Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 23:42 @Θ. Κλημεντίνη
Γεία σας μέλη του ftou ! Λοιπόν , Eίμαι γύρο στα 14 και δεν έχω κάνει σχέση (λογικό πιστεύω),;Ήρθε το καλοκαίρι και δεν θελω να χάσω Κι'αλλες ευκαιρίες ! ! ! Το πρόβλημα μου, είναι οτι έτσι πως είμαι με την παρέα μου και λέμε διάφορα .Αν έρθει μια παρέα κοριτσίων , να χερετίσουν και άλλα , εγω απλός !!!>>>Τα Χανω<<!!!>> ( κοιτάω αλλου (πραμα που με κανει να νιώθω ο ηλιθισ), ρωταω τους φίλους μου βλακίες και τέτοια) Δεν ειμαι φίλος πολύ με κορίτσια και οχι πολύ κοινωνικός ! Αλλα δν ειμαι και απο αυτους που δν εχουν επαφη με τον κοσμο ! Δεν θα ήθελα να μου πείτε <<να εισαι ο ευατος σου>> , <<πες το της >> και αλλα ! Δεν ξέρω πως μπορώ να φερθω απέναντι σε κορίτσια ! Θα ήθελα μια σχέση αλλα τι να κάνω περιμένω ^^.! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν νιωθω ανετα με τα κοριτσια (μεγαλύτεα μικρότερα και άλλα)Τι μπορω να κάνω γι ' αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Πήγαινε στο θέμα: Δεν νίωθω άνετα με κορίτσια
Μήνυμα στις 4/10/2010 στις 20:58 @Sex
οκ αλλά... τι να της πω???? φαινετε λιγο χαζο αλλ δεν ξερω ακριβως τι να τεις πω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα
Μήνυμα στις 4/10/2010 στις 19:50 @Sex
Λοιπόν παιδια ειναι μια κοπελα (που μου αρεσει) στο σχολειο μου (στην ηλικια μου) που την ξερω απο το δημοτικο...Ειμαστε αρκετα καλοι φίλοι αλλα δεν ξερω ή το πιθανότερο δεν εχω το ΘΑΡΡΟΣ να κανω το πρωτο βημα!!! Μπορει να μου προτινει κανεις καποια λύση??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!! Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα |