πραμα που με κανει να νιώθω ο ηλιθισ), ρωταω τους φίλους μου βλακίες και τέτοια)
Δεν ειμαι φίλος πολύ με κορίτσια και οχι πολύ κοινωνικός ! Αλλα δν ειμαι και απο αυτους που δν εχουν επαφη με τον κοσμο !
Δεν θα ήθελα να μου πείτε <<να εισαι ο ευατος σου>> , <<πες το της >> και αλλα !
Δεν ξέρω πως μπορώ να φερθω απέναντι σε κορίτσια ! Θα ήθελα μια σχέση αλλα τι να κάνω περιμένω ^^.!
Το προβλημα μου ειναι οτι δεν νιωθω ανετα με τα κοριτσια (μεγαλύτεα μικρότερα και άλλα)Τι μπορω να κάνω γι ' αυτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79014 από eisainoobas στις 09 Ιουνίου 2011, 2:36πμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
θα πρεπει σιγα σιγα να αποκτας φιλες κοριτσια, να δεις πως σκεφτονται, πως αντιδρουν, την συμπεριφορα του αντιθετου φυλου.θα πρεπει να προσπαθησεις να ανοιχτεις λιγακι σαν χαρακτηρας, αυτο που αναφερεις , το οτι λες βλακειες στους φιλους σου οταν σας χαιρετανε κοριτσια, δειχνει αμηχανια, και αυτες το καταλαβαινουν. δεν ειναι τιποτα φοβερο, πιστεψε με. να εισαι ανετος και να κανεις μια προσπαθεια να εισαι λιγο πιο ανοιχτος στους αλλους.και κυριως ηρεμος και ψυχραιμος!μπορεις να ξεκινησεις τωρα που ειναι καλοκαιρι να βρεις καινουριες παρεες, αναμεσα τους και κοριτσια. θα δεις πως σιγα σιγα θα αρχισεις να χαλαρωνεις,και μετα, θα γνωρισεις και μια φιλη της φιλης που θα εχει βρει, και τοτε θα ερθει και η σχεση που θες ! ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #79027 από Reaction στις 09 Ιουνίου 2011, 11:13πμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011

Αποδεκτή απάντηση

Και εγω φιλε μου ειμαι ακριβως στην ιδια ηλικια και μεχρι φετος ενιωθα ετσι.Αφου το σκεφτηκα αρκετα λεω σιγα και χιλοπιτα να φας δεν χαλασε ο κοσμος και αν σου πει κανεις μετα τπτ να του πεις οτι εγω ειχα τα τετοια και πηγα :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #80948 από xouristas στις 29 Ιουνίου 2011, 11:26μμ

xouristas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/6/2011
μπα μην ανησυχεις και εγω ετσι ειμαι με παρακαλανε να πηγαινω και δεν παω (μερικες φορες παω)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81909 από weedstyle στις 12 Ιουλίου 2011, 11:00μμ

weedstyle

Εικονίδιο
μέλος από: 12/7/2011
φιλε λογικο αφου δεν ειχες ουτε σχεση με κοριτσι ουτε μαλλον εκανες ποτε παρεα με ενα ... κανε καμια φιλη να δεις πως σκεφτετε αυτη.. στο κατω κατω ανθρωπος ειναι και αυτη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login